Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
- zemsta1camzata
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
https://psprices.com/region-pl/game/245 ... ver-sleeps
co 2-3 miesiące za 45zł jest pakiet wszystkich dlc
co 2-3 miesiące za 45zł jest pakiet wszystkich dlc
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Polecacie jakies gierki konkretne na ds/3ds? Na razie ograłem poksy, ale w sumie bym sobie coś zagrał innego dla odmiany
Myślałem żeby Bravely Default ograć na razie
Myślałem żeby Bravely Default ograć na razie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Cz4rny1337
- Moderator
o widze ze duzo zagadek niby jest, a nawet mam ochotę na coś takiego więc obczaje, dzięki
No to polecam tez zelda phantom hourglass w takim razie, klasyczek
Super Mario 3D Land.
Luigi's Mansion 2
Dzieks, na razie zacząłem od polecajki Czarnego, potem zerknę tez pozostałe
- Cz4rny1337
- Moderator
Moja odrobinkę hipsterska, bo już miałem pisać jak wyżej 3D Land i LM2 bo oba kozak i polecam

Wypierdala mi często błąd w wiedźminie na PS5 i zamyka grę, myślicie ze to może być wina przegrzewania się konsoli? Zazwyczaj tak się zaczyna dziać po dłuższym graniu, ale ta konsola ma za sobą dłuższe sesje w eldenie albo Baldurze i nic się nie działo. Wyczyścić ją może?
ktoś dwa lata temu zgłaszał podobny problem (choć tam wyrzucało całą konsole bez żadnego komunikatu) na /r/thewitcher3, ludzie rekomendowali przeczyszczenie konsoli, ale strzelam, że niezależnie od gry raczej pisaliby podobnie i na twoim miejscu zrobiłbym to samo
https://www.reddit.com/r/thewitcher3/s/nP3wuqbEbX
https://www.reddit.com/r/thewitcher3/s/nP3wuqbEbX
to by się zgadzało bo zauważyłem przed tym właśnie takie lekkie, pojedyncze ścinki
no to przeczyszczę ją, macie może jakiś instruktaż godny polecenia? nie robiłem tego wcześniej i wolałbym nic tam w środku nie spierdolić, chociaż widziałem, że samo dostanie się do środka to nic trudnego
no to przeczyszczę ją, macie może jakiś instruktaż godny polecenia? nie robiłem tego wcześniej i wolałbym nic tam w środku nie spierdolić, chociaż widziałem, że samo dostanie się do środka to nic trudnego
- bloodyhell
ja sie troche samemu cykalem czyścić i oddałem do serwisu, przy okazji założyli mi na rdzeń ptm zamiast ciekłego metalu. ale jeśli chcesz sam się tego podjąć to najwięcej fuckupów generuje wypięcie wentylatora z płyty głównej (często ludzie wyrywają gniazdo ze ścieżkami i potem robi się spory kłopot).
przeczyściłem wczoraj bez rozkręcania wentylatorów itp, dużo syfu tam nie było, na crashe w wieśku to nie pomogło, zastanawiam się czy jest sens się bawić w dalsze czyszczenie czy problem leży gdzie indziej
- bloodyhell
możesz jeszcze odbudować bazę danych, tutaj masz tutorial jak to zrobić. czasem pomaga z różnymi randomowymi crashami
dzięki, niestety to nie pomogło też 

- bloodyhell
w takim razie jedyna opcja to dokładniejsze czyszczenie. dużo syfu lubi się zbierać w zasilaczu, z tym że charakterystycznym objawem przegrzewania się psu jest nagłe wyłączenie konsoli a tutaj tylko gra ma problemy z działaniem
no właśnie, a sama konsola też nie chodzi jakoś wolniej/głośniej, nic nie wskazuje na to przegrzewanie, bardziej to wygląda jakby z samym wieśkiem był jakiś problem
- bloodyhell
dobrze by było jakbyś sprawdził na jakimś naprawdę mocno obciążającym konsole tytule czy wszystko jest ok, typu ratchet & clank, gow ragnarok, demons souls remake
Przed Wiedzminem katowalem Wukonga i zero problemów
a masz wlaczony ray tracing? gdzies mi kiedys mignal watek na reddicie, ze ktos mial podobny problem z inna gra i pomoglo wylaczenie tej opcji