Jak wychodziło to do wódy i blanta nawet nieźle siadało, na trzeźwo nie odważyłem się nigdy tego puścić poza jakimś wypadkiem, gdzie zwrotka Borixona była zlepkiem rymyjących się słów, jakimś follow upem do Halabardy zapewne
KOKA WODA GORA SIANA POP BORIXON ALIBABA
CZECH KOWBOI Z WORKIEM SIANA NAPIERDALAJA DO RANA
Co by sie nie działo w życiu to przynajmniej raz w miesiacu przypomne sobie ten refren i go nucę. Fajny to był okres, rap zyskał trochę tego luzu po przekroczeniu linii w tryhardowaniu panczy, mimo ze to nic wybitnego.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
nie ma lepszych bengerów niż gang albanii i z tym nawet nie ma dyskusji, ale fakt, ze popus juz rownia pochyla po tym, a energia z la da dee i gangu juz nie wroci
o jaki fajny temat odkopany, zajebista plyta, klasyk, duzo bangierow, od siebie polecam napad na bank w reggae remix z wersji plyty krolowie zycia ltd. bangier totalny
Same bengery, piekna plyta i mimo ze jednak Popek > Rekin to zyciowa forma obu panow No i sukces komercyjny tez niczego sobie jak na tamte czasy, w kazdej podstawowce dzieci nucily rytmicznie "pi pi pizdaaaa nad glowaaaaa" w tamtych czasach
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Dziś ta płyta kończy 10 lat, więc można już oficjalnie mówić, że gimby nie znajo. Imo trochę overhated, bo Tedemu zdarzało się wypluwać równie durne, a zarazem mniej śmieszne teksty na chujowszych bitach.