Łysienie
Moderator: wrubel
Re: Łysienie
Moja w tym śpi, najgorsza jest kurwa ta wcierka o zapachu rosołu, lubczyk, kozieradka czy huj wie co
wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
@CL500 props za efekt. Z ciekawości jakim szamponem myłeś włosy, zapach tej wcierki schodził skoro aż tak ona jebie? 

to kozieradka, ta wcierka praktycznie pachnie tak samo jak kozieradka
@CL500 kolego mam pytanko
Czy od momentu kiedy zacząłeś używać tej wcierki goliles głowę na 0 zanim zapusciles włosy? Pytam bo mam podobny problem co ty, ale nie wiem czy mam się dalej frygac na 0 maszynka do wlosow (nie jednorazowka na całkowite 0) czy zapuszczać już włosy i wyglądać jak zjeb (próbowałem kilka razy zapuścić włosy z myślą że jak urosną to zakryja te prześwity ale szkoda nawet tego komentować). Nie wiem czy coś z tego mojego bełkotu zrozumiesz
ale będę wdzięczny za odpowiedz
Czy od momentu kiedy zacząłeś używać tej wcierki goliles głowę na 0 zanim zapusciles włosy? Pytam bo mam podobny problem co ty, ale nie wiem czy mam się dalej frygac na 0 maszynka do wlosow (nie jednorazowka na całkowite 0) czy zapuszczać już włosy i wyglądać jak zjeb (próbowałem kilka razy zapuścić włosy z myślą że jak urosną to zakryja te prześwity ale szkoda nawet tego komentować). Nie wiem czy coś z tego mojego bełkotu zrozumiesz

@grubcioo Zgoliłem łeb na zero, po 3-4 dniach stwierdziłem, że nie chce mi się znów mieć łba w kolorze buraka i krostkach przez pierwszą dobę więc przetestuję wcierkę i od tej pory już nie goliłem góry na zero, ale barber co dwa tygodnie był grany żeby boki i tył na zero zrobić, bo inaczej to nie wiem czy bym wytrzymał patrzeć w lustro
MalinowyJogurt 2
U mnie jeszcze jest ten problem ze przy dłuższych włosach robi mi się skorupa i się kruszy i wygląda to jak łupież ale to nie łupież bo stosowałem różne szampony przeciwłupieżowe i problem dalej jest a żaden dermatolog nie potrafił jednoznacznie określić co to jest przez co wizyty u fryzjera były dla mnie trauma przez którą zacząłem się opierdalac na 0 bo nie dość że było mi wstyd że coś spada podczas obcinki to jeszcze jakieś zjebane komentarze że może coś trzeba z tym zrobić (a przecież kurwa byłem u kilku lekarzy i nikt nic nie stwierdził co to jest s te leki co za każdym razem dostawałem gówno dawały)
Może łuszczyca po prostu
- FruitOffTheWall
siemaneczko zakolaki
na początek drogi, używam tego szamponu
ale planuje wcierki jak @CL500. Systematyczność, to mój punkt na liscie noworocznych postanowień
pozdro
na początek drogi, używam tego szamponu
Spoiler

pozdro
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
- ConeyIsland
A może ten szampon + wcierki, hm? Wcierki około miesiąca już stosuję. Jebie niemiłosiernie. Na efekty poczekam z miesiąc jeszcze czy dwa. Stosuję z 4-5 razy w tygodniu.
@FruitOffTheWall szampon stacjonarnie dostałeś gdzieś czy z neta?
@FruitOffTheWall szampon stacjonarnie dostałeś gdzieś czy z neta?
Spoiler

- FruitOffTheWall
poszukaj w aptece albo rossman 

rip zioloziolo
stosowałem ten sam zestaw przez 3 tygodnie grudnia (dermena + wcierka + masażer od CL500), dermena wpadła mi nieoczekiwanie, podobno to szampon polecany przez trychologów dający bardzo dobre efekty u osób po chemioterapii
przez pierwszy tydzień wcierki używałem na całą noc, potem tak jak na opakowaniu 2h przed myciem głowy
efekty są, szybko pojawiły się dzieciowłoski, po, nie wiem, tygodniu? przestałem zauważać wypadające włosy podczas mycia
czy można się tym pozbyć zakoli? nie wiem kurwa bo zapomniałem o stosowaniu tego przez święta dzięki fruit za przypomnienie
przez pierwszy tydzień wcierki używałem na całą noc, potem tak jak na opakowaniu 2h przed myciem głowy
efekty są, szybko pojawiły się dzieciowłoski, po, nie wiem, tygodniu? przestałem zauważać wypadające włosy podczas mycia
czy można się tym pozbyć zakoli? nie wiem kurwa bo zapomniałem o stosowaniu tego przez święta dzięki fruit za przypomnienie