Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- rozklad_gaussa
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
ostatnio raczej cyrk przypominaja
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
nie no świry
ale ten chorzów też do oglądania piłeczki to tak średnio bym powiedział
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
W Berlinie najlepiej. Reprezentacja powinna grać w stolicy na Stadionie NARODOWYM bo po to on powstał.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- zemsta1camzata
komicznie to wygląda
zrozumiałbym jakby poza narodowym nie było żadnych innych stadionów, no ale na luzie mogą mecze kadry być w chorzowie, wrocławiu, gdańsku czy poznaniu (a na upartego nawet na stadionie wisły w krakowie mogą zagrać też)
jak ktoś chce pojechać na kadrę z zachodu polski to nie licząc ceny biletów ma jeszcze kilka stów na paliwo, nocleg i wzięcie dwóch dni urlopu
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
jakim tramwajem jak ten zjeb pracuje grzecznie u hansa, wielki patriota
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
nie pomawiaj kurwiszonie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
a ja będę zdziwiony, jak ten stan się utrzyma. bez pzpnu ten stadion zupełnie straci sens istnienia i równie dobrze będzie można wrócić do handlu na koronie, a to przecież jest w niczyim interesie (chociaż ja bym rozebrał to gniazdo i w to miejsce postawił halę widowiskowo-sportową pod standardy rozgrywek fiba czy tam fivb)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Jest to opcja
- zemsta1camzata
to fajny biznes ma pzpn na narodowym, płacą jakieś szczątkowe kwoty, a operator musi jeszcze płacić za położenie murawy, wszystkie media i świadczenia dla pzpnu
joey pisze: ↑13 sty 2025, 19:57 a ja będę zdziwiony, jak ten stan się utrzyma. bez pzpnu ten stadion zupełnie straci sens istnienia i równie dobrze będzie można wrócić do handlu na koronie, a to przecież jest w niczyim interesie (chociaż ja bym rozebrał to gniazdo i w to miejsce postawił halę widowiskowo-sportową pod standardy rozgrywek fiba czy tam fivb)
meczykarz już odkrynca
trójkąt bermudzki wola mokotów
-
Alberto 11+
- Zbanowany
Roczniki 2000-2003 doszły do głosu i tylko Zalewski oraz Kiwior z młodszych grają w top 5 lig Europy z Polski.
Jaka Polska był to była, ale latał w podobnym czasie Grosicki,Lewandowski,Zieliński,Błaszczykowski,Piszczek,Klich, Wasilewski,Glik,Milik,Piątek,Bednarek, a teraz tak potężna susza. Jeszcze z tego co pamiętam Zalewski chyba się wahał czy nie grać dla reprezentacji Włoch.
Era komputerów zrobiła swoje, nic te słynne akademie z Euro 2012 nie dały. Zero plonów. Do tego chodzą plotki, że Zalewski niedługo może wylądować w Turcji. Smutne to wszystko.
Jaka Polska był to była, ale latał w podobnym czasie Grosicki,Lewandowski,Zieliński,Błaszczykowski,Piszczek,Klich, Wasilewski,Glik,Milik,Piątek,Bednarek, a teraz tak potężna susza. Jeszcze z tego co pamiętam Zalewski chyba się wahał czy nie grać dla reprezentacji Włoch.
Era komputerów zrobiła swoje, nic te słynne akademie z Euro 2012 nie dały. Zero plonów. Do tego chodzą plotki, że Zalewski niedługo może wylądować w Turcji. Smutne to wszystko.
- Bunnymen77
Spoko, tylko podałeś przedział od 1980 do 1996
Czym były słynne akademie z Euro 2012? Bo nie kojarzę
- rozklad_gaussa
dajcie spokoj z odpisywaniem dla rivaldo
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
Alberto 11+
- Zbanowany
Który niby z nich ma tutaj 45 lat?
Na Euro 2012 powstało wiele nowoczesnych akademii w Polsce aby właśnie dziś zbierać plony. Mamy tylko...Kiwiora.Czym były słynne akademie z Euro 2012? Bo nie kojarzę
- zemsta1camzata
wypierdalaj do swojej bańki rencistoAlberto 11+ pisze: ↑30 gru 2024, 1:06 Niestety chłopaki nie pomogę. Nie jestem. Mam tu konto już ponad 3 miesiące i siedzę sobie w swojej bańce o filmach i serialach. Następnym razem proszę mnie nie oznaczać w takich słabych tematach. Nie mój cyrk, nie moje małpy.
Gdzie jest lista Akademii które powstały na euro 2012? Xd czemu ktoś miałby robić akademie piłkarskie, które albo należą do klubów albo są całkiem komercyjnymi podmiotami i otwierać je z okazji 3tygodniowych zawodów sportowych organizowanych przez uefa we współpracy z pzpn i polskimi władzami i co do chuja ma jedno z drugim? Chyba Ci się akademie pojebały że stadionami? Kiedy urodził się marcin wasilewski?