Ja tylko z ciekawości spytam, ostatnio dostałem warna za zwyzywanie jag, ale pisze że warny są tylko za wielokrotne obrażanie kogoś a ja go obraziłem raz, to można dostać za jednokrotne obrażenie kogoś czy to pomyłka?
pearl harbor pisze: ↑15 kwie 2025, 18:18
Fakty są takie że Bortwick funkcjonuje w otoczeniu Ślizgawki od ponad 6 lat. Po tym czasie jasne jest że jest to legendarna postać. Nie wymagam od was mówienia mi na pan, wymagam elementarnego szacunku i wolności myśli i funkcjonowania. Tym bardziej, że swoją agresję ograniczyłem do minimum, szargając oczekiwania fanów, szargając reputację. Jestem dziś innym człowiekiem, można porozmawiać ze mną na każdy temat, bez zbędnych przepychanek. OG Bortwicka już nie ma i nie będzie ale Bortwick kolega z klatki obok co dzień dobry mówi na klatce? Jak najbardziej.
litosci
Smly pisze: ↑18 kwie 2025, 0:10
Ja tylko z ciekawości spytam, ostatnio dostałem warna za zwyzywanie jag, ale pisze że warny są tylko za wielokrotne obrażanie kogoś a ja go obraziłem raz, to można dostać za jednokrotne obrażenie kogoś czy to pomyłka?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Uprzejmie informuję, iż. uż. Mefisto Pikol nie zdał testu Voighta-Kampffa, w związku z czym replikant uż. Riwaldocyferki wylądował właśnie na banie. Pozdrawiam!
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Uprzejmie informuję, iż uż. Max wróci do nas za tydzień. Może do tego czasu nauczy się, gdzie pisać.
Pozdrawiam!
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Za dzisiejszą bardachę użytkownik @Siwy25_1 dostaje trzydzieści dni odpoczynku.
Jeżeli ktoś uważa, że niesłusznie, to zapraszam do dyskusji.
Uprzejmie informuję, iż. uż. MefistoPikol Tymon122 nie zdał testu Voighta-Kampffa, w związku z czym replikant uż. Riwaldocyferki wylądował właśnie na banie. Pozdrawiam!
Pozdrawiam również użytkownika Igzaveli34beatajuice Max.
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night