Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
no na strims aka strumyku chyba ciągle? rzadko teraz korzystam (tylko w pucharowe czwartki), ale nie słyszałem żeby się zmieniło
- zemsta1camzata
iptv od jakiegoś sensownego dostawcy
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Mbappe bez powołania w reprezentacji decyzją trenera xD
- scam_sakawa
To jest to wejście na wyższy level w ramach klubu bez tożsamości, który skupuje największe gwiazdy hehe
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ale warto dodać, że chodzi o sprawy pozasportowe i że chcą go chronić przed dziennikarzami w wiadomej aferze. Plus Mbappe już mówił, że chce grać tylko w najważniejszych meczach kadry, a Liga Narodów aż tak istotna to nie jest, chociaż akurat teraz chciał przyjechać na zgrupowanie ale Deschamps uznał, że tak będzie lepiej.
No i jest Lucas Chevalier, niedługo top bramkarz w Europie.
No i jest Lucas Chevalier, niedługo top bramkarz w Europie.
- ConeyIsland
- Rozmawiałem z nim i podjąłem taką decyzję, tak będzie lepiej (…) Kylian chciał przyjechać. To też nie wzięło się stąd, że ma problemy pozasportowe – powiedział Dechamps.

Lucas chevalier podobny trochę do runka przed rozpoczęciem kariery z majka itp
- ebismolarek
Dla mnie chevalier podobny do tego typa od szopki dla reportera xD
- rozklad_gaussa
no i beka bo jednym z powodow zakonczenia gry w kadrze przez grizmana bylo to ze nie otrzymal opaski kapitana a tak ani embape ani grizmanapotter pisze: ↑07 lis 2024, 17:29 Ale warto dodać, że chodzi o sprawy pozasportowe i że chcą go chronić przed dziennikarzami w wiadomej aferze. Plus Mbappe już mówił, że chce grać tylko w najważniejszych meczach kadry, a Liga Narodów aż tak istotna to nie jest, chociaż akurat teraz chciał przyjechać na zgrupowanie ale Deschamps uznał, że tak będzie lepiej.
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- ConeyIsland
Adriano będzie miał swój pożegnalny mecz 15 grudnia na Maracanie

E:
nawet ci znalazłem lokalizację
- Av. Lúcio Costa, 24A - B - Barra da Tijuca, Rio de Janeiro - RJ, 22620-172, Brazylia
https://www.instagram.com/quiosquedonan ... e_NP&hl=ar
@2ps__ zajrzałbyś może tam kiedyś podczas swoich eskapad i pozdrowił Adriano od slizgawkowiczów? piękna sprawa by to byłaSpotkanie Adriano postanowił poprzedzić listem skierowanym do faweli, w którym dzieli się osobistymi przemyśleniami na temat piłkarskiej kariery oraz problemów, z jakimi się zmaga.
„Czy wiesz, jak to jest być talentem? Ja wiem. W tym niespełnionym talentem. Największe marnotrawstwo w piłce nożnej: ja. Podoba mi się to słowo, strata. Nie tylko ze względu na to, jak brzmi, ale dlatego, że ma obsesję na punkcie marnowania swojego życia. Jest mi tak dobrze, w szaleńczym marnotrawstwie. Podoba mi się to piętno. Nie biorę narkotyków, mimo że próbują mi to udowodnić. Nie interesuję się przestępczością, ale oczywiście mogłabym się nią interesować. Nie lubię klubów nocnych. Zawsze chodzę do tego samego miejsca w mojej okolicy, kiosku Naná. Jeśli chcesz się ze mną spotkać, wpadnij. Tak, piję co drugi dzień. (A w pozostałe dni również). Jak to się stało, że piję niemal codziennie? Nie lubię tłumaczyć się innym. Ale oto jedno. Piję, bo niełatwo być talentem, która pozostaje zadłużony. A w moim wieku jest jeszcze gorzej [...]” - brzmi początek.
E:
nawet ci znalazłem lokalizację
https://www.instagram.com/quiosquedonan ... e_NP&hl=ar
Popieram inicjatywę, powiedz, że Jakub z Ciechanowa nim napierdalał gole w PES6.
- ConeyIsland
o to to
- zemsta1camzata
niesamowity jest ból dupy zjebów w internecie, że MURZYN sochan promuje polskę albo jakieś komentarze, że on nie jest polakiem ip xD
a jeremy elegancko odpowiedział cwelowi
jaki dresscode? w klubie w dresach
- ConeyIsland
Ciekawostka że Sommer jest ojcem pięknego niegdyś czasopisma Giga Sport.
- genocidegeneral
chuj z tym, że murzyn, ważne, że pracuje
Spoiler
xd
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
Lyon degradacja do Ligue2, jeśli do końca sezonu nie poprawią znacznie sytuacji finansowej
Plus zakaz transferów
Plus zakaz transferów
no oby kurwa oby bo granie karierki w fife odradzajacym sie lyonem to bylaby poezja
ta droga ide dalej