Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Nie wiem, kto musiałby awansować do Ekstraklasy (lub coś odjebać), aby zastąpić Piździaków na czele listy najbardziej nielubianych klubów.
To teraz czekamy, aż dziunia ustawi młodego po swojemu i latem jakaś Pisa welcome to.
To teraz czekamy, aż dziunia ustawi młodego po swojemu i latem jakaś Pisa welcome to.
Jak ona starsza od niego, on pewnie nigdy nie ruchał to łatwo jej poszło
- rozklad_gaussa
to ta typiara od kamienia z czajnika?
- FruitOffTheWall
ale chuj kogo obchodzi jakaś cipa, ważne ze wisienka gra koncert na motorze
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Po dwóch latach owocnej współpracy, zondacrypto oraz Raków Częstochowa ogłaszają przedłużenie umowy sponsorskiej o kolejne 3 lata. W ramach nowego porozumienia, zondacrypto nabywa prawa do nazwy stadionu. Już jutro Raków rozegra debiutancki mecz na zondacrypto Arena
Spoiler

jebać kurwy co nam źle życzą
kochać kurwy co nam dobrze życzą
szkoda tego Śląska kibicowsko, ostatnio trochę się tam ruszyło na trybunach i od razu taki liść w ryj
trójkąt bermudzki wola mokotów
Jak sobie dobrze poradzą w I lidze to frekwencja jeszcze może skoczyć
MalinowyJogurt 2
Wisła Kraków, Śląsk, ŁKS i Ruch jako pierwszoligowcy ehh
jebać kurwy co nam źle życzą
- scam_sakawa
Wisła wróci w tym roku (oby)
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
A za kim będziecie w barażach? Ja chyba za Polonią, bo obie Wisły i Miedź nie tak dawno grały, a czarne koszule już trochę czekają.
Ale obstawiam, że niestety wejdzie Wisła Kraków
Ale obstawiam, że niestety wejdzie Wisła Kraków
Ostatnio zmieniony 10 maja 2025, 16:08 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Wisła Kraków albo Polonia, niestety Petra w ogóle nie wzbudza we mnie emocji, Miedź niby spoko, bo jeden z najbliższych wyjazdów, ale pewnie znów skończą w strefie spadkowej. Chciałbym Polonie najbardziej, ale chyba spuchną.
MalinowyJogurt 2
- scam_sakawa
Jak Wisła Kraków zagra w barażach z Płockiem tak jak ostatni mecz u siebie w lidze, to nie ma na co liczyć, że będą w Krakowie derby.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
tak bez większych futbolowych refleksji to miedź generuje u mnie pozytywne skojarzenia bo razem awansowaliśmy w 17/18, co prawda później w 18/19 razem spadaliśmy, ale życzę im dobrze, jeszcze z perspektywy kibicowskiej zdecydowanie polonia i derby wwa
zdecydowanie Polonia
Miedź kojarzy mi się z nudą i szybkim spadkiem, za Płockiem nie tęsknię, a krakowska Wisła powinna pozostać poziom niżej dla fabuły i dla dalszego wyjaśniania CyberMariana
Miedź kojarzy mi się z nudą i szybkim spadkiem, za Płockiem nie tęsknię, a krakowska Wisła powinna pozostać poziom niżej dla fabuły i dla dalszego wyjaśniania CyberMariana
Tak mocno chciałbym Polonię i Wisłę w Ekstraklasie