Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Ema

Re: Ten Typ Mes

Post autor: Ema »

Karko_Nape pisze: 20 lut 2025, 13:54 Komiczna fryzura mesa :lol: on wygląda jak mocno zużyty pędzel.
Widocznie latino type girl, go tak wykończyła
Awatar użytkownika
2do5

Post autor: 2do5 »

Nedvved pisze: 20 lut 2025, 14:46 Na nowej płycie będzie mocno po ksywkach i nazwiskach typiar z tindera
poznałem ją na jakiejś aplikacji tinder
wysłała mi message w stylu zamknij pizde
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Czy gdzieś jest wyjaśnione, albo ktoś go o to pytał, czemu trzyma ta rękę kieszeni w Kilka lat później?
dziejaszek

Post autor: dziejaszek »

Kieszonkowy bilard.
buarzej

Post autor: buarzej »

Przez kurtkę? O jebany, to już wiadomo co na tinderze jeszcze pisze poza sztuką i wzrostem.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Kopyto miał w kieszeni przeciez
lygrys pisze: 09 sty 2024, 4:25 walczę o to by jak najdłużej walczyć
Awatar użytkownika
Pshemass1

Post autor: Pshemass1 »

Z ciekawości wrzuciłem se audycje mesa na kampusie i coś tam wyjaśnia że po tym dissie nikt nie będzie do niego strzelał chyba że "tede z ucha", mówi o blefie że się wypiął na niego bo go zaprosił na teledysk itd. Wrzuca same beefowe kawałki. Meczy ucho momentami

Można sprawdzić tu
Spoiler
Hyphap! |:rotfl: |
Awatar użytkownika
RATATATA

Post autor: RATATATA »

z tym Blefem to nie wiem, Mes go wysmiewa troche ze terapia wjechala blabla i ze Blef sie poczul urazony. No ale jak dla mnie to Blef miał troche racji. No jak zapraszasz ziomka do klipu i kawałka w którym rzucasz wersy w kogos, to wypadałoby mu chociaz o tym powiedziec, bo on jednak troche to legitymizuje swoja obecnoscia, a moze miec wyjebane w ten konflikt i w ogole nie chciec sie w to mieszać. Tak jakby Mes oczekiwal ze kazdy jego wrog to od razu twoj wrog jesli sie z nim kumplujesz.
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
stachu

Post autor: stachu »

O jakim dissie mowa? Jakis nowy kawalek zapowiedzial, czy to chodzi o ten singiel, ktory wyszedl niedawno?
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Włączyłem ten odcinek Messin around, muzyczka fajna, ale to gadanie Mesa pomiędzy :roll: gość sam jest narcyzem, ale innych oskarża o to, on dobry wszyscy inni źli.
Do tego to tlumaczenie, że jak jesteś czyimś ziomkiem to automatycznie musisz się postawić po jego stronie, żeby chwilę później powiedzieć, że tak naprawdę to ostatnio mają z Emilem słaby kontakt. Fuck logic bro :lol:
Ogólnie widać że chłop cos próbuje sie ogarnąć, ale dalej jak mówi o różnych rzeczach to jest ściśnieniowany, po prostu to słychać
Ostatnio zmieniony 09 maja 2025, 15:20 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamknij tą morde kurvva Eustachy, szczerzysz się jebana kurvvo, zamknij tą pizde z twoją kurvva dziwną średniowieczna kurvva gwarą kurvva, gadaj kurwa slangiem normlanie, bo ja słowa nie rozumiem, co ty kurvva Mickiewicza kurvva czytałeś?
dziejaszek

Post autor: dziejaszek »

Przecież sam w kawałku "2010" nawijał, że "ich beefy są ichnie", co za debil
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

mes poprosił siostrę brauna o zdjęcia

https://glamrap.pl/ten-typ-mes-wbil-szp ... -braunowi/
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Lepiej by swoją siostrę pokazał :dunno:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Niesamowite to jak chłop coraz bardziej pogrąża swój wizerunek w oczach osoby, która go kiedyś ceniła za całokształt. Myślisz że już osiągnął dno, ale heeel jeee tu Piotrek S. i chłop schodzi jeszcze niżej, zastanawiam się czy jest gdzies ta dolna granica. O felietonach wiedziałem, natomiast nigdy nie chciało mi się czytać tych wypocin grafomańskich, ale to o Smarzowskim i Wołyniu… Piotrek, wiem że to czytasz, idź Ty kurwa wyprowadź się do Lwowa czy Kijowa i tam spędź szczęśliwie resztę swoich lat, wyjdzie Ci to na dobrze psychicznie, bo….

Słuchałem dwóch ostatnich Messin around - dobra muzyczka, jak już zostało zauważone, tutaj Piotrek ma u mnie dużą piątkę za gust, ale kurwa ja nie wiem komu on płaci za te terapię skoro nie potrafi od lat przepracować z terapeutą kwestii przebaczenia/wybaczenia akceptacji i przerobienia tematu podejścia do byłych bliskich osób. Ile w tych gadkach jest żalu, bólu, jadu względem ww. osób to aż przykro sie słucha.
Max
Zbanowany

Post autor: Max »

Co on ma z tymi Ukraińcami
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

będą strzały?
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Zawsze czuje żenadę jak raperzy w TV dla starych ludzi występują i tu nie było inaczej. Tyczy się to i Mesa, i Kukona, jego nawet bardziej.
Awatar użytkownika
Ema

O chuj mesowi chodzi z tym Stasiakiem ? Bo widzę na IG, że znowu się do niego sadzi i tanie podśmiechujki uskutecznia, boli przyglupa, ze poczciwy Stasiak sobie dupy na boku ruchal ?!
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

@Ema ale że gdzie? Na story nic nie ma o Stasiuku
Awatar użytkownika
Ema

Na tej swojej grupce, czy jak to się nazywa na IG wrzucał wczoraj o 1 w nocy
ODPOWIEDZ