Tede
- The Bitch Fucker
Re: Tede
Przecież "ten kaczor z frików" miał kilka numerów po 5 mln+ wyświetleń na yt grubo przed frikami. Abstrahując od kwestii jakości albo braku jakości, on rapuje już kopę lat.
Po raz kolejny Tede się poczuł za bardzo, czas na kolejny kryzys z którego będzie musiał się odkuwać i dzięki temu dać nam lepsze tracki. Wszystkie dotychczasowe single na VOX są mega gówniane. Nie wiem czy aktualnie przyjęty styl pracy ma na to jakiś wpływ. Z tego co zasłyszałem od niego w wywiadach, przez ostanie lata Jaca siedzi u siebie w mieszkaniu przy kaloryferze, puszcza sobie bity od randomowych producentów poleconych przez Krzysztofa Kozaka i nawija bez realizatora do mikrofonu siedząc na wypierdzianym fotelu. Opcjonalnie nagrywa jeszcze raz w studio jak kawałek ma wejść na płytę.
Wiadomo że w ekipie nikt mu nie powie że robi lipę bo zaraz by z niej zniknął. Wystarczy obejrzeć kilka czwartkowych live'ów gdy co chwila pruje się do operatora/realizatora pasywno-agresywnym tonem sugerując że mogą się pożegnać. Realizator co tydzień daje sobie pluć do dupy Tedemu, z totalnie randomowych powodów. Zazwyczaj to Jacula po dwóch liniach śniegu i strzałach z waporyzatora nie potrafi ogarnąć suwaków z poziomami głośności by jednocześnie było słychać donejty i bit w tle
To wciąż mój ulubiony raper i mam do niego słabość ale lekki liść na odmułkę bardzo wskazany. Z resztą dziwię się że przez styl w jakim rozstawał się z kolejnymi koleżkami nie zarobił w cymbał.
Wiadomo że w ekipie nikt mu nie powie że robi lipę bo zaraz by z niej zniknął. Wystarczy obejrzeć kilka czwartkowych live'ów gdy co chwila pruje się do operatora/realizatora pasywno-agresywnym tonem sugerując że mogą się pożegnać. Realizator co tydzień daje sobie pluć do dupy Tedemu, z totalnie randomowych powodów. Zazwyczaj to Jacula po dwóch liniach śniegu i strzałach z waporyzatora nie potrafi ogarnąć suwaków z poziomami głośności by jednocześnie było słychać donejty i bit w tle
To wciąż mój ulubiony raper i mam do niego słabość ale lekki liść na odmułkę bardzo wskazany. Z resztą dziwię się że przez styl w jakim rozstawał się z kolejnymi koleżkami nie zarobił w cymbał.
Gdzie są prowadzone te trans misje?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
może dlatego że wujki i numery o rozmiar mniejsi są od niego. Też lubiłem twórczość Tede ale człowiekiem jest małym, obejrzałem przesłuchałem zw 4-5 Tedenovele jedne mniej drugie bardziej uważnie ale rzuciło mi się jak on lubi wbijać szpilki typom z którymi się pokłócił. Taki wyluzowany a boli go wiele spraw
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
- Oportunistycznyebaka
Tuniziano, Yakuza, Kruger, Kołcz, jeszcze pewnie się by kilku znalazło. A co do dissu, to kurwa kolejny wybija się z pleców poznaniaka, przecież to wygląda jakby jakiś 8 latek uderzał z nienacka rówieśnika i lecial sie schować pod spódnicę matki. Zresztą Kaczor człowiekiem najgorszym jest i jebać to go do spodu, każdy kto chociaż trochę poznał uniwersum przemyskie powie dokładnie to samo.