Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
Jeszcze jest fajna aleternatywa Reebok Classic Nylon
Spoiler
Ja kupię, bo idę teraz w stylówkę full cholo w wersji norteno chicano.
Z bardzo wygodnych butów polecam skachers, które ubierzesz bez pomocy rąk.
Tylko one raczej tylko do bawełnianego dresu w stylu więziennym.
Kupiłem sobie dwie pary całych czarnych slip-onów skechers, bo to dla mnie najwygodniejsze buty, do robienia od 30 000 do 60 000 kroków dziennie.
Kupiłem sobie ostatnio slip-ony slazenger za 150zł, bo fajnie więzienie wyglądały i po zrobieniu 30 000 strasznie bolały mnie stopy, więc zostawię je tylko do zdjęć.
Lepiej wydać te +/- 300zł i kupić buty firmy skechers, które są bardzo wygodne i dość wytrzymałe.
Ja latem tylko chodzę w butach do biegania, sweat shortach i basicowym t-shircie, bo nic innego do szczęscia latem nie jest mi potrzebne.
Z bardzo wygodnych butów polecam skachers, które ubierzesz bez pomocy rąk.
Spoiler
Spoiler
Kupiłem sobie ostatnio slip-ony slazenger za 150zł, bo fajnie więzienie wyglądały i po zrobieniu 30 000 strasznie bolały mnie stopy, więc zostawię je tylko do zdjęć.
Lepiej wydać te +/- 300zł i kupić buty firmy skechers, które są bardzo wygodne i dość wytrzymałe.
Ja latem tylko chodzę w butach do biegania, sweat shortach i basicowym t-shircie, bo nic innego do szczęscia latem nie jest mi potrzebne.
https://aplug.pl/
zamawialiście coś od nich może kiedyś? legit to? bo mają cortezy co mi się podobają
zamawialiście coś od nich może kiedyś? legit to? bo mają cortezy co mi się podobają
- zemsta1camzata
no jak mają dwa stacjonarne sklepy to raczej legit, w 2025 chyba nikt lewizny stacjonarnie nie sprzedaje xd
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Nike ma jakieś slip-ony do biegania?
Szukam jakiejś alternatywy dla butów Skechers z podeszwą Max Cushioning
Bo nie chcę wydawać hajs na buty do biegania w których nie dam rady zrobić 60 000 kroków dziennie.
Szukam jakiejś alternatywy dla butów Skechers z podeszwą Max Cushioning