Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Zero podjarki tym meczem, jak się ma 3 dostępnych obrońców w tym 2 lewych to nie można mieć wielkich oczekiwań.
-
genocidegeneral
^up props zasmiane
ja właśnie miałem pytać czy Man City już wrócił i są poważną drużyną? pytam serio, bo ich nie oglądam ostatnio
Real w tym sezonie wygrał tylko JEDEN mecz z POWAŻNYM rywalem (Atalanta) zaliczając taki wspaniały run:
Milan 1-3
Liverpool 0-2
Lille 0-1
Barcelona 0-4
Barcelona 2-5
Athletic 1-2
Atletico 2x 1-1 (oba mecze Real powinien wygrać)
jest pewien rozdźwięk ostatnio pomiędzy planem Carlo, a piłkarzami, więc nie wiem czy to jego wina, ALE:
Real jest bajecznie łatwo rozczytać, pressing nie istnieje, brak struktury i organizacji w przesuwaniu-współpracy formacji oraz jakiegokolwiek przygotowywania meczu pod rywala.
Para stoperów złożona z gości, którzy są wyborem numer 5 i 6 na tę pozycje w klubie.
THE KUZYNS Lucas & Tchouameni robią show w każdym meczu
ktoś wrzucał mem, że to jest 2 retards fighting, idealny opis, ale to nadal Real i Liga mistrzów, więc ja tam się jaram.
Niesamowite że ten klub może ograć każdego na świecie - WYPIERDALAJĄC PIŁKĘ NA 2 BRAZYLIJSKICH NEWGENOW I ŻÓŁWIA - chociaż, jak zwykle, wszystko temu zaprzecza
ja właśnie miałem pytać czy Man City już wrócił i są poważną drużyną? pytam serio, bo ich nie oglądam ostatnio
Real w tym sezonie wygrał tylko JEDEN mecz z POWAŻNYM rywalem (Atalanta) zaliczając taki wspaniały run:
Milan 1-3
Liverpool 0-2
Lille 0-1
Barcelona 0-4
Barcelona 2-5
Athletic 1-2
Atletico 2x 1-1 (oba mecze Real powinien wygrać)
jest pewien rozdźwięk ostatnio pomiędzy planem Carlo, a piłkarzami, więc nie wiem czy to jego wina, ALE:
Real jest bajecznie łatwo rozczytać, pressing nie istnieje, brak struktury i organizacji w przesuwaniu-współpracy formacji oraz jakiegokolwiek przygotowywania meczu pod rywala.
Para stoperów złożona z gości, którzy są wyborem numer 5 i 6 na tę pozycje w klubie.
THE KUZYNS Lucas & Tchouameni robią show w każdym meczu
ktoś wrzucał mem, że to jest 2 retards fighting, idealny opis, ale to nadal Real i Liga mistrzów, więc ja tam się jaram.
Niesamowite że ten klub może ograć każdego na świecie - WYPIERDALAJĄC PIŁKĘ NA 2 BRAZYLIJSKICH NEWGENOW I ŻÓŁWIA - chociaż, jak zwykle, wszystko temu zaprzecza
A nie bedzie czasem Mendy, Tchouaméni, Asencio, Garcia?
yer a wizard, Harry
- rozklad_gaussa
tu nie ma co sie przejmowac obrona, w city tez parodysci z tylu rozdaja bramki na prawo i lewo, niech pojda na wymiane ciosow i wygra sila ognia z przodu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
no tu moze byc zabawny mecz, jakies 3-3 na przyklad
Real nauczył obserwatorów przez ostatnie lata, że nie ważne jaką chujozę gra na codzień i z jakim ciężarem wytacza się z fazy grupowej - i tak może dojść do finału.
Bilety na finał LKE był już losowane, prawda? Teraz kupno jedynie przez pośredników i koników?
nic na potem
Co??! Jak to? Mam nadzieję że to nieprawda
Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
Information about the ticket sales for UEFA Conference League Final 2025 will not be available before April 2025. Please visit UEFA.com/tickets regularly for updates.
Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
Information about the ticket sales for UEFA Conference League Final 2025 will not be available before April 2025. Please visit UEFA.com/tickets regularly for updates.
Czyli info dopiero 2 miesiące przed meczem, trochę późno imo. Gdzieś przewijało się jakieś info co do dystrybucji? Będzie losowanie?
nic na potem
No losowanie będzie i uwierz że wylosowanie biletu będzie fartem
chociaż w sumie zależy kto zagra w finale bo jak jakieś leszcze to pewnie na luzie
chociaż w sumie zależy kto zagra w finale bo jak jakieś leszcze to pewnie na luzie
Śnieg Garbatym Nosom
Dziadek Nahorny wyznaczony na dzisiejszy mecz City z Realem 
Spoiler
Za tydzień dwa kluby w LM
- ConeyIsland
Eeee tam, działa.

@mas
Miałem to samo. Nic ci na to nie poradzę. Zgłoś w temacie "Problemy w działaniu forum"
Miałem to samo. Nic ci na to nie poradzę. Zgłoś w temacie "Problemy w działaniu forum"
aston villa - inter finał
emery wali na dziurę dwa swoje byłe kluby z ćwierćfinale i półfinale
emery wali na dziurę dwa swoje byłe kluby z ćwierćfinale i półfinale
A skończy się real barca
Barca pewnie przejebie z Interem albo Bayernem w półfinale. Te dwa kluby im nie leżą.
Ktoś z trojki Saka Jesus Harvetz bedzie gotowy na Real? Bo nie sledze tak angielskiej