offtopic zhh
Re: offtopic zhh
Bardzo fajne collabo - Busta i Q-Tip na bicie The Neptunes i to takim typowym ich bicie z tamtej epoki (kawałek z 2005 roku). Niezły bangerek z tego wyszedł, trzeba przyznać.
Słucham w ogóle tej mixtaśmy Busty i Tipa i była między nimi fajna chemia, tak różni MCs, a jednak z podobną przelotką, trochę się do siebie dopasowali, bo Busta rzadko kiedy tutaj z pianą na mordzie, a Q-Tip bez swoich artystycznych jazd, ładna rzecz im wyszła.
co do tego Alchemista jeszcze to jego najmocniejszą stroną jest to że nigdy nie odpierdoli jakiegoś syfu, ale też dość rzadko da coś że leci
po jednej nutce
po prostu jest bardzo stabilny i nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu i dlatego tyle osób go docenia
z drugiej strony dla mnie jest to producent że raczej nie mam ochoty odpalać playlisty pod tytułem "prod by Alchemist" jak przy Madlibie np czy tam innym Pharrellu
po prostu jest bardzo stabilny i nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu i dlatego tyle osób go docenia
z drugiej strony dla mnie jest to producent że raczej nie mam ochoty odpalać playlisty pod tytułem "prod by Alchemist" jak przy Madlibie np czy tam innym Pharrellu
- SuperRapMaster
-jesteś w liceum
-wychowawczyni mówi, że twój stary nauczyciel historii poszedł na emeryturę i zaraz przyjdzie nowy
-na razie nowy nie mówi po polsku, ale się uczy
-przychodzi KRS-ONE z teczką i mówi "I'm gonna be your history teacha"
Co robisz?
-wychowawczyni mówi, że twój stary nauczyciel historii poszedł na emeryturę i zaraz przyjdzie nowy
Co robisz?
- ConeyIsland
poniedziałek, godzina 10:25 a kolegę widzę ładnie trzyma po weekendzie
22.04.2025 warsaw @progresjaSuperRapMaster pisze: ↑24 lut 2025, 10:11 -jesteś w liceum
Co robisz?
BOUT IT BOUT IT
- SuperRapMaster
Kurde, 217 zł w Warszawie to trochę daleko i trochę drogo. Marzę, żeby Nas przyjechał do Spodka i zagrał koncert za 100 zł, ale to się nie spełni, bo za rozrywkę się płaci, czy to koncert, czy to jazda sportowym autem, czy to strzelnica. Jak ktoś chce się rozerwać i nie zbankrutować (na razie), to niech idzie do Biedry i kupi Amarenę.
- FruitOffTheWall
pierwszy gosc po refrenie wjazd jak tay k, banger jak chuj
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- SuperRapMaster
Nie macie czasem wrażenia, że zhh słucha się przyjemnie od drugiego razu, bo za pierwszym trzeba się za bardzo skupić na tekście, żeby dać się ponieść flow? Lubię słuchać tekstów, ale na dłuższą metę można się po prostu zmęczyć. Normalnie kumam angola bez problemu, ale co innego jak ktoś gada normalnie, a co innego jak murzyn gada do beatu.
Lecimy dalej widzowie nie ma miękkiej gry
po burzy zawsze wychodzi słońce mordzie zapamiętać
O wiele lepsza wersja z kliponem.
Masz rację Morf, miłej niedzielki
solidny ten singiel wyżej, ale po odpaleniu EPki na której został wydany przeżyłem największe rozczarowanie w tym roku póki co 
a tak serio kiedy ty ostatnio rozczarowania nie przeżyłeś? (oprócz snippetów kanye westa jak śpiewa pod prysznicem)
ma ktoś do podklepania jakiś rap z bałkan?
trochę mainstreamowej bardziej muzy stamtąd kiedyś mi znajoma pokazała, ale ciekawy jestem czy istnieje w ogóle tam jakaś scena niezależna większa? a jeśli tak to czy ma ktoś coś do polecenia
z góry dzięki poZDRo
trochę mainstreamowej bardziej muzy stamtąd kiedyś mi znajoma pokazała, ale ciekawy jestem czy istnieje w ogóle tam jakaś scena niezależna większa? a jeśli tak to czy ma ktoś coś do polecenia
z góry dzięki poZDRo
No nie wiem, jak nie polecasz to nawet nie sprawdzam. Intrygujące ma flow. Podoba mi się, że tak dokładnie, powli i dobitnie nawija. To rzadkość w sumie a ostatnio jara mnie Death Dealers Anonymous. Dużo dobrych rzeczy wydali o choćby
Spoiler
- gonny_trebor
- Moderator
był taki temat ale nie zrobił furory, możesz spróbować tam viewtopic.php?p=434569#p434569
jestem też niemal pewien że na ślizgu był temat o serbskim rapie, możesz spróbować odkopać
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Głosowanie
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<