OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC FILMOWY
Widziałem wszystko poza Putinem, więc bez wahania powiem, że autobiografia.
chłopaki nie płaczą lol, niech jeszcze testosteron i poranek kojot tu wpierdolą, dzień świra to chyba wygrał, bo jego główny bohater to jak mało kto personifikacja przeciętnego czytelnika gazety wyborczej, człowieka, który myśli że jakim to on nie jest inteligentem, a jest zwykłą antypatyczną pałą do szczania
boże ciało, cichą noc i ostatnią rodzinę gdzieś bym tam zmieścił
boże ciało, cichą noc i ostatnią rodzinę gdzieś bym tam zmieścił
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
niż Dzień Świra to zdecydowanie bardziej cenię Wszyscy jesteśmy Chrystusami, tam alkoholowa jazda z panem aktorem Andrzejem Chyrą jest po prostu ciekawsza, i mimo że czasem groteskowa, to jednak całość uderza emocjonalnością, autentycznością w samej istocie opisywanego problemu
Jeśli chodzi o alkoholową jazdę i realia życia w piekle alkoholizmu rodzica to według mnie najlepiej przedstawiał to całkiem niedawno Powrót do tamtych dni z życiową rolą młodego Stuhra
- ConeyIsland
Oglądam s02 Krucjaty i widzę pierwszy raz Martę Stalmierską. Patrzę na Filmwebie jej "ocenę gry aktorskiej" - 3,8 na podstawie 13 241. Wtf. Przesuwam trochę niżej... ocena za udział w "Zielonej granicy" - 2,4 na podstawie 9 052 ocen
Ja jebiee, jak rola w jednym kontrowersyjnym (i chujowym) filmie może zepsuć de facto opinię.
no ale poza tym, że ona jest ładna to serio nie porywa swoją grą. wydaje mi się, że udział w zielonej granicy nie ma nic do rzeczy.
- ConeyIsland
Nie no może nie porywać grą ale nie jest to ocena tak niska jak 3.8/10. Poza tym zdecydowana większość ocen jest właśnie za rolę w granicy więc jak nie ma nic do rzeczy...?
mało precyzyjnie napisałem o mi chodzi. krótko mówiąc: jebać oceny na filmwebie
nie są one rzetelne po prostu. ocenianie aktora za udział w filmie zamiast za grę aktorską w danej produkcji to jakaś parodia oceny
- ConeyIsland
Word
ale czekam! to może być coś zajebistego!
Boję się tego trochę znając oryginał.
No ale jest chociaż Denzel
No ale jest chociaż Denzel
Siema oglądałem już wszystkie znane filmy z plot twist, kto poleci nieznane filmy z plot twist?
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Dark City, The Box i Sphere panie pędzel
@DjPendzel
When Bruce Willis was dead at the end of Sixth Sense... I jizzed in my pants
No nie wiem, może:
When Bruce Willis was dead at the end of Sixth Sense... I jizzed in my pants
Spoiler

- Oldboy oryginalny koreański
- Speak No Evil oryginalny duński z 2022
- Spoorloos / The Vanishing oryginalne holenderskie z 1988
- Identity
- serial The Undoing (2020) z Kidman i Grantem
- serial Presumed Innocent z Gyllenhaalem
- Enemy też z Gyllenhallem
- serial Clickbait
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Dzięki Luxair, poza oldboyem nie oglądałem nic więc będzie wielki test czy to naprawdę dobre jest
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Saul Goodman powraca w sierpniu
@DjPendzel zajebisty plot twist jest w pierwszej części Planety Małp, poza tym również polecam wspomniany The Vanishing.
A jakie znacie polskie filmy z dobrym plot twistem? Mi nic nie przychodzi do głowy
A jakie znacie polskie filmy z dobrym plot twistem? Mi nic nie przychodzi do głowy