Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
genocidegeneral
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
jaki jest w ogóle sens robienia sobie zdjęć z jakimś cymbałem celebrytą? XD
no stoi tam jak taka kukła i robi sobie zdjęcie z każdym, kto podejdzie, wow niesamowite, jesteś jednym z x tysięcy ludzi, którzy tego wieczoru zrobili se fotę z cr7
już pomijając to, czy jesteś żuczkiem z liceum, czy reprezentantem kraju i właśnie dostałeś na cipę do 0 1
no stoi tam jak taka kukła i robi sobie zdjęcie z każdym, kto podejdzie, wow niesamowite, jesteś jednym z x tysięcy ludzi, którzy tego wieczoru zrobili se fotę z cr7
już pomijając to, czy jesteś żuczkiem z liceum, czy reprezentantem kraju i właśnie dostałeś na cipę do 0 1
Akurat to jest pierdoła.genocidegeneral pisze: ↑17 lis 2024, 16:54 jaki jest w ogóle sens robienia sobie zdjęć z jakimś cymbałem celebrytą? XD
Każdy z nas dałby niemały hajs za zdjęcie z Cristiano.
Zrobili sobie fotę z idolem ot co.
Nie rozumiem po co afera
O to, że zamiast połamać mu nogi na meczu, grzecznie stoją przed autobusem i czekaja na fotkę
a zresztą co mi do tego macie rację, ja z tą drużyna przestaje się utożsamiać
Ich bin unterwegs nachts in Berlin
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
ale buc z tego probierza na ten konferencji
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
-
genocidegeneral
akcja wygląda tak, że po absolutnie kompromitującym występie grande capitano czeka na zdjęcie z cr7 jak dzieciak, abstrahując od tego, że grali w jednej lidze przez trzy lata, więc nie spotkał swojego idola w jakichś wyjątkowych okolicznościach (choć po dobrym ruchaniu, to może faktycznie nabierać sensu)
generalnie, gdyby nie fakt, że mowa o tej bandzie chuja, kibic mógłby oczekiwać frustracji z powodu wyniku itd, a tak wyjebane
generalnie, gdyby nie fakt, że mowa o tej bandzie chuja, kibic mógłby oczekiwać frustracji z powodu wyniku itd, a tak wyjebane
zdjęcia można wrzucić na zbiornik albo ślizgawke.
Jak ja się cieszę że nawet niewiedzialem o tym mecz i nie oglądałem kurwa tyle nerwów i 90minut z życia zaoszczędzić to samo szczęście 
Na pewno nie gościa który od sierpnia uzbierał 100 minut w Serie Azemsta1camzata pisze: ↑17 lis 2024, 16:51 Kogo byś powołał innego Dawidzie?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
-
Bisclavret
Co myślicie o 11 Marka Jóźwiaka i nie eksperymentalnym ustawieniu 3-4-2?
xDDDDDDDD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Kompromitacja cwela 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Marczuk na napadzie chyba nawet grubsza kmina niż zrezygnowanie z jednego patałacha w obronie (co może i byłoby nawet sensowne, ewentualnie postawić strach na wróble)
świadomość swojej ignorancji
przecież w środku pola to samo, każdego slisza da się zastąpić skończoną ilością taczek z gunwem
to chyba grafik z Wenezueli wrócił dopiero co, bo u Wichniarka też 10 było, ale kto wie
kumacie, że mamy tak biedną reprę, że eksperci ślizgawki telewizyjni proponują grę w 10?
Albo jesteśmy tak dobrzy, że wystarczy nam 10 w składzie 
ja sie zastanawiam od kilku meczow, jak ma wygladac druzyna, w ktorej stoperami sa:
-Bednarek, srodkowy obronca najgorszej druzyny ligi angielskiej, ktory srednio dostaje 2-3 bramki na mecz = gosc, ktory gra w druzynie i wie, ze co mecz im strzela bramke albo wiecej
- Piatkowski, ktory w meczach Salzburga popelnia z 3 krytyczne bledy srednio na 5 meczow (tutaj to sam sobie taka srednia wyliczam, bo nie ogladam salzburga i bazuje jedynie na meczach z LM)
- Kiwior, ktory gra w Arsenalu w curacao cup jedynie, a w lidze jest chyba na ostatnim mozliwym miejscu w rotacji obroncow
o Dawidowiczu to nawet nie ma sensu pisac imo
No wiec, masz ekipe zmontowana z takich 3 asow i czego oczekujesz? Ze jakims cudem nagle stworza kolektyw? Beda pewni w tym co robia? No jakos srednio mi sie to klei
Od razu mowie, ze ja nie wiem kto INNY mialby grac, nie mam pojecia, po prostu taka jest moja obserwacja
-Bednarek, srodkowy obronca najgorszej druzyny ligi angielskiej, ktory srednio dostaje 2-3 bramki na mecz = gosc, ktory gra w druzynie i wie, ze co mecz im strzela bramke albo wiecej
- Piatkowski, ktory w meczach Salzburga popelnia z 3 krytyczne bledy srednio na 5 meczow (tutaj to sam sobie taka srednia wyliczam, bo nie ogladam salzburga i bazuje jedynie na meczach z LM)
- Kiwior, ktory gra w Arsenalu w curacao cup jedynie, a w lidze jest chyba na ostatnim mozliwym miejscu w rotacji obroncow
o Dawidowiczu to nawet nie ma sensu pisac imo
No wiec, masz ekipe zmontowana z takich 3 asow i czego oczekujesz? Ze jakims cudem nagle stworza kolektyw? Beda pewni w tym co robia? No jakos srednio mi sie to klei
Od razu mowie, ze ja nie wiem kto INNY mialby grac, nie mam pojecia, po prostu taka jest moja obserwacja