Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
Nie jestem pewien czy to OG twick, czy tzw. parody account jakie już bywały, więc nadrabiam kreację z lekkim spóźnieniem, bo jebany narzucił niezłe tempo postingu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
to impostor, prawdziwy borowik uczy się teraz pilnie do matury, bo u palucha bez średniego nie przyjmują
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
twój styl życia to chujowo

ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić![]()
lygrys pisze:Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
-
- Zbanowany
Proszę mnie nie obrażać. Które parody account cechowało taki inside knowledge jak pearl harbor? Mogę przytoczyć najwierniejsze fakty, jestem jedynym i niepowtarzalnym OG Bortwickiem. Ale to w ogóle fajnie brzmi. OG Bortwick.
Fakty są takie że Bortwick funkcjonuje w otoczeniu Ślizgawki od ponad 6 lat. Po tym czasie jasne jest że jest to legendarna postać. Nie wymagam od was mówienia mi na pan, wymagam elementarnego szacunku i wolności myśli i funkcjonowania. Tym bardziej, że swoją agresję ograniczyłem do minimum, szargając oczekiwania fanów, szargając reputację. Jestem dziś innym człowiekiem, można porozmawiać ze mną na każdy temat, bez zbędnych przepychanek. OG Bortwicka już nie ma i nie będzie ale Bortwick kolega z klatki obok co dzień dobry mówi na klatce? Jak najbardziej.
Pozdrawiam całą Ślizgawkę,
BOR4LIFE
Zapewne w Wielki Piątek nastąpi zbanowanie Bortwicka, niektórzy tutaj stawiają duży nacisk na ideologię i symbolikę.
Proponuję żeby odebrać modka dla tego jak mu tam..goginatora bo mu wali sodówa juz od władzy. Pozdrawiam lpc
Ja tylko z ciekawości spytam, ostatnio dostałem warna za zwyzywanie jag, ale pisze że warny są tylko za wielokrotne obrażanie kogoś a ja go obraziłem raz, to można dostać za jednokrotne obrażenie kogoś czy to pomyłka?
litoscipearl harbor pisze: ↑15 kwie 2025, 18:18 Fakty są takie że Bortwick funkcjonuje w otoczeniu Ślizgawki od ponad 6 lat. Po tym czasie jasne jest że jest to legendarna postać. Nie wymagam od was mówienia mi na pan, wymagam elementarnego szacunku i wolności myśli i funkcjonowania. Tym bardziej, że swoją agresję ograniczyłem do minimum, szargając oczekiwania fanów, szargając reputację. Jestem dziś innym człowiekiem, można porozmawiać ze mną na każdy temat, bez zbędnych przepychanek. OG Bortwicka już nie ma i nie będzie ale Bortwick kolega z klatki obok co dzień dobry mówi na klatce? Jak najbardziej.
mozna mistrzu, ale cie musi zglosic

- piernikowyskoczek
dobra banujcie już go
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer