Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
ależ proszę się odstosunkowac od AKADEMII PIŁKARSKICH różnych Szymonow Sawal (Sawalów?)
-
Alberto 11+
- Zbanowany
Wasilewski ma już 45 lat? Wow.jajca pisze: ↑19 sty 2025, 20:42 Gdzie jest lista Akademii które powstały na euro 2012? Xd czemu ktoś miałby robić akademie piłkarskie, które albo należą do klubów albo są całkiem komercyjnymi podmiotami i otwierać je z okazji 3tygodniowych zawodów sportowych organizowanych przez uefa we współpracy z pzpn i polskimi władzami i co do chuja ma jedno z drugim? Chyba Ci się akademie pojebały że stadionami? Kiedy urodził się marcin wasilewski?
-
Bisclavret
nie no, trzeba oddać sprawiedliwość że jak w tym dwa tysiące którymś jak ogłaszali że rozegranych zostanie u nas 15 meczów piłkarskich to miało to nam wygenerować stadiony, akademie, autostrady, szybką kolej, niewiarygodny skok rozwojowy w każdej dziedzinie życia a już na pewno w obszarze piłki nożnej. Taka narracja była obszernie kolportowana i można było do pewnego momentu nawet w to uwierzyć. jak ktoś wtedy uwierzył i zapomniał o temacie to teraz pyta gdzie efekty tych wielkich inwestycji w szkolenie mlodzieży z okazji rozegrania w Polsce 15 meczów piłkarskich - otóż odpowiadam, nie było żadnych inwestycji.jajca pisze: ↑19 sty 2025, 20:42 Gdzie jest lista Akademii które powstały na euro 2012? Xd czemu ktoś miałby robić akademie piłkarskie, które albo należą do klubów albo są całkiem komercyjnymi podmiotami i otwierać je z okazji 3tygodniowych zawodów sportowych organizowanych przez uefa we współpracy z pzpn i polskimi władzami i co do chuja ma jedno z drugim? Chyba Ci się akademie pojebały że stadionami? Kiedy urodził się marcin wasilewski?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
Bisclavret
nieuważnie śledziłem ostatnio forum, jeśli to rzeczywiście rivaldo to przepraszam za odpisanie
Nie wiem jak was, ale mnie wkurwiają już te dyskusje gdzie powinniśmy grać.
Po cholere budowaliśmy Narodowy, aby teraz grać na Śląskim.
Przywykłem, że Narodowy stał się domem dla reprezentacji.
Tym bardziej, że gdzieś przeczytałem, że jeden mecz kadry przynosił zysk dla PZPN rzędu 7 mln zł
Po cholere budowaliśmy Narodowy, aby teraz grać na Śląskim.
Przywykłem, że Narodowy stał się domem dla reprezentacji.
Tym bardziej, że gdzieś przeczytałem, że jeden mecz kadry przynosił zysk dla PZPN rzędu 7 mln zł
- zemsta1camzata
A dla narodowego 2 mln strat xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Od razu skojarzenie z xd11 stycznia powstało oficjalne Stowarzyszenie Kibiców Reprezentacji Polski@ToMyPolacyOrg
Niebawem ma dojść do pierwszego spotkania z @pzpn_pl, podczas którego ma zostać omówiona współpraca, a przede wszystkim prowadzenie zorganizowanego dopingu na @PGENarodowy
Spoiler
poznałem tych chłopaków co założyli te całe "stowarzyszenie" i jedyny komentarz to XD
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
-
Bisclavret
Skąd są ci ludzie ?
W sumie to taka grupa znajomych co się poznali jeżdżąc za reprezentacją po świecie, zbieranina z całej polski i emigracji
ze stylem kibicowania na jakim się wychowaliśmy to oni nie mają nic wspólnego, ale może coś ruszy i uda im się dogadać z pzpn co do dopingu na narodowym
ze stylem kibicowania na jakim się wychowaliśmy to oni nie mają nic wspólnego, ale może coś ruszy i uda im się dogadać z pzpn co do dopingu na narodowym
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
@Bisclavret teraz to zobaczyłem
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
po obejrzeniu kilku sekund pomyslalem "ale kurwa janusze", a po chwili wjechał Janek wygladający jak wąsata piłka
piękne
janusze nie janusze, jak uda im się rozruszać doping na tym narodowym cmentarzysku to ja trzymam kciuki
-
Bisclavret
Pachnie januszerką mocno, plus widać że mają parcie na szkło skoro postanowili się przedstawić personalnie w filmiku na youtubie
ale jak będą się potrafili dogadać z ekipami w jakikolwiek sposób i rusza z czymkolwiek na narodowym to niech sobie będą januszami.
oskar zawada do reprezentacji kto mówi nie
"Kumaci" potrafili się dogadać ze sobą tylko w kwestii bojkotowania Wisły, więc za poprawę dopingu wzięły się osoby, które od lat jeżdżą po całym świecie za reprezentacją i które mają narzędzia do poprawy stanu rzeczy - mają kontakty i w PZPN, i w świecie kibicowskim. Tam celem nie jest tylko sama organizacja dopingu, ale też na przykład wydzielenie sektor pod to, czy pomoc w organizacji wyjazdów. Carpathian Brigade też miało ciężkie początki, a gorzej niż obecnie na Narodowym się nie da, także poczekałbym z oceną, ktoś musiał to zacząć, a jak się rozwinie to zobaczymy.
-
Bisclavret
Bzdury piszesz, "kumaci" od lat jeżdżą i dopingują na wyjazdach na reprezentacje, głównie średnie i małe ekipy i w wielu miejscach ten doping wyglądal mega dobrze (w Rumunii na przykład). Nie miało to oczywiście przełożenia na narodowy, ale bez odrobiny dobrej woli ze strony PZPN nie miało prawa, wystarczyło udostępnić jakaś trybunę do kupowania zarejestrowanym stowarzyszeniom kibiców żeby ci tak zwani kumaci nie byli rozsiani po całym stadionie. Janek Mario i Mati też będą mieli tego typu problem ze ludzie co by chcieli dołączyć to akurat siedzą gdzieś indziej, a tam gdzie oni są to weź pan usiądź i nie zasłaniaj chyba że oczywiście tak jak piszesz mają jakieś deklaracje pomocy ze strony PZPNu, tak czy siak piłka jest i od zawsze była po stronie zwiazku