Offtopic festivalowy

Dział poświęcony dyskusjom o nadchodzących występach artystów oraz innych eventach muzycznych. Zapowiedzi, reklamy, opinie i informacje.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
miku

Offtopic festivalowy

Post autor: miku »

Wątek na male, ogolne niusy, niewarte nowego threadu oraz dyskusje ogolnie o festivalach.

Glastonbury 2021 dzis zostalo oficjalnie odwolane. Dlatego juz nawet nie ma sie, co ludzic - w tym roku rowniez ominie nas sezon festivalowy. :(
http://www.instagram.com/mikuberlin
Obrazek
Tommy Genesis really appreciates me
#BlackpinkIsTheRevolution
Awatar użytkownika
yaml

Re: Offtopic festivalowy

Post autor: yaml »

Był ktoś na Summer Contrast, poleca, coś słyszał? Znajomi z pracy mnie wyciągają, ja lubię klimat festiwalowy, ale nie wiem czy właśnie taki, ten wygląda jakbym miał wrócić z otwartym trzecim okiem i poznać 17 praw krywianu
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

Post autor: 4-HO-MET »

To festiwal psytransowy, więc nie wiem, czego się spodziewasz.
Awatar użytkownika
legiakurwo

Post autor: legiakurwo »

@yaml byłem dwa lata temu. wbrew pozorom nie było psytrance'u aż tak wiele, jest osobna scena z techno, main to całkowity miks gatunków, jak chcesz możesz spędzić cały festiwal bez ani jednegoseta psy, ja polecam mocno
Awatar użytkownika
yaml

@legiakurwo miód na moje uszy, ja właśnie bardziej techenkowy a przedwczoraj kupiłem bilety :) jak masz jeszcze jakieś protipy to chętnie przyjmę
Awatar użytkownika
strobe

Post autor: strobe »

@yaml na całość się wybierasz? ile za bilet dałeś bo skoro już masz to pewnie na jakiś tańszy się złapałeś? chodzi za mną ten sc ze dwa lata już i mocno się zastanawiam ostatnio
Awatar użytkownika
yaml

Cały nie tylko od czwartku, dałem 605
Awatar użytkownika
strobe

@yaml nabyłem również tix od czwartku, wielkie 5 dla ciebie
Awatar użytkownika
yaml

@strobe zajebiście wariacie widzim się
Awatar użytkownika
yaml

@strobe jak wrażenia?

ja mega zadowolony i oczekiwania spełnione w 101%, myślałem że najwięcej na trianglu będę, a goa z oaka odkrycie sezonu, tribes też spoko. W czwartek kiedy jeszcze nie było aż takich tłumów bardzo przyjemnie. Na warsztaty niestety żadne nie dotarłem xD
Awatar użytkownika
strobe

@yaml musiałem się odkręcić z robotą po wolnym, więc dopiero się zebrałem coś odpisać.

Generalnie super imprezka, świetni ludzie, bardzo miło spędziłem czas. Co do muzyki to ja sobie pływałem między scenami różnie, takie Paradiso i Tribes (czwarteczek tam, ayyy) to dla mnie "plumkanie" którego na codzień sam raczej nie odpalam więc spoko do pobujania (koltezki np kojarzy mi się z zamulaniem, a zagrał ciekawie i energicznie albo mi się tak wydawało wtedy kto to wie). Na Oaku Pablo Bozzi mi się spodobał, nie widziałem niestety Astrixa, na którego mocno czekałem. Na Trianglu 3 ksywy mnie głównie interesowały tj. Franck, Charlie Sparks, Shlomo no i imo wszyscy dowieźli, podłoże mogłoby trochę inne na tamtej scenie ale, cóż uroki natury :lol: Elysium to nie opiszę nic, bo jak na psaje wbijam to generalnie nie zwracam uwagi kto tam za konsolą stoi.

Pozamuzycznie, jedzenie w Halunach - topka imo, normalnie bym mógł tam szamać poza festiwalem. Na warsztaty też żadne nie dotarłem, ani na saune, ani na ceremonialne kakao - no chuj jednak pole namiotowe sprzyja bardziej atrakcjom towarzysko-melanżowym (a szmat czasu nie byłem na żadnym festiwalowym polu, już zapomniałem jak to).
Jedynie co no, wilgotność w nocy spora, ta mgła robiła klimat ale też chłód, do tego stopnia że nie dotarłem na palenie totemu na koniec (my byliśmy rozłożeni daleko na polu, może w lesie bliżej nie było tego tak czuć).

wielkie 5 dla piotrka ze śląska co z nim bimberek obalaliśmy w piątek jak deszcz lał
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Tauron w Krakowie, koncert w grudniu na godzinę 20.
Pytanie brzmi: o której wypadałoby już wcześniej być żeby wejść na czas? Organizatorzy mówią o 2 godzinach, znajoma mówiła że jak gra ktoś znany (Mrozu w tym przypadku) to i ze 4 godziny wcześniej. Nie byłem na Tauronie nigdy więc pytam, pozdro
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Lowrider

Post autor: Lowrider »

nie no zależy gdzie se chcesz stanąć, ale tak normalnie to na godzinkę przed spokojnie starczało, jak chcesz się czuć pewniej to z 1,5, ale imo tylko się będziesz wkurwiać na piwo 0,4 po 20 zł
protip jest taki, że nie stoisz jak debil w tej kolejce do szatni tylko się orientujesz czy piętro wyżej też są otwarte a tam nikogo nie ma i cyk 30 minut zaoszczędzone
byłem ostatnio na sanah i podsiało i wydaje mi się że było więcej ludzi niż na koncercie MROZU więc :dunno:
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Podziękował
Spoiler
Obrazek
ODPOWIEDZ