Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
18
26%
Cracovia
4
6%
Lechia
11
16%
Motor
6
9%
Piast
11
16%
Widzew
18
26%

Liczba głosów: 68

Awatar użytkownika
potter

Re: Ekstraklasa

Post autor: potter »

Proces ściągania napastnika przez Legię robi się coraz bardziej zabawny, podczas gdy prawie wszyscy ogłosili że machający penisem Norweg jest już praktycznie klepnięty to on wrzuca coś takiego na IG
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Jak można robić transfery bez dyrektora sportowego, który niby jest odsunięty na bok :joint:

W sumie jakiś głos na forumku Legii:
Spoiler
A co myślicie o takim szatańskim planie, że wybrali takiego połamańca (ale z liczbami, żeby nie wyglądało podejrzanie i nie było za dużego hejtu), żeby jutro na badaniach doczepić się do czegoś (bo zakładam, że nie będzie to ciężkie - gość jest po wakacjach 2 mies i notorycznie ma problem z tą samą kontuzją) i mieć alibi?

Zbyt cwane nawet jak na Miodka?

Bo naprawdę zastanawiam się jak to jest, że niby takie wymagania mieli, trener, cały komitet, ciężko było wybrać kandydata, a finalnie biorą kogoś kto może bramki strzela, ale wystarczy spędzić minutę na TM, spojrzeć na jego wiek i zadać pytanie o co tu chodzi. Dlaczego 29 latek ma mniej spotkań w karierze niż np 22 letni Kacper Tobiasz (który również ma kontuzje i nie zawsze jest 1ką). Naprawdę nikt z tego komitetu nie oponował? Nikomu "ręka nie zadrżała" jak Feio przy Pittasie?

A jeszcze ciekawostka o gościu - po strzeleniu efektownej bramki w wywiadzie pomeczowym powiedział, że idzie do domu, siada w fotelu, w lewej ręce telefon, w prawej penis i zabawa całą noc.
To wcale nie brzmi jak rządy Mioducha, wcale.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

ile by człowiek dał za powrót Miami Scouts
trójkąt bermudzki wola mokotów
wujot
ave

Post autor: wujot »

Legia zaczyna być klubem memem z tymi ludźmi za sterami
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

To uczucie kiedy masz za trenera portugalskiego cygana a on jest najmniejszym problemem
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Taki obraz legionistów teraz
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
joey

nie da się ukryć, że kiedy wszyscy dookoła robią transfery - Górnik, Puszcza, Śląsk, Wieczysta itd - a my uprawiamy jakiś window shopping (i to pozorowany w dodatku, bo przecież nie da się uwierzyć w te wszystkie historie), to napad na bank wcale nie brzmi tak źle
i wózek widłowy na 167 godzin w miesiącu też nie
wujot
ave

Czas ucieka, pała czeka... 32 godziny mają na zgłoszenie napastnika do LKE. Pięknie zaplanowane okienko transferowe, gdzie prawdopodobnie zostaniemy z niczym, albo wpadnie na sam fajrant jakiś podstarzały leszcz, co 7 bramek w sezonie ostatnio strzelił, kiedy w Polsce panowała jeszcze dyktatura. Kurwa mać, skończymy grając na trzech frontach z Gualem i Pekhartem :lol:

Dodano po 52 minutach 46 sekundach:

:bowdown:
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Z tym Vlahanem to jeszcze dobra beka może być.

Ciekawe wiadomości płyną z Portugalii. Transfer Kovacevicia byłyby 7. międzynarodowym wypożyczeniem Sportingu, co jest niezgodne z przepisami FIFA (max. 6).
Wszystko wskazuje na to, że Legia musiała już wykupić Vinagre, pobijając rekord transferowy ESA

Jednak podobno Vinagre wykupiony i jutro ogłaszać mają.

Awatar użytkownika
potter

Bramkarza Legia też potrzebuje, ale zabawne że biorą znów kogoś kto już grał w Ekstraklasie, a z drugiej strony patrząc po tych wcześniejszych ruchach to może lepiej tak bezpieczniej działać, bo rozeznanie na rynku to nie jest mocna strona duetu Zieliński & Mozyrko
Awatar użytkownika
joey

łeb mnie napierdala
Awatar użytkownika
potter

:bowdown:
Co robi zarząd Legii kiedy nie czeka na to co Feio im podłoży pod nos?
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No jak to co, zakłada spółki na Luksemburgu, żeby pożyczać Legii pieniądze na premie dla zarządu
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
wujot
ave

Szkoda, bo przychodzi tylko na cztery miesiące bez żadnej klauzuli
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Brzmi spoko
https://pogonsportnet.pl/artykul/to-on- ... my-pomorza
Spoiler
Effori urodził się w listopadzie 1981 roku i pochodzi z Brazylii. To doświadczony prawnik specjalizujący się w międzynarodowych sporach sportowych oraz kwestiach kontraktowych. Z ponad 17-letnim doświadczeniem w tej dziedzinie, doradzał klubom, sportowcom, agentom, pośrednikom oraz międzynarodowym federacjom sportowym, skutecznie reprezentując je w sprawach dyscyplinarnych, regulacyjnych, kontraktowych i dopingowych, głównie przed Trybunałem Arbitrażowym ds. Sportu (CAS). Przed założeniem Effori Sports Law w 2015 roku, Nilo pracował w Brazylii dla Biazzo Simon Advogados (2008–2012) jako szef działu sporów sportowych, a od 2012 roku w dwóch angielskich firmach prawniczych: Dentons i Mishcon de Reya w Londynie. Obecnie pełni funkcję arbitra w Międzynarodowym Panelu Sports Resolutions UK, jest także wykładowcą w ISDE Barcelona w ramach studiów magisterskich z zarządzania sportem i umiejętności prawnych oraz na Università degli Studi di Milano-Bicocca w zakresie Master di I° livello w Diritto Sportivo e rapporti di Lavoro nello i programu szkolenia agentów piłkarskich UEFA. Effori biegle mówi w języku portugalskim, angielskim i hiszpańskim.

Nilo Effori został uznany za jednego z globalnych liderów w dziedzinie prawa sportowego przez Who's Who Legal, renomowaną publikację prawniczą, identyfikującą czołowych prawników w różnych dziedzinach na całym świecie. Jego profil jest dostępny na stronie Who's Who Legal. Dziś swoje biznesy prowadzi w Londynie.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

potter pisze: 06 lut 2025, 15:13 Co robi zarząd Legii kiedy nie czeka na to co Feio im podłoży pod nos?
On już podpisał wyrok na siebie.
Robi to samo co Kosta przez co poleciał - tylko, że on otwarcie narzekał na brak transferów, kiedy już kryzys prawie zażegnał, a Feio to leci po bandzie z kurwami. Props dla niego, ale wyrok u szopena już zapadł jak chuj. Pierwsza lepsza porażka, seria i leci.

Edyta, tam jest lepiej:

"W poniedziałek po południu wziąłem telefon i zadzwoniłem do Vladana. "Nie bronisz tam, chcesz? Chcę, trenerze. Daj numer do agenta. Agent, ile to kosztuje? Tyle. Nie stać nas. Sporting pomoże? Pomoże. No to OK". Następnie spotkaliśmy się wieczorem z zarządem i od tego momentu zarząd Legii wraz z zarządem Sportingu pociągnęli ten temat dalej. Dziś jest na badaniach i tyle"

"Puchar Polski i inne puchary nigdy nie były ważniejsze od ligi. Oczywiście, jesteśmy w sytuacji, w której nie chcielibyśmy się znaleźć. Ja to zrobię i polecam, aby każdy w klubie postępował tak samo, czyli pracował ciężko i sprawiał, by każdy dookoła pracował równie intensywnie, po to żeby osiągnąć cele, a nie martwić się tym, co będzie, gdy ich nie osiągniemy."

"Teraz wszyscy znacie Mateusza Szczepaniaka i o niego pytacie, bo to ja wziąłem go z CLJ do pierwszej drużyny. Zadebiutował, został regularnym zmiennikiem i jest najmłodszym strzelcem bramki w Lidze Konferencji. Gdybym ja nie uwierzył w niego, nie byłoby pytań o jego miejsce w składzie. Podobnie było z Ziółkowskim i innymi – bo gdyby nie ja, to nikt by nie wiedział, że oni istnieją."

* ja - pogrubione, bo mocno akcentował.

Wyrok jak chuj. Nie wygra ligi (a będzie ciężko) to pretekst do wyjebania, seria porażek - pretekst do wyjebania. Oby kurwa poszło na bakier i żeby coś wygrał w tym sezonie to zostanie na dłużej. Niech dogryza tym kurwom z góry.

wujot
ave

DAJCIE MI TEGO Z DŁUGIMI WŁOSAMI BAŃKĘ EURO CO KOPNĄŁ NASZĄ PANIĄ A ZROBIE SKŁAD MISTRZOWSKI :bowdown:
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

Mam przeczucie, że powrót Vladana będzie wyglądał podobnie do powrotu Ravasa

Dla mnie i tak trudne do zrozumienia jest, że Legia nie spróbowała wyciągnąć Placha
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Placha to chciał Slovan wyciągnąć i nie dał rady. Ferowi wygodnie w Gliwicach w wielu kwestiach, Taki kądzior case, tylko że fero gra cały czas dobrze a nie jak Damian

No i trzeba bylo by zapłacić za Placha a legia no tak średnio z buleniem kwitu jak widzimyxD

Placha stawiam ze dwa lata może jakieś turasy wyciągną, a tak dopóki Piast ma jak mu płacić hajs, to gra. Bez Placha zaczyna sie wielki problem, bo Szymański chociaż grał niezle, to nikt nie wie jak gra na przestrzeni całego sezonu

Ja czuje ze vladan wypali, Ravasa przygniotło USA i chłop zrobił zawijke po jednym sezonie, w którym przegrał rywalizacje z innym chujem do szczania. A vladan większe ambicje ma

Ciekawy szwed ( pozdro sebastian) w Cracovii. Jeszcze chwile temu brameczke AZ zajebał

https://www.transfermarkt.pl/gustav-hen ... ler/368565

A no i szkoda Kubusia, lecz w sumie śląsk niech spierdala z ligixD
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
wujot
ave