Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
Ja tylko z ciekawości spytam, ostatnio dostałem warna za zwyzywanie jag, ale pisze że warny są tylko za wielokrotne obrażanie kogoś a ja go obraziłem raz, to można dostać za jednokrotne obrażenie kogoś czy to pomyłka?
litoscipearl harbor pisze: ↑15 kwie 2025, 18:18 Fakty są takie że Bortwick funkcjonuje w otoczeniu Ślizgawki od ponad 6 lat. Po tym czasie jasne jest że jest to legendarna postać. Nie wymagam od was mówienia mi na pan, wymagam elementarnego szacunku i wolności myśli i funkcjonowania. Tym bardziej, że swoją agresję ograniczyłem do minimum, szargając oczekiwania fanów, szargając reputację. Jestem dziś innym człowiekiem, można porozmawiać ze mną na każdy temat, bez zbędnych przepychanek. OG Bortwicka już nie ma i nie będzie ale Bortwick kolega z klatki obok co dzień dobry mówi na klatce? Jak najbardziej.
mozna mistrzu, ale cie musi zglosic

- piernikowyskoczek
dobra banujcie już go
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Uprzejmie informuję, iż. uż. Mefisto Pikol nie zdał testu Voighta-Kampffa, w związku z czym replikant uż. Riwaldocyferki wylądował właśnie na banie. Pozdrawiam!
Uprzejmie informuję, iż uż. Max wróci do nas za tydzień. Może do tego czasu nauczy się, gdzie pisać.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
free max b
samcro pisze: ↑08 gru 2024, 8:58odstaw nofap xdcliffhanger pisze: ↑08 gru 2024, 1:54 nigdy nie glosowlaem na PIS ale chyba skresle tego Nawrockiego w drugiej turze...
Za dzisiejszą bardachę użytkownik @Siwy25_1 dostaje trzydzieści dni odpoczynku.
Jeżeli ktoś uważa, że niesłusznie, to zapraszam do dyskusji.
Jeżeli ktoś uważa, że niesłusznie, to zapraszam do dyskusji.
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
czemu nie perm
samcro pisze: ↑08 gru 2024, 8:58odstaw nofap xdcliffhanger pisze: ↑08 gru 2024, 1:54 nigdy nie glosowlaem na PIS ale chyba skresle tego Nawrockiego w drugiej turze...
Poprosiłem o tygodniowego bana
Poprosił.
Czas trwania blokady: do 19 maja 2025, 23:17
Czas trwania blokady: do 19 maja 2025, 23:17
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
free smly