azar pisze: ↑09 mar 2020, 23:34
tak trochę OT to te wszystkie ośrodki odwykowe to ciężkie pralnie mózgu, znam kilka osób po nich i wszyscy ta sama śpiewka, a na widok kogoś z piwem na ulicy mordują wzrokiem. Dla kontrastu, znam też takich, którzy przestali pić po prostu, bądź się zaszyli i oni jakoś potrafią być tymi samymi ludźmi co wcześniej, tylko że abstynentami.
100%
Tzn dobrze że ludki wyszły z nałogu ale znam ze dwa przypadki gdzie poza nałogiem została im zabrana dusza jak jebany szang tsung.No zupełnie inni ludzie to są i nie jestem taki pewien czy to zmiana na lepsze, cała iskra, indywidualność i charakter im zabrały te ośrodki.
Uważać tam małolaty na melanżach i się pilnować bo bez samokontroli to naprawdę jest przepierdolone, również jestem za tym żeby samemu sobie radzić z demonami ale wiadomo jak jest.
Ośrodek nie zabierze duszy komuś, kto jeszcze trzyma ją w ryzach. Ta o których mówisz iskra, indywidualność i charakter to już dawno była wystawiona na OLX, tylko Ty się jeszcze nie zorientowałeś.
Michalczewski bekowe te niusy robi, szczególnie w tym poważnym tonie jak pisze o Sujbitronie albo że Fu na zdjęciu na premierze filmu o Liroyu wystrzelony stał xdd
Nie no ostry to chyba założył rodzinę, zbudował dom, rzucił jaranie i nagrywa kawałki o chodzeniu na wywiadówkę albo że lubi sobie grilla przyjechać z piweczkiem więc chyba się tak nie zzulil strasznie
FruitOffTheWall pisze: ↑10 kwie 2025, 11:12
no kurde chłop ma kobite, dziecioki, teraz pracuje jako barber to raczej żulem nie jest. Bardziej chłop lubiący zajebać trzydniuwe po dziadzie
Z tego co słyszałem to już go wyjebali z barbershopa za przychodzenie do roboty naćpanym
ja broń boże nie chce bronić tego że przychodzenie do roboty naćpanym jest ok ( huj ze za małolacki czasow sie tak robił, głupota straszna) ale to troche branża jak gastro, że ludzie sobie lubią tam drinka jebnąć np. Dla ćpuna ciężko w takim czymś żyć. Ale no jak ci ktoś napisał zle słyszałeś wiec chuj w to i bons se radzi dobrze
pytanie na ile to co mówisz jest prawdą, czy jest to legitne info czy komenatrz jakiegoś czerepa na insta