Modowy offtopic
Moderator: wrubel
Re: Modowy offtopic
zawsze kupowałem sobie dresy z nike czy to tech czy te tańsze zwykłe i po kilku latach o ile sam nie rozjebałem czegoś to nie widać po nich śladów użytkowania a teraz wziąłem komplet z new balance i po jednym praniu skulkowany także nie polecam szajsu
50/50 bawełna/poliester. no zajebista bluza musi być
Omg ja mam szarą 70/30, nie wiedziałem że tak w chuja lecą z innymi kolorami
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
jak chcesz dobrą jakość od carhartta to musisz wybulić krocie, fajne ciuchy i wyhajpowane, ale za drogo
w ogóle cholernie ciężko mam znaleźć dobrej jakości bluzę, która fajnie wygląda i do tego nie kosztuje kupę kasy. no tragedia się dzieje z tymi materiałami ostatnimi laty.
Niestety tak jest i praktycznie to samo z dresami z sieciówek bo króluje poliester albo slabej jakości bawelna. Czasem kupie coś w sinsayu bo jakość ta sama ale za 1/3 ceny, dresy w miare ok. Teraz szukam grubszej bluzy / swetra na zime i strach wydać więcej w galerii
moze lumpeksy jakimś rozwiązaniem by byly?
mam 3/4 garderoby z lumpów, o wiele większa szansa że trafisz coś z dobrym składem i do tego stylem
no podbijam z lumpów najlepsze ciuszki są, albo na vinted szukać starszych modeli rzeczy co szukamy bo często lepsze jakościowo
- zemsta1camzata
jak się potrafi szukać na promocjach w necie to można kupować dobre jakościowo ciuchy za 30-40% ceny z metki
warunek konieczny to kupować wtedy kiedy jest promocja a nie wtedy kiedy czegoś potrzebujesz
warunek konieczny to kupować wtedy kiedy jest promocja a nie wtedy kiedy czegoś potrzebujesz
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
@up rel
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
po co mi ubrania których nie potrzebuję?
- zemsta1camzata
Może dlatego że w kwietniu nie potrzebujesz kurtki zimowej ale w listopadzie będziesz potrzebował już xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
no to mam od wielu lat kurtkę zimową lol chyba że co roku nową trzeba
- zemsta1camzata
Widzę trzeba jeszcze prościej, bo masz problemy ze zrozumieniem.
Widzisz teraz, że kurtka zimowa na kolejny sezon będzie już do wyjebania, to zamiast czekać do października 2025 z zakupem nowej to kupujesz ją w w kwietniu 2025 za 30-40% retailu.
Analogicznie krótkie spodenki kupujesz sobie w grudniu
Widzisz teraz, że kurtka zimowa na kolejny sezon będzie już do wyjebania, to zamiast czekać do października 2025 z zakupem nowej to kupujesz ją w w kwietniu 2025 za 30-40% retailu.
widzi pan ja i tak mam dobrze, sniadanie jadam na kolacje, gole sie, ubieram plaszcz i ide spac
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
No ale co w tym dziwnego? Może nie wiem chcą się pozbyć z magazynu rzeczy, na które w tej części sezonu nie ma popytu to dają lepsze promki.
Chcesz to kupujesz, nie chcesz to możesz to pierdolić i pełną cenę zimą zapłacić jak Lygrys.
Chcesz to kupujesz, nie chcesz to możesz to pierdolić i pełną cenę zimą zapłacić jak Lygrys.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no to logiczne? tyle że jej potrzebuję wtedy lmaozemsta1camzata pisze: ↑05 gru 2024, 14:53 Widzę trzeba jeszcze prościej, bo masz problemy ze zrozumieniem.
- zemsta1camzata
w kwietniu jej potrzebujesz?