Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
na notino 125 ml davidoff zino w promocji za 65 zl jest
rozpierdala mnie czasami stosunek ceny do jakosci w tej branzy. w tym przypadku pozytywnie
rozpierdala mnie czasami stosunek ceny do jakosci w tej branzy. w tym przypadku pozytywnie
XD
jak jest aktualnie z boisem imperial? Kupiłem w lato 2022 flakon 100ml i parametry mocarz, wiadomo. Czytałem na fragantice, basenotes itd ze reformulacja i chuja trzymi aktualnie. Z kolei z dowodow anegdotycznych wiem, od osob ktore kupily pare miesiecy temu, ze nadal parametry kosmiczne i po 10h ludzie pytaja CZYM PACHNIESZ. Moj aktualny flakon to ok 25ml,wiec chetnie powinąłbym refill na zapas, ale no jak to nie trzyma chociaz w 70% tak jak wczesniej, to nie chce.
Ja moge skomentowac
Mancera Aoud Lemon Mint
Bade'e Al Oud Oud for Glory Lattafa Perfumes
Montale Intense Pepper
Wszystkie trzy kupiłem ponad rok temu czytając, że przemocne. Zapachy mi się podobały, trwałość nie. Poleżały ponad rok i są kurwa 3x mocniejsze, szczególnie Oud for Glory. Maceracja istnieje?
jak jest aktualnie z boisem imperial? Kupiłem w lato 2022 flakon 100ml i parametry mocarz, wiadomo. Czytałem na fragantice, basenotes itd ze reformulacja i chuja trzymi aktualnie. Z kolei z dowodow anegdotycznych wiem, od osob ktore kupily pare miesiecy temu, ze nadal parametry kosmiczne i po 10h ludzie pytaja CZYM PACHNIESZ. Moj aktualny flakon to ok 25ml,wiec chetnie powinąłbym refill na zapas, ale no jak to nie trzyma chociaz w 70% tak jak wczesniej, to nie chce.
Ja moge skomentowac
Mancera Aoud Lemon Mint
Bade'e Al Oud Oud for Glory Lattafa Perfumes
Montale Intense Pepper
Wszystkie trzy kupiłem ponad rok temu czytając, że przemocne. Zapachy mi się podobały, trwałość nie. Poleżały ponad rok i są kurwa 3x mocniejsze, szczególnie Oud for Glory. Maceracja istnieje?
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
bedzie git ten boisik normalnie moze nie az tak jak pierwszy ale nadal ogarnia, jak potrzebujesz liczby to w 61% tak jak z pierwszego dropu
Poleccie mi cos nowego, najlepiej dostepnego na douglasie w typie slodkim, ciezkim, eterycznym. Bardzo lubie jazz club i JPG la male te oryginalne granatowe, mega ciekawe musza byc, zadne typowo meskie ani lekkie zapachy, kadzidlo itd mile widziane
@ARTeusz?
@ARTeusz?
salutens dla ludzi™
Spoiler
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
serge lutens la couche du diable jak chcesz kadzidlaka w miare slodkiego i w sumie w tej marce bym szukal czegos co ci sie sprawdzi biorac opis pod uwage
jak chcesz bezpieczniej to meski ysl opium ktoremu daje pieczatke jakosci
jak chcesz bezpieczniej to meski ysl opium ktoremu daje pieczatke jakosci
L'Instant de Guerlain Pour Homme
Lalique Equus
Dodano po 7 minutach 25 sekundach:
Burberry London też możesz sprawdzić
Lalique Equus
Dodano po 7 minutach 25 sekundach:
Burberry London też możesz sprawdzić
pierdolę co myśli opinia publiczna
to rapowa wścieklizna, twój progres - mielizna
- marco_pantani
versace encens supreme
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
lutensik wycofany i ciezko go bedzie znalezc w normalnych pieniadzach to jest do 4,5 zl/ml a za wiecej to juz dev2 sie dostanie ktory jest bardzo podobny ale imo bardziej zlozony
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
odjebales
dev2 mniej kadzidlany ale tez dobry trop
a to nie wiedzialem o tym, ale u lutensa mozna tez powinac chergui czy ecrin de fumee ktore tez sa kozakamimarco_pantani pisze: ↑30 lis 2024, 16:20 lutensik wycofany i ciezko go bedzie znalezc w normalnych pieniadzach to jest do 4,5 zl/ml a za wiecej to juz dev2 sie dostanie ktory jest bardzo podobny ale imo bardziej zlozony
dev2 mniej kadzidlany ale tez dobry trop
on nie jest kadzidlany xD ale imo pasuje do pozostałych wytycznych, jak na mainstream bardzo ciekawy zapach, parametry sam ocenisz, według mnie git i wcale nie gorsze od boisa np
pierdolę co myśli opinia publiczna
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
Ja ostatnio sobie powinąłem właśnie JPG Ultra Male i jest gituwa bardzo
te nowe srebrne Burberry London średnio wypadają przy wcześniejszej wersji, a przez lata się mocno przyzywczaiłem. Polecilibyście coś podobnego?
te du diable to niedostepne nigdzie? sa jakies clony? zamówiłem se też Club de Nuit Untold Armaf
salutens dla ludzi™
Spoiler
- marco_pantani
Klona ni ma
Bierz deva od wujka z usa
Bierz deva od wujka z usa