PRO8L3M - Art Brut 1 RemiXed (2024)
- Karko_Nape
Re: PRO8L3M - Art Brut (2014)
Jedynie 88 zrozumiał jak to powinno wyglądać, a i tak jest co najwyżej poprawnie. co żeście skurwysyny uczynili z ta krainą
- Cz4rny1337
- Moderator
Myślałem, że dramatyzujecie i zgredzicie, no ale jedna kurwa nie, ehhhh
swoją drogą nie załatwili oryginalnych sampli bo są zbyt skąpi czy utrudnione prawnie bo chuj wie kto ma katalogi/brak zgody żeby takie brzydkie słowa obok jakiejś gwiazdy???
swoją drogą nie załatwili oryginalnych sampli bo są zbyt skąpi czy utrudnione prawnie bo chuj wie kto ma katalogi/brak zgody żeby takie brzydkie słowa obok jakiejś gwiazdy???
co jest z Wami ta wersja lata od 3 lat

mysle ze te podstarzale gwiazdy chetnie wziely by tantiem nawet przy przeklenstwach obok, skąpiradła
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Nawet nie odpalam tego gówna
https://newonce.net/artykul/pro8l3m-art ... ow-rozmowa
tu jest o czyszczeniu sampli do art brut 2, w skrócie to jakby chcieli to by pewnie załatwili
tu jest o czyszczeniu sampli do art brut 2, w skrócie to jakby chcieli to by pewnie załatwili
Cóż... bity w zdecydowanej większości brzmią jak zrobione w jakimś suno czy innym AI generatorze. Jak już rzucamy kolejnymi wykastrowanymi kawałkami, to dla mnie to, co stało się z Sansarą i Księżycowym krokiem to jest jakieś... nieporozumienie.
Dla mnie jedyny utwór, gdzie bit nie odstaje tak bardzo od poziomu utworu - choć dalej jest to zmiana na gorsze - to 2008 dobrze pamiętam. Resztę przesłuchałem i staram się teraz wyprzeć z pamięci.
Próbę ataku na portfele słuchaczy oceniam na jakieś 2//10.
Dla mnie jedyny utwór, gdzie bit nie odstaje tak bardzo od poziomu utworu - choć dalej jest to zmiana na gorsze - to 2008 dobrze pamiętam. Resztę przesłuchałem i staram się teraz wyprzeć z pamięci.
Próbę ataku na portfele słuchaczy oceniam na jakieś 2//10.
- marmolad_k2
Steez zadzwonił do uznanych producentów, powiedział żeby dali im swoje najchujowsze bity, a reszta jest historią.
Te remixy to jest najgłupszy pomysł ever, nawet mi się nie chce nic więcej pisać.
większość tych kawałków brzmi jak wrzucona w jakiś blend z yt, całkowicie zjebany klimat tej płyty
stówa i teb 200-1 nawet się trzyma, ale na większości tych bitów absolutnie chujowo brzmią te zwrotki oskara
stówa i teb 200-1 nawet się trzyma, ale na większości tych bitów absolutnie chujowo brzmią te zwrotki oskara
rap dla studentow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
nawet nie odpalam co by sobie nie pierdolić we łbie i nie zamazywać w żaden sposób wspaniałych wspomnień z ART BRUT 1
Czy to jakis konkurs na to, kto da najgorszy bit? Masakra. 88 tylko mi sie podoba, reszta to gowno obesrane.
no kurwa coś w tym jest, polscy producenci nie dojechali ani troche, Louis Villain to w ogole zapierdolił coś ze swojej paczki type bitów tylko tempo zsynchronizował 
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- ConeyIsland
Po takiej reklamie jaką stanowią powyższe posty, przyznam że czuję delikatną ekscytację na myśl o zbliżającej się wycieczce do paczkomatu jak tylko otrzymam powiadomienie z aplikacji
podarowalem po 3 sekudny kazdemu z bitow, ja pierdole, co za gowno obesrane. Jakby ktos free beat package losowo podlozyl, nawet refreny nie sa dobrze zgrane z bitem. Powinni pieniadze oddawac za kazdy streaming i kupiona plyte za ten szajs
świadomość swojej ignorancji
no z tego wywiadu wynika raczej, ze wyczyszczenie sampli do art brutu to bylaby przejebana robota, skoro przy dwojce bylo z tym duzo roboty, a tych sampli jest tam duzo mniej i duzo mniej znane niz na jedynce. a tam jeszcze duzo tych cytatow filmowych, nie wiem jak z prawami do nich wyglada sprawa. krotko mowiac szansa zeby nie czesc, a wszyscy sie zgodzili i dalo sie to wrzucic na streamingi w takiej wersji jak to wyszlo pierwotnie imo byla bliska zeruCzak pisze: ↑20 gru 2024, 8:54 https://newonce.net/artykul/pro8l3m-art ... ow-rozmowa
dlatego rozumiem sama koncepcje wypuszczenia plyty z remixami. to jedyna opcja, zeby te zwroty byly dostepne dla szerokiego odbiorcy na stremingach. mysle natomiast, ze nikt, nawet autorzy, nie ludzil sie ze beda one dobrze odebrane przez osoby ktore latami katowaly oryginalna wersje. pewnych rzeczy po prostu sie nie poprawia
a nie słuchałem art brut 2,nie wiem jak to wygląda na drugiej części, możesz mieć rację, natomiast no ab1 to ich kamień węgielny imo, można tworzyć historie alternatywne czy bez tej płyty to by im tak poszło (pewnie tak) i powinno zrobić wszystko żeby móc to wjebać oficjalnie na streamingi (mieli 10 lat xd), no nawet jak im się nie chciało to mogliby się postarać zrobić te bity 1:1 razem z wokalami zapraszając znane wokalistki, jest szansa że to brzmiałoby karykaturalnie przy takim odtwórstwie ale raczej nie gorzej od tego
imo art brut miał mniejszy wpływ na rozpromowanie niż c30-c39, oceniam to subiektywnie bo ja tego mixtape unikałem wielokrotnie mimo, że słuchałem albumów pomiędzy tym wydaniem
i nie jestem wojownikiem tej płyty, mimo że ma najlepsze kawałki w ich dyskografii i całej historii plhh, no ale tu wyłożli na to lache i poza kasą ja nie czaje po co to wydali, mimo wszystko
i nie jestem wojownikiem tej płyty, mimo że ma najlepsze kawałki w ich dyskografii i całej historii plhh, no ale tu wyłożli na to lache i poza kasą ja nie czaje po co to wydali, mimo wszystko
dajcie wokale do @DoubleB w dzień wam sklei 100 razy lepsze niż to coś