pearl harbor pisze: ↑07 kwie 2025, 19:40 Za neewscholowy dla słuchacza pokroju 2rzyna, za trueschoolowy dla nastolatka 2025.
Paluch
Re: Paluch
Wszystko juz zostalo powiedziane dzięki Paluch i ekipa borcrew najs diss
Spoiler
-
pearl harbor
- Zbanowany
Dużo nowości kochani!
1. Paluch nakręcił kolejny klip, na którym udzielili się Słoń, DJ Taek, Waber, Shellerini oraz fotograf Michal Frackowiak - ziomale Palca.
2. Podczas klipu doszło do niesamowicie zabawnej sytuacji z udziałem Słonia, który wleciał na pierwszy plan zza pleców Palucha z pociesznym tańcem w stylu drill. Cała ekipa zareagowała niekontrolowanym śmiechem, przez co nagranie zostało poważnie zaburzone, Paluch po chwili otrząsnął się po tym co przed chwilą zaszło i dalej leciał swoją zwrotkę, co potwierdza jego wysoki profesjonalizm. Bardzo zabawna sytuacja, ewidentnie chłopaki z Poznania wiedzą co to humor i dobra zabawa.
3. Paluch puścił snippet nowej nuty. W sumie ciężko powiedzieć czy to ta sama ze wspomnianego wcześniej klipu, chyba nie. Snippet robi niewiarygodne wrażenie, Paluch w swoim klimatycznym studio wzbogaconym o imponujące naświetlenie wjeżdża w stylu Juicy J i pokazuje jak to się robi na piątkowskim rejonie.
1. Paluch nakręcił kolejny klip, na którym udzielili się Słoń, DJ Taek, Waber, Shellerini oraz fotograf Michal Frackowiak - ziomale Palca.
2. Podczas klipu doszło do niesamowicie zabawnej sytuacji z udziałem Słonia, który wleciał na pierwszy plan zza pleców Palucha z pociesznym tańcem w stylu drill. Cała ekipa zareagowała niekontrolowanym śmiechem, przez co nagranie zostało poważnie zaburzone, Paluch po chwili otrząsnął się po tym co przed chwilą zaszło i dalej leciał swoją zwrotkę, co potwierdza jego wysoki profesjonalizm. Bardzo zabawna sytuacja, ewidentnie chłopaki z Poznania wiedzą co to humor i dobra zabawa.
3. Paluch puścił snippet nowej nuty. W sumie ciężko powiedzieć czy to ta sama ze wspomnianego wcześniej klipu, chyba nie. Snippet robi niewiarygodne wrażenie, Paluch w swoim klimatycznym studio wzbogaconym o imponujące naświetlenie wjeżdża w stylu Juicy J i pokazuje jak to się robi na piątkowskim rejonie.
Paluch organizuje majówkę w swoim ekskluzywnym domu pod Poznaniem. Wśród gości są między innymi Słoń i Kobik. Na zdjęciach w tle brykają sobie dzieci Palucha (serce się raduje).
Tutaj krótka relacja:
Tutaj krótka relacja:
- yungXpaproch
mnie trochę tak szczerze
taniec słonia wyżej dobry
taniec słonia wyżej dobry
KURWA JAKI CRINGE, STARE RONDLARZE NIENAWIDZE CZTERDZIESTOLATKÓW
No niesamowicie zabawna ta sytuacja z udziałem słonia, smiechom nie było końca pewnie
- ART
Dodano po 3 minutach 24 sekundach:
piekny followup do starszej piosenki na koniec
-
scam_sakawa
Rozpierdol, a jeszcze nawet nie słuchałem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
niech wezmą tam kogoś z gramem charyzmy
-
scam_sakawa
Ave BOR
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Trudne technicznie zwrotki plus radiowy refren zanucony bez fałszywej nuty i to wszystko na raz - mało który polski raper mógłby pochwalić się takim warsztatem i profesjonalizmem, ale nie ma się co dziwić po tylu latach spędzonych jako czołówka na scenie.
A to przejście bitu i flow z delikatnego rozmarzonego anthemu w uliczne, bezkompromisowe bragga - WOW, ciary!
Brawo bortw znaczy eee Paluch
A to przejście bitu i flow z delikatnego rozmarzonego anthemu w uliczne, bezkompromisowe bragga - WOW, ciary!
Brawo bortw znaczy eee Paluch
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mało znany a fajny chillowy numer.
Dodano po 26 minutach 5 sekundach:
Jebać narzekania, nie ma czasu na pierdoły
Ja wstaję o 7 od 8 już mam telefony
Lista zakupów w esce, kiedy mam to kurwa zrobić
Wieczorną najebkę odmawiam każdemu ziomkowi
Mnie to nie męczy takie jest moje życie
Albo będę zapierdalał albo dojdę kurwa nigdzie
To jest Paluch w pigułce i zawsze motywowało mnie to do działania. A co człowiekowi daje słuchanie jakiegoś Smarka albo innego Eisa. Słuchasz typa który rapuje o jakieś Małgosi i Zosi, o jakiejś żałosnej miłości gołodupca. To już nawet Malik którego nie trawię wie co jest 5 ''Baby same przyjdą".
Rap dla facetów zaradnych, bez obrazy. To są wartości a nie jakieś fiskando. Jakbyś puścił normalnej kobiecie z klasą Bałagana albo gołodupca Smarkiego to by cię wyśmiała. To jest rap dla ludzi pracujących na szparagach z całym szacunkiem.
Takie są realia, choć rapu światowy poziom
Tu trzeba zapierdalać jak wielofunkcyjny robot
Wiem, że daje z siebie dużo może czasami zbyt wiele
Tylko dom rodzina serce - to mój prywatny teren!
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
-
scam_sakawa
dobre truizmy populistyczne
Uwaga robię test na inteligencję.
@przedszkolanek opinia o tym numerze:
Spoiler: Lil Konon hejtuje, Bortwick kłania się nisko i całuje w diastemę za numer roku 2025
@przedszkolanek opinia o tym numerze:
Spoiler: Lil Konon hejtuje, Bortwick kłania się nisko i całuje w diastemę za numer roku 2025
Mój styl życia to Piątkowo
- przedszkolanek
carson dowozi, paluch coś bez delivery i bez życia, stary chuj się już zrobił, no ale on czterdziechę chyba na karku ma, to nie dziwota, tak 4 w szkolnej skali