Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
zimnocha z zawodowego sportu zmiotła borelioza, teraz sprzedaje smaczną kawusię i jebać kapusi
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Kurwa ja to ostatnio fatalna passa.
Wilder vs Zhang uważałem że wygra Wilder.
W Beter vs Bivol że Bivol.
Dubois vs Joshua, Joshua.
Musze sie odkuć.
Wilder vs Zhang uważałem że wygra Wilder.
W Beter vs Bivol że Bivol.
Dubois vs Joshua, Joshua.
Musze sie odkuć.
Nie wiem czy pisać tu czy w temacie Fame MMA, ale jak typujecie Panowie pojedynek Mike Tyson vs Jake Paul? Zarywacie nockę czy szkoda czasu?
Ja chciałbym oczywiście wygranej Tysona, bo szkoda byłoby jego porażki w takim życiorysie za 20 mln baksów.
Ja chciałbym oczywiście wygranej Tysona, bo szkoda byłoby jego porażki w takim życiorysie za 20 mln baksów.
Dla katie taylor vs serrano warto. Dziadka i mlodego cwela chcacego nabic fame to cytujac bokserskiego wieszcza “szkoda dawac jeść”
salutens dla ludzi™
Spoiler
- ConeyIsland
Nocki bankowo nie zarwę ale rano chętnie sprawdzę. Będę zaskoczony jak będzie to normalna walka z jakimś "fair" rezultatem. Tu jest piniądz, tu ma być show, tu się musi coś zadziać.
Spoiler
- ConeyIsland
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
team paul jedziesz z czarnuchem rozpierdol tego bambusa
Ostatnio zmieniony 15 lis 2024, 11:05 przez ART, łącznie zmieniany 1 raz.
- zemsta1camzata
tyson jak ferrari, liść a potem spierdala do ochrony
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Jeszcze Masternak w sobotę
- ConeyIsland
Offtop boxingowy:
Myślicie, że gdyby został w junior to jeszcze przez X lat broniłby pas/pasów czy nagle u schyłku trafiłby na takiego Usyka czy kij wie kogo i koniec pięknej kariery? Imo $ jest $, ale ze swoimi warunkami niepotrzebnie pchał się do ciężkiej, ale w sumie swoje osiągnął - walka z Kliczko.
Spoiler
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Przeszedł do HW, bo tam jest kasa. Niestety junior to chyba najmniej opłacalna waga pod kątem finansowym. Jeżeli chce się dorobić do emerytury, to przeskoczenie do HW jest racjonalnym rozwiązaniem.