Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ufff mega ważne 3 punkty. Pięknie Cucurella, wspaniały Caicedo. 
Gdzieś po cichu liczę że oni jednak przepierdola ten finał z Totkami, żenujący klub
Ten Amorim też chuja robi
Ten Amorim też chuja robi
Ostatnio zmieniony 16 maja 2025, 23:17 przez FLoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież ten skład united to się nadaje do tarcia chrzanu, więc nie winiłbym tu trenera, który wjebał się w trakcie sezonu w to szambo.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
przecież to nie jest skład na 16 miejsce w lidze, już bez przesady że nie da się z tego wyciągnąć więcej. Możemy sobie mówic że sezon spisał na straty, ale ja tu nie widzę żadnego progresu w grze, chłop w 8 meczach zrobił 2 pkt. Ile można udawać że wszystko gra
Oczywiście, że ten skład nadaje się na max 15 miejsce, przecież united nie ma pół napastnika, w bramce ręcznik, w obronie easter nieudacznicy, w pomocy jedynie Bruno i Ugarte.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
a widziales sklad np. Wolves albo Evertonu?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Obie ekipy nie wydają chorych pieniędzy na transfery przede wszystkim. Ale mimo to Wolves mają chociaż Cuhnę i JSL, więc ludzi, którzy potrafią trafić w bramkę. A Everton ma bramkarza i względnie stabilną obronę. United nie ma ani jednego, ani drugiego. Garnacho marnujący milion setek (Amorim chyba mu nie zabronił strzelać goli?), slowmo Zirkzee, Hojlund, z którym co mecz gra się 10v12. O karuzeli w defensywie z parodystą Onaną nie ma co wspominać nawet.
I nie chce tu jakoś bronić Amorima, bo wyniki są absolutnie żenujące, a on uparcie trzyma się 'swojego', nie mając do tego ludzi. Granie Hojlundem to moim zdaniem sabotaż. Ale jednak nadal wydaje mi się, że z taką kapelą (od lat konsekwentnie osłabianą i mocno przeciętniejącą) ciężko rzeźbić. Na palcach jednej ręki możesz policzyć ludzi, którzy dają radę w tym klubie albo jakkolwiek rokują.
I nie chce tu jakoś bronić Amorima, bo wyniki są absolutnie żenujące, a on uparcie trzyma się 'swojego', nie mając do tego ludzi. Granie Hojlundem to moim zdaniem sabotaż. Ale jednak nadal wydaje mi się, że z taką kapelą (od lat konsekwentnie osłabianą i mocno przeciętniejącą) ciężko rzeźbić. Na palcach jednej ręki możesz policzyć ludzi, którzy dają radę w tym klubie albo jakkolwiek rokują.
Nie no bez przesady, to nie jest tak, że oni ściągają jakichś nonejmów za półdarmo, bo w klubie jest kryzys finansowy i muszą lepić z gówna. Oni przecież sezon w sezon kupują kilku gości po cenie kilkudziesięciu milionów za sztukę. Nie wmówicie mi, że z kopaczy, którzy osiągnęli taką wartość - znaczy w poprzednich klubach coś tam sobą reprezentowali - nie da się ulepić nic więcej niż 16 miejsce.
-
Bisclavret
Po prostu teraz futbolowi bogowie zabierają united to co dali w erze fergusona gdzie w zasadzie kto by nie przyszedł i za ile to jakoś wyglądał. Dzisiaj united gra praktycznie samymi piłkarzami ściągniętymi za grube siano i wszyscy są chujowi.
Myślę że receptą jest ściągnięcie kolejnych piłkarzy za grube siano.
W ogóle zabawne by było jakby podliczyć z uwzględnieniem inflacji kto wydał więcej na swój skład - czy Real w erze galacticos czy dzisiejszy Manchester
Myślę że receptą jest ściągnięcie kolejnych piłkarzy za grube siano.
W ogóle zabawne by było jakby podliczyć z uwzględnieniem inflacji kto wydał więcej na swój skład - czy Real w erze galacticos czy dzisiejszy Manchester
Ostatnio zmieniony 17 maja 2025, 11:09 przez Bisclavret, łącznie zmieniany 1 raz.
ostatnio oglądałem podsumowanie transferów w premier league na kanale piłkarzyki i niejaki Jakub Krzywoń wszystkie transfery united poza tym Duńczykiem ocenił na dobre/bardzo dobre/swietne, z Yoro i Ugarte na czele, ale i Zirkzee zebrał wiele ciepłych słów xd
akurat krzywy to pospolity przygłup, jego kolega adam bardziej ogarnia piłkę nożną
w kwestii united zabawne jest to, że zawodnicy którzy odchodzą z klubu nagle zaczynają sobie radzić gdzie indziej, i to nie jest tak, że united ma sklad wskazujący na obecne miejsce w tabeli, tylko kolejny trener nie ogarnia tego burdelu. uwiarygodnieniem będzie następny sezon amorima na max 10 miejscu i gorzkie żale, bo wciąż brakuje piłkarzy do taktyki ze sportingu
w kwestii united zabawne jest to, że zawodnicy którzy odchodzą z klubu nagle zaczynają sobie radzić gdzie indziej, i to nie jest tak, że united ma sklad wskazujący na obecne miejsce w tabeli, tylko kolejny trener nie ogarnia tego burdelu. uwiarygodnieniem będzie następny sezon amorima na max 10 miejscu i gorzkie żale, bo wciąż brakuje piłkarzy do taktyki ze sportingu
- rozklad_gaussa
o to to, mozna zamknac tematBisclavret pisze: ↑17 maja 2025, 11:07 Po prostu teraz futbolowi bogowie zabierają united to co dali w erze fergusona
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Finał pucharu Anglii będzie można dziś zobaczyć na YouTube jakby co:
https://www.youtube.com/live/77O3XPsanE ... hoBN24zEXq
https://www.youtube.com/live/77O3XPsanE ... hoBN24zEXq
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- FruitOffTheWall
Sezonienko goat
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- scam_sakawa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Colapinto też dobry as