Jakiś czas temu grałem z jakimiś ziomkami w CS'a i chłopy se puszczały muzę zrobioną przez AI po wprowadzeniu tekstu. Słyszę i myślę kurwa ale to buja. W związku z tym, że miałem dobrą czopkę 10-15 lat temu i pisałem zbakane melodię, to myślę wjebie te teksty, ustawię klimat jaki mi się marzy i niech kurwa generuje.
Nie wiem czy towar taki dobry, czy co, ale nie raz jak wygenerowało, to żem 3 razy pod rząd słuchał - tak pięknie komputer śpiewa. No ale ile można o tym jaraniu robić kawałki, w końcu teksty mi się skończyły i wypadałoby coś "normalnego" zrobić. Napisałem parę popowych tekstów, zrobiłem sobie nawet piosenkę rodową (brat dziecku na sen puszcza xD) , dopamina wręcz wyjebana w kosmos, tak mi dobrze robiło tworzenie nowych piosenek, że do głowy tylko mi przychodziły słowa "Muszę nagrać płytę, bo nie mam czego słuchać. Ty musisz wypierdalać, bo nie masz tu czego szukać"
Sprawdziłem na yt jakieś kanały AI Music, niektórzy widzę w kawałki dla dzieci poszli, niektórzy jakieś miłosne, w każdym razie słucham i w ogóle mnie to nie buja. W związku z tym, że jestem skromny jak skurvol, to wiadomo, że moje lepsze ^^, więc spróbuje podbić świat swoimi melodiami.
W związku z tym, że na moim głównym kanale na yt(w podpisie), który prowadzę z czystej zajawki (bez monetyzacji, bez reklam) nie mógłbym ani złotówki zarobić, gdyby coś przyżarło, to był jasny znak, że potrzebuje stworzyć nowy kanał, nową nazwę. Oczywiście ktoś mógłby powiedzieć, że wystarczyło wyjebać wszystko ze starego zmienić nazwę itd. i byłoby git. No cóż nie jestem taką kurwą, nie będę ludziom usuwał brudne serca kurwo itd. zacznę se od nowa.
Here we are. Miałem kilka pomysłów, ale najbardziej spodobała mi się nazwa Wirtualne Melodie i o dziwo była wolna. Zrobiłem se logo przez adobe express za friko. Bóg mnie chyba na tę stronę poprowadził, bo była na 3 stronie google, nie pamiętam kiedy tak daleko się zapuszczałem xD No ale reszta stron, to było robienie logo przez AI i oczywiście płatne. Kurwy oszukują, że za darmo. Za darmo, to se można zrobić, a jak chcesz pobrać, to płać frajerze jak już Ci się spodobało. Tfuuu...
Widzę, że już mi powoli wychodzi historia z cyklu Tak powstał Chocapic , więc przejdę do piosenek, które mogą Was rozkołysać.
Zacznijmy od kawałka, który inspirowany jest piosenką Maciej Kossowski - Dwudziestolatki . Co ja mogę powiedzieć, bicik peterda jak sam skurwysyn, Havana taka kurwa. Ziomeczkowi jak wysłałem, to mówił, że 5 razy słuchał, tak go rozkołysało. Jak ktoś przesłucha i siądzie, to dawać lajka i subika.
Spoiler
Dobra zbakusów mamy za sobą, to teraz coś rapowego. Tekst napisałem myślę ~10 la temu, dopisałem refren. Klasycznie najsłabsze wersy na początku, a potem jak zaczyna płynąć, to leci jak popierdolony. Bicik też robi, oj robi robotę. Puszczałem ziomkom, to tylko fan Gurala kręcił nosem, reszta pod wrażeniem.
Spoiler
Dobra zacząłem całą historię CS-em, to o Csie też piosenkę zrobiłem
Spoiler
Dobra pora na jakiś track dla dupeczek. Normalnie w radiu mogłoby lecieć bez przypału. Ziomeczek z żona słuchał, to prosił jeszcze o wersje odwrotną, może kiedyś napiszę. Wygenerowałem przez jakieś AI obrazek, w sumie tak patrzę, to bez szału xD, ale nvm to do słuchania, a nie oglądania. Oczywiście fajnie jakbym miał lyrics video, czy jakieś teledyski, bo to uwagę słuchacza bardziej poprawia, jest bardziej interesujące. Pożyjemy, zobaczymy.
Spoiler
Pora na coś wolniejszego, marzycielskiego i tak powstała "Piosenka o bardzie". Kojące dźwięki. Dokładnie tak jak w refrenie Te dźwięki uleczą każdy Twój żal Jako ciekawostkę mogę dodać, że to remix mojego innego kawałka, który jest jeszcze lepszy
Spoiler
Ostatnie buty, ostatni szew
Pora odpocząć, czy to szczęście czy pech
Miałem wizje napisać piosenkę o starym szewcu, który naprawia ostatnią parę butów przed emeryturą. Kawałek aż prosi mnie, żebym wpadł do jakiegoś dziadka na warsztat i mu puścił, a może jakaś łezka w oku by się zakręciła. We will see.
Spoiler
Spoiler
Dla leniwych playlista ze wszystkim co do tej pory wrzuciłem
Aaa i jeszcze jedną piękną piosenką się podzielę. Remix Papajaka Watyniaka - Zmykaj papieżowi. Wyszło obłędnie. Ziomeczek jak usłyszał, to banan na ryju od razu i mówi 9/10, że najlepsze co do tej pory mi wyszło xD Gadałem w sumie nawet z Papajakiem, też mu się podoba, ale nie wrzucam na kanał, bo zaraz jakieś nawiedzone kurwy pozgłaszają za obrazę papieża i będzie przypał. Jak czyta to jakiś prawnik, to niech da znać, czy nasz kraj jest już gotowy na święte słowa prawy o bestii z Wadowic.
https://drive.google.com/file/d/1RiHw9b ... sp=sharing