HAHAHA WZIEŁO Z ZASKOCZENIA
Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
HAHAHA WZIEŁO Z ZASKOCZENIA
wybitny czas by być fanem polskiej piłki, no ciekawe co też złodziej tekstów ma do przekazania opinii publicznej
- checollada
przesada ogólnie xd
Mogli pójść za ciosem i zaprosić też Glazurka
Tomasz Ćwiąkała wraz z końcem obecnego sezonu odejdzie z Canal+ - podaje portal „WP SportoweFakty”.
„Dziennikarz rozwija swój kanał na jednym z portali internetowych i zamierza skupić się na tej części swojej działalności” - czytamy we wspomnianym źródle.
„Dziennikarz rozwija swój kanał na jednym z portali internetowych i zamierza skupić się na tej części swojej działalności” - czytamy we wspomnianym źródle.
- Korben Dallas
jeszcze ten Pol jako prowadzący, bardziej bezjajecznego nie mogli wziąć
do tego kumpel Piechoty
Anybody else want to negotiate?
nie wiem co musiałoby się wydarzyć w moim życiu, żebym piątkowy wieczór zdecydował się poświęcić na oglądanie całej prawdy o dominiku piechocie, musiałoby się już dziać bardzo źle
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Dziwne, musiało się coś odjebać albo jakaś oferta pracy w klubie czy coś, bo ostatnio mówił że kocha komentować La ligę i LM
Kulfon jak u Parisa
- checollada
ogólnie nie mam nic do typa, nie chce go stygmatyzować za to co zrobił, ale ten pomysł z robieniem lajwa z przyznania się do winy to za dużo dla mnie xd dziwny pomysł redakcyjny, a na tt na koncie zrobili z tego 8 shotów jeszcze, gdzie Dominik mówi że końcu zrozumiał swój błąd i przestał szukać winnych w innych ludziach, przepraszam Dominik ale trochę ci z tymi wnioskami zeszło czasu co
mam nadzieje, że żeby dostać robotę musiał po prostu się zgodzić na udział w takim programie, a nie był to jego autorski pomysł. powodzenia na dziennikarskim szlaku
mam nadzieje, że żeby dostać robotę musiał po prostu się zgodzić na udział w takim programie, a nie był to jego autorski pomysł. powodzenia na dziennikarskim szlaku
kiedy podobny program z janem mazurkiem, jeśli ktoś jeszcze pamięta takiego gamonia
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
jak dostanie robotę w ks, bo przecież szkoda żeby taki zdolny redaktór siedział na bezrobociu
Ofiary stanowskiego muszą się trzymać razem
Jak oceniacie te wszystkie produkcje Viaplay? Spoko czy raczej cringe?
Wyjaśnienie Ćwiąkałypotter pisze:Dziwne, musiało się coś odjebać albo jakaś oferta pracy w klubie czy coś, bo ostatnio mówił że kocha komentować La ligę i LM
- checollada
typowo chlopacki humor, nieźle przyknurzyli, ale i tak mnie to rozbawiło
- zemsta1camzata
nie no, tam to boras i hajto wiedzieli ocb imo, kołtoń się po prostu śmiał żeby nie wyszedł na debila, pol nie wiedział o co chodzi, smoku pewnie ogarnął, że skoro hajto i boras taki ryk to wiadomo o co może chodzić
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta