Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Chodzi o Rogala
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
Są i one
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
wini ma problemy finansowe? niedawno zaczął mocniej promować swój patronite i udało m się zebrać zawrotne 120zł, teraz sprzedaje dom, marka stoprocent chyba też poniżej oczekiwań
CHGW ,a on nie wynajmował w Warszawie? Może chce kupić własny dom/mieszkanie w Wwa. Pewnie z milion potrzebny jak nie więcej. Te ciuchy stoprocent, to nie wiem kto ma kupować, chyba jacyś sentymentalni ludzie, bo z reguły idzie w to parze z jakąś twarzą (raperem). Wtedy gdy to mu szło jak ciepłe bułeczki, to Sobota swoją muzyką naganiał ludzi.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Nawiązując do @myron kto miałby coś takiego ubrać na siebie w 2025 roku? Ten sklep to też widać postawiony na szybko, usability jest takie sobie a dostępne ciuchy to
W sieciówce znajdziesz podobne kroje i to bez napisów, za pół ceny, o niższej gramaturze.

Spoiler

-
Bisclavret
autentycznie jestem w szoku że firma odzieżowa stoprocent jeszcze istnieje xD te ciuchy to jakaś prowokacja 
- KomunistomPodPrad
.....
Ostatnio zmieniony 04 cze 2025, 19:12 przez KomunistomPodPrad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=oHFw8cEH3Wo
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
So take a step back.
Let your darker side win. There's a heatwave coming.
śmieszny grubasek bez kręgosłupa
ależ to byłby flex kupić to, zaprosić dupę do jacuzzi i powiedzieć jej czy wiesz, że raper wini puszczał tu bąki w wodę i przegryzał bąbelki
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- kurczakiziemniaki
- Zbanowany
Im the same nigga stole your bike
Bardzo fajną rozmowę Wini miał z panią doktor o HIV tutaj i z Mencwelem (please no warn, gość ma tak na prawdę na nazwisko) ale ostatnio potrafi takich odstrzeleńców zaprosić, że zaczynam wątpić w ten kanał (ostatnia rozmowa z Jose Kolekcjoner zaczyna się tekstami o numerologii i horoskopach)
Ta chata Winiego fajna w sumie, ciekawe za ile/czy pójdzie
Dobule flex zaprosić tam Martę Malikowską
Ta chata Winiego fajna w sumie, ciekawe za ile/czy pójdzie
kark to nie debil, mówił mi tak laik
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
strasznie go choroba musiala zniszczyc, bo jeszcze niedawno wygladal calkiem inaczej
Najman w stanie splątania - próbował jak mógł uciec od pytań AD ale wyszło jak zwykle
Dodano po 3 minutach 7 sekundach:
Wini już szczuplejszy od el tosta
Dodano po 3 minutach 7 sekundach:
Wini już szczuplejszy od el tosta
- gods bidness
Kurwa Najman jest straszny jak wychodzi ze swojej roli freakowego pajaca i próbuje udawać mądrzejszego niż jest.
no, takie rozmowy sprawiają, że mit błyskotliwości el tosta, chociażby na tle innych zawodników w środowisku leży i kwiczy, to zwykły debil
btw peak Najmana, a Mirasa to już w ogóle
btw peak Najmana, a Mirasa to już w ogóle
Spoiler
najśmieszniejsze w Najmanie jest to, ze wszystko co robi bierze na poważnie, a każdy ma z tego bekę i on tego nie zauważa. człowiek ewenement.