OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
-
genocidegeneral
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
nawet wyciekł już kawałek odcinka z gotowaniem eliksirów
Spoiler
xd to juz nie bylo ciekawszych murzynow? Kogos w typie samuela l jacksona bym zdzierzyl ale mlody kanye west?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
The Day of Jackal całkiem niezły. Za tydzień ostatni odcinek. Opening rodem z Jamesa Bonda. Katuje mocno. Póki co 7/10 ale zobaczymy po ostatnim odcinku.
+1 za soundtrack
-1 za murzynke
+1 za soundtrack
-1 za murzynke
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
A wystarczylo wziąć Adama Drivera i wszyscy byliby szczęśliwi
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- ConeyIsland
La Palma
Gdyby przymknąć oko na wątki "netflixowe" + na drętwych momentami aktorów i skupić się na efektach (samolot, tsunami) to paanie, dobry miniserial.
No ale co, max 6/10.
Przy okazji, prosiłbym o jakiś serial z zajebistymi efektami pokazujący katastrofy (samolotów, tsunami właśnie) czy też jakieś megalodony kurwa duże zwierzęta etc.
Gdyby przymknąć oko na wątki "netflixowe" + na drętwych momentami aktorów i skupić się na efektach (samolot, tsunami) to paanie, dobry miniserial.
No ale co, max 6/10.
Przy okazji, prosiłbym o jakiś serial z zajebistymi efektami pokazujący katastrofy (samolotów, tsunami właśnie) czy też jakieś megalodony kurwa duże zwierzęta etc.
@Luxair widziałeś serial Udar? Chyba byłeś fanem Artystów, a ten ich twórca zrobił teraz swoje drugie dzieło, właśnie wspomniany Udar
Nie widziałem, dzięki @potter , obczaję!
To biopic Tomasza Lisa?
To biopic Tomasza Lisa?
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Drogi Mikołaju, proszę przynieść mi na swieta informacje, że nauczycielem eliksirów będzie Wujek Snoop.
Zaczęliśmy z żoną oglądać wczoraj i nieźle ten Udar wygląda nawet. Na razie był jeden odcinek poświęcony życiu Warszawki i chlaniu a drugi - pierwszym dniom po tytułowym udarze. Bardzo gęsto cięty montaż, ale z jakiegoś powodu nie irytuje... w przeciwieństwie do najgorszego Pablopavo na soundtracku. Jest na torrentach.
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
o faktycznie, wrzucili w święta, sprawdzę też, dzięki
- ConeyIsland
Tęsknię za tobą
Po dwóch odcinkach byłem rozłożony na łopatki zwrotami akcji, które miały miejsce dosłownie co kilka minut. Wszedłem na filmweb żeby zobaczyć co ludzie piszo. A tam: "netflix propaganda", "czarne g3j3", "ha tfu obrzydliwe 1/10", "transy kurwy i pedały". Myślę sobie, no dobra jest tranzol w serialu i są czarni i ciapaci i padło że menszczyźni som źli ale żeby tak jebać od góry do dołu cały serial? Obejrzałem do końca. Wnioski? Filmweb miał rację, że gejowo leje się gęsto z ekranu, natomiast mimo to cholernie podobał mi się cały ten krótki serial. Zwroty akcji, jak wspomniałem, na plus. Fabuła jak i zakończenie logiczne, serial trzymał w napięciu, jestem na tak.
Po dwóch odcinkach byłem rozłożony na łopatki zwrotami akcji, które miały miejsce dosłownie co kilka minut. Wszedłem na filmweb żeby zobaczyć co ludzie piszo. A tam: "netflix propaganda", "czarne g3j3", "ha tfu obrzydliwe 1/10", "transy kurwy i pedały". Myślę sobie, no dobra jest tranzol w serialu i są czarni i ciapaci i padło że menszczyźni som źli ale żeby tak jebać od góry do dołu cały serial? Obejrzałem do końca. Wnioski? Filmweb miał rację, że gejowo leje się gęsto z ekranu, natomiast mimo to cholernie podobał mi się cały ten krótki serial. Zwroty akcji, jak wspomniałem, na plus. Fabuła jak i zakończenie logiczne, serial trzymał w napięciu, jestem na tak.
Za tydzień ostatni odcinek drugiego sezonu Silosu, jak dla mnie rewelacja. Jak ktoś chciałbym odpalić fajny serial SF to warto nadrobić.
Świetny serial. Ja obejrzałem całość bardzo szybko, czego nie mam w zwyczaju. To się chłonie i masz tylko nieustanną gonitwę myśli kto jest winny.
też to obejrzałem w zeszłym tygodniu i bardzo mi się podobało, ale przede wszystkim niesamowite jest stworzenie serialu w którym prawie nikogo nie da się lubić xd
yer a wizard, Harry
W sumie jakby się nad tym zastanowić to prawda xd.
Jestem po trzech odcinkach i za cholerę nie potrafię tego ocenić. DZIWNE - to jedyne słowo, które na razie mam we łbie. I z tego co gadałem z osobami, które widziały prawie całość, to słowo dziwne ponoć doskonale opisuje serial aż do jego finału. Na razie dla mnie to jedna wielka mieszanka, bo z jednej strony poważny wątek z Karoliną Kominek i lepszą z sióstr Wieniawa, a z drugiej prawie komediowe gejowskie policyjno-cygańskieromskie love story z Ogrodnikiem i Lil Żurawskim. Jak będzie czas, to dokończę serial.