Sentino
Re: Sentino
To jego właściciel Trueman kupuje komentarze, czy Seba jednak?
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Dodano po 1 dniu 8 godzinach 53 minutach 27 sekundach:
- FruitOffTheWall
na snippecie brzmiało lepiej (klasycznie) ale i tak zajebisty trakulec
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
Jest minimalny mega wielki, olbrzymi wręcz progres od tego co, o zgrozo, wychodziło z rok temu. No ale dalej średnio wpada w mój gust, jest zbyt delikatne i zmodulowane chociaz dostaje punkty bo w ostatnim kawałeczku, Casblanca, to dodaje uroku przyznaje. Czasem brak perfekcji daje taka prawdziwość na bicie i fajnie mu wyszło. Życzę zdrówka i dalszych postępów, nie nawijaj tyle o tym chajsie tylko ofc.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2025, 19:44 przez mordor, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest i klip.
Sentino na tym klipie wygląda jak wygenerowany w AI
Sentino na tym klipie wygląda jak wygenerowany w AI
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- marco_pantani
a co jesli sentino nie istnieje a jest to postac wygenerowana i sterowana przez Mosa Ghawsiego?
klip i koneser do wyjebania, reszta zajebista
dementuję, 3 razy w życiu widziałem sentino na żywo (i to nie na żadnych koncertach), tylko na ulicy i w centrum handlowym, więc też nie mógł być to hologram lub przebieraniec okazjonalnymarco_pantani pisze: ↑09 maja 2025, 16:41 a co jesli sentino nie istnieje a jest to postac wygenerowana i sterowana przez Mosa Ghawsiego?
- qualite_de_schizoide
Znalem już na pamięć zanim wyszło
Mocarny track, najlepszy od dawien dawna
Ten koneser do wyjebania, lepiej weszłaby druga zwrotka sento
Mocarny track, najlepszy od dawien dawna
Ten koneser do wyjebania, lepiej weszłaby druga zwrotka sento
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
ten numer z koneserem naprawde bardzo fajny i przeciez koneser dobra zwrote dal
ocean beach tez fajne z tej epki
ocean beach tez fajne z tej epki
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Pany zrobiłem przeróbkę Casablanci osadzoną w uniwersum Grzegorza Florydy i Kropli Beskidu. Może kogoś rozbawi, da trochę dopaminki i włączy se dla beki jeszcze raz legendarne odklejki Alvareza. Wysłałem ziomkowi, to mówi, że najebałem tych insiderskich follow-upów i randomy nie ogarną, tylko znawcy tematu, więc kurwa wlatuje w temat gdzie sami znawcy.
Pierwsza zwrotka płynie jak popierdolony, dobrze siadło. Drugą pięknym morałem zakończyłem. Refren bangla. Pozdrawiam
Pierwsza zwrotka płynie jak popierdolony, dobrze siadło. Drugą pięknym morałem zakończyłem. Refren bangla. Pozdrawiam
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront