Snoop Dogg - Missionary (13/12/2024)
Re: Snoop Dogg - Missionary (13/12/2024)
Snoop Dogg - Another Part Of Me (Feat. Dr. Dre & Sting)
- MikoBalagany
Ale gówno asłuchalne. xD
XD
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Jak oni to dowiązą to będzie jakiś cud.
- przedszkolanek
nk wyśle sos
O cię panie a już miałem nadzieje xDDD
Nie stać cię na baton xD
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
- syrop klonowy
Spoko koncepcja albumu nawiązująca do debiutu "Doggystyle", ta okładka imitująca prezerwatywę też jakoś skojarzyła mi się z okładką "The Chronic", gdzie "samplowano" motyw z opakowania bletek. To tyle jeśli chodzi o pochwały.
Z dotychczasowych singli ten numer ze Stingiem ma zaskakująco największy repeat value dla mnie, nie zmienia to jednak faktu, że wszystkie single brzmią tak sztucznie... Słychać, że Snoop nie pisał tych zwrotek, a jest to efekt jakiejś pracy zespołowej, w którym nie czuję za grosz autentyczności... Natomiast featuring Stinga to już jest jawna beka, przecież to brzmi jakby wzięli reference track czarnego ghosta i za pomocą AI nałożyli Stinga głos
Z dotychczasowych singli ten numer ze Stingiem ma zaskakująco największy repeat value dla mnie, nie zmienia to jednak faktu, że wszystkie single brzmią tak sztucznie... Słychać, że Snoop nie pisał tych zwrotek, a jest to efekt jakiejś pracy zespołowej, w którym nie czuję za grosz autentyczności... Natomiast featuring Stinga to już jest jawna beka, przecież to brzmi jakby wzięli reference track czarnego ghosta i za pomocą AI nałożyli Stinga głos
Dr. Dre
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL