Widocznie latino type girl, go tak wykończyła
Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Czy gdzieś jest wyjaśnione, albo ktoś go o to pytał, czemu trzyma ta rękę kieszeni w Kilka lat później?
Przez kurtkę? O jebany, to już wiadomo co na tinderze jeszcze pisze poza sztuką i wzrostem.
Z ciekawości wrzuciłem se audycje mesa na kampusie i coś tam wyjaśnia że po tym dissie nikt nie będzie do niego strzelał chyba że "tede z ucha", mówi o blefie że się wypiął na niego bo go zaprosił na teledysk itd. Wrzuca same beefowe kawałki. Meczy ucho momentami
Można sprawdzić tu
Można sprawdzić tu
Hyphap! |
|

z tym Blefem to nie wiem, Mes go wysmiewa troche ze terapia wjechala blabla i ze Blef sie poczul urazony. No ale jak dla mnie to Blef miał troche racji. No jak zapraszasz ziomka do klipu i kawałka w którym rzucasz wersy w kogos, to wypadałoby mu chociaz o tym powiedziec, bo on jednak troche to legitymizuje swoja obecnoscia, a moze miec wyjebane w ten konflikt i w ogole nie chciec sie w to mieszać. Tak jakby Mes oczekiwal ze kazdy jego wrog to od razu twoj wrog jesli sie z nim kumplujesz.
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
O jakim dissie mowa? Jakis nowy kawalek zapowiedzial, czy to chodzi o ten singiel, ktory wyszedl niedawno?
Włączyłem ten odcinek Messin around, muzyczka fajna, ale to gadanie Mesa pomiędzy
gość sam jest narcyzem, ale innych oskarża o to, on dobry wszyscy inni źli.
Do tego to tlumaczenie, że jak jesteś czyimś ziomkiem to automatycznie musisz się postawić po jego stronie, żeby chwilę później powiedzieć, że tak naprawdę to ostatnio mają z Emilem słaby kontakt. Fuck logic bro
Ogólnie widać że chłop cos próbuje sie ogarnąć, ale dalej jak mówi o różnych rzeczach to jest ściśnieniowany, po prostu to słychać

Do tego to tlumaczenie, że jak jesteś czyimś ziomkiem to automatycznie musisz się postawić po jego stronie, żeby chwilę później powiedzieć, że tak naprawdę to ostatnio mają z Emilem słaby kontakt. Fuck logic bro

Ogólnie widać że chłop cos próbuje sie ogarnąć, ale dalej jak mówi o różnych rzeczach to jest ściśnieniowany, po prostu to słychać
Ostatnio zmieniony 09 maja 2025, 15:20 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamknij tą morde kurvva Eustachy, szczerzysz się jebana kurvvo, zamknij tą pizde z twoją kurvva dziwną średniowieczna kurvva gwarą kurvva, gadaj kurwa slangiem normlanie, bo ja słowa nie rozumiem, co ty kurvva Mickiewicza kurvva czytałeś?
-
Przecież sam w kawałku "2010" nawijał, że "ich beefy są ichnie", co za debil
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- marmolad_k2
Lepiej by swoją siostrę pokazał 

-
Niesamowite to jak chłop coraz bardziej pogrąża swój wizerunek w oczach osoby, która go kiedyś ceniła za całokształt. Myślisz że już osiągnął dno, ale heeel jeee tu Piotrek S. i chłop schodzi jeszcze niżej, zastanawiam się czy jest gdzies ta dolna granica. O felietonach wiedziałem, natomiast nigdy nie chciało mi się czytać tych wypocin grafomańskich, ale to o Smarzowskim i Wołyniu… Piotrek, wiem że to czytasz, idź Ty kurwa wyprowadź się do Lwowa czy Kijowa i tam spędź szczęśliwie resztę swoich lat, wyjdzie Ci to na dobrze psychicznie, bo….
Słuchałem dwóch ostatnich Messin around - dobra muzyczka, jak już zostało zauważone, tutaj Piotrek ma u mnie dużą piątkę za gust, ale kurwa ja nie wiem komu on płaci za te terapię skoro nie potrafi od lat przepracować z terapeutą kwestii przebaczenia/wybaczenia akceptacji i przerobienia tematu podejścia do byłych bliskich osób. Ile w tych gadkach jest żalu, bólu, jadu względem ww. osób to aż przykro sie słucha.
Słuchałem dwóch ostatnich Messin around - dobra muzyczka, jak już zostało zauważone, tutaj Piotrek ma u mnie dużą piątkę za gust, ale kurwa ja nie wiem komu on płaci za te terapię skoro nie potrafi od lat przepracować z terapeutą kwestii przebaczenia/wybaczenia akceptacji i przerobienia tematu podejścia do byłych bliskich osób. Ile w tych gadkach jest żalu, bólu, jadu względem ww. osób to aż przykro sie słucha.
Co on ma z tymi Ukraińcami
- gods bidness
Zawsze czuje żenadę jak raperzy w TV dla starych ludzi występują i tu nie było inaczej. Tyczy się to i Mesa, i Kukona, jego nawet bardziej.
O chuj mesowi chodzi z tym Stasiakiem ? Bo widzę na IG, że znowu się do niego sadzi i tanie podśmiechujki uskutecznia, boli przyglupa, ze poczciwy Stasiak sobie dupy na boku ruchal ?!
@Ema ale że gdzie? Na story nic nie ma o Stasiuku
Na tej swojej grupce, czy jak to się nazywa na IG wrzucał wczoraj o 1 w nocy