JNR
Re: JNR
Właśnie przypomniałem sobie o Juniorze, ale ten numer dobry

It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Ja dzisiaj wróciłem do Movement i na wyróżnienie bardzo zgrabne i wpadające w ucho refreny. Jedyny mój problem to zwrotki - niby są całkiem dobrze zarapowane, jednak mało co z nich zostaje w głowie.
Czegoś brakuje typkowi, aby trzepać milionowe wyświetlenia. Trochę gorsza wersja Sitka.
Czegoś brakuje typkowi, aby trzepać milionowe wyświetlenia. Trochę gorsza wersja Sitka.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
nie wiem jak to jest, ale gdy odbijam do słuchania czegoś poza rapem i chcę wrócić to odpalam playlistę JNR,
Movement mi się tak w łeb wryło że szok, nie wiem co tam nie klikło, że się nie przebił tymi warmupami 8-10 lat temu, które do dzisiaj są świeże, chuj strzela, no ale zostało czekać na jakieś pojedyncze wrzutki i dokładać się do tych 2-3k wyświetleń
to jak się tutaj wpierdala ze zwrotką
Movement mi się tak w łeb wryło że szok, nie wiem co tam nie klikło, że się nie przebił tymi warmupami 8-10 lat temu, które do dzisiaj są świeże, chuj strzela, no ale zostało czekać na jakieś pojedyncze wrzutki i dokładać się do tych 2-3k wyświetleń
to jak się tutaj wpierdala ze zwrotką
Mi się wydaje, że typ za rzadko wydaje płyty. Przecież ta płyta wyszła 4 lata temu. Od tej pory kilka kawałków luźnych wleciało i tyle. On nie ma fejmu na poziomie Quebo, czy Kubana, aby móc wypuszczać płytę co kilka lat i będzie hajp. Więcej regularności.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Nic nie przespałem, wydawca był łajzą
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Dalej fajnie leci, ale dupy nie urwało.
Jarałem się kiedyś tym sztosem. Dzisiaj wiem tylko jednooo, wpadam żeby zrobić tu rozpierdoool
Jarałem się kiedyś tym sztosem. Dzisiaj wiem tylko jednooo, wpadam żeby zrobić tu rozpierdoool
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront