Kupię coś sensownego bezprzewodowego dokanałowego tak do 300-400zł? Widziałem tutaj polecajki na Soundcore Liberty 4 Pro i Jabra Elite Active 4, ale trochę mi szkoda 6 stówek na ten cel.
Miałem TWS JBL Wave 200, ale potrzebuję apgrejdu jakościowego.
Słuchawki
Moderator: wrubel
- scam_sakawa
Re: Słuchawki
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
Eh, jednak uległem i kupiłem Liberty 4 Pro, z pierwszych wrażeń to kozackie ANC
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- bloodyhell
widzowie a coś w podobnym budżecie ale kształtem przypominające bardziej airpodsy te pierwsze?
A napiszesz coś więcej? Warto wydać te 6 stuw?scam_sakawa pisze: ↑30 kwie 2025, 19:04 Eh, jednak uległem i kupiłem Liberty 4 Pro, z pierwszych wrażeń to kozackie ANC
- scam_sakawa
Podoba mi się bardzo "czystość"/"krystaliczność" dźwięku - słyszę dużo różnych dźwięków, których na żadnych wcześniejszych słuchawkach nie słyszałem. To jest nowe, świeże spojrzenie na piosenki, których słuchałem w innych warunkach.
Dobra bateria oraz ciekawe etui.
W porównaniu do Nothing Ear (a) (350zł na xkomie obecnie) - lepsze, ale to jest jednak 6 stówek. Serce mnie trochę zabolało, żeby płacić takie pieniądze. Z drugiej strony, to jak na moje potrzeby, jestem zachwycony dźwiękiem i wytłumieniem. Tylko ja nie mam żadnej wiedzy o muzyce, instrumentach, itd.
Finalnie nie żałuję, ale nie testowałem zbyt wielu modeli w życiu (max parę i tak do 200zł, niska półka cenowa tylko + te Nothingi powyższe). Jakby kosztowały 500zł to byłbym już bardzo zadowolony z ceny.
Dobra bateria oraz ciekawe etui.
W porównaniu do Nothing Ear (a) (350zł na xkomie obecnie) - lepsze, ale to jest jednak 6 stówek. Serce mnie trochę zabolało, żeby płacić takie pieniądze. Z drugiej strony, to jak na moje potrzeby, jestem zachwycony dźwiękiem i wytłumieniem. Tylko ja nie mam żadnej wiedzy o muzyce, instrumentach, itd.
Finalnie nie żałuję, ale nie testowałem zbyt wielu modeli w życiu (max parę i tak do 200zł, niska półka cenowa tylko + te Nothingi powyższe). Jakby kosztowały 500zł to byłbym już bardzo zadowolony z ceny.
Można próbować polować na jakieś promo na te 4 pro, już raz były na amazon za jakoś 430-450pln. Jak będą gdzieś koło 5 stówek to je zawijam od razu.
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
jest kod i wychodza za €110.49 https://www.soundcore.com/eu/products/a ... 3343895939
raczej bierzcie te z matowa pokrywka bo te co sie blyszcza jak psu jajca lapia w huj odciski palcow
raczej bierzcie te z matowa pokrywka bo te co sie blyszcza jak psu jajca lapia w huj odciski palcow
samcro pisze: ↑08 gru 2024, 8:58odstaw nofap xdcliffhanger pisze: ↑08 gru 2024, 1:54 nigdy nie glosowlaem na PIS ale chyba skresle tego Nawrockiego w drugiej turze...