Three 6 Mafia

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

MaxS

Re: Three 6 Mafia

Post autor: MaxS »

jeszcze przed koncertem widziałem właśnie jak ktoś napisał mu w komentarzach, że jest już 3 raz w Warszawie i Paul odpowiedział na to, że jego dziewczyna pochodzi z Warszawy. Jeśli to jest wyjaśnienie czemu on tak często bywa w PL, to jeśli nic się nie zmieni, będziemy mieć może regularne koncerty w PL każdego roku :)
Szkoda, że bez Juicy J'a - tego mogą zmotywować do przyjazdu chyba tylko dolary. Zapytany w jakimś wywiadzie o koncerty w Europie, powiedział że jak ktoś mu zapłaci odpowiednią kwotę, która zrekompensuje mu oderwanie się od rodziny i bieżącej pracy przez ileś dni, to przyjedzie.
Ostatni tour po Europie jako T6M mieli chyba w 2009 i najdalej na wschód gdzie pojechali, to do Niemiec.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

niech wyciągnie chociaż crunchy blacka albo la chat
Indio

Post autor: Indio »

sprawdzilem teraz z ciekawosci liste koncertow juiciego i faktycznie 90% to jezdzenie po calych stanach ale europa tez sie trafia i to miejsca ktorych bym sie nie spodziewal a juz na pewno nie przed polska ktora co jak co ale calkiem mocno rapowo stoi pod wzgledem psychofanow a dokladniej chodzi mi o finlandie :D

https://www.bandsintown.com/a/2420-juicy-j
Awatar użytkownika
DoubleB

frankfort w usa XDD myślałem że literuwa
Awatar użytkownika
DoubleB

przedwczoraj wybiło 30 lat smoked out loced out! 🥳
Awatar użytkownika
DoubleB

mafia na moich bitach, zapraszam!

Awatar użytkownika
Paul
Mistrz Fantasy NBA

Post autor: Paul »

Ło panie, właśnie skończyłem odsłuch i co chwilę w szoku byłem, najpierw Stash Pot, później Stomp, Money Flow ( :shock: ), Fuckin' Wit Dis Click, In-2-Deep, następnie przekozackie I Ain't Goin' z tym wyciszeniem przy refrenie... Za każdym razem gdy wydawało mi się, że już nic lepszego nie usłyszę, to na koniec mnie absolutnie ścięło przy fenomenalnym Mystic Stylez, bo nigdy nie byłem fanem bitu w oryginale, a tutaj to czyste lo-fi dungeon excellence. Świetnie zmieniłeś charakter niektórych utworów na zmianę dodając im więcej pary lub melancholii w stosunku do oryginałów. I to nie korzystając z ogranych sampli i dźwięków z uniwersum phonku. Wrzuciłbyś pełne wersje tych remixów w formie oddzielnych utworów? A instrumental tape powinieneś normalnie wrzucić na jakiś streaming. Jak Ty takie bity klepiesz, to pierdziel te blendtejpy, rób remixy! Te wszystkie zwrotki Infamousa po 2010 roku wydane w paździerzowych labelach na paździerzowych bitach aż się proszą o nowe życie :razz:
Awatar użytkownika
DoubleB

dzięki za ten post, mega mi humor poprawił! no, stwierdziłem że robię te bity do szuflady to niech się chociaż nie zmarnują, więc dodam dojebane wokale i zobaczę co wyjdzie :)
spoko pomysł w ogóle z tym instrumental tapem w streamingach, pełne kawałki z tego też podrzucę niedługo. Mam już też gotową drugą część (2/3), ale w trzeciej w sumie faktycznie te zmarnowane wokale infamousa mogę podebrać i coś z nich ukręcić :)

przede wszystkim miło mi że bity się podobają :oops:
rsl

Post autor: rsl »

@DoubleB to marka, jak waluta :bowdown:
Awatar użytkownika
wojtas

Post autor: wojtas »

Ale dobre, lock down dla mnie faworyt
Awatar użytkownika
MasterP

Post autor: MasterP »

dołączam się do fali propsow

zajaralbym gibsztyla z fanami three 6 mafii
BOUT IT BOUT IT
Awatar użytkownika
Banan

Post autor: Banan »

Bardzo dobry materiał @DoubleB, świetnie siedzą Twoje bity z tymi wokalami! "Stash Pot" to rozpierdol niesamowity, chyba mój faworyt, za nim "Now I'm High, Really High", ale całość wchodzi jak złoto. Również czekam na instrumentale - nie tylko na streamingach, jeśli można ;) A tymczasem czuję, że jeszcze niejeden odsłuch przede mną.
Awatar użytkownika
DoubleB

bardzo dziękuję @rsl @wojtas @MasterP @Banan! jutro wrzucam kolejną część, może się przymierzę do wrzucenia luźno kawałków, ale się zobaczy czy to jutro, pppozdro

Dodano po 11 godzinach 2 minutach 47 sekundach:
druga część na moich bitach, zapraszam!

Awatar użytkownika
ZRO

Post autor: ZRO »

Trzeba będzie sprawdzić 2 części od razu bo mam sporo zaległości ;)
Awatar użytkownika
Paul
Mistrz Fantasy NBA

Dwójka też fajna, masz spójną tę paletę dźwięków to się dobrze słucha. Drinkin n Thinkin idealne, Love to Make a Stang i Robbers też bardzo ciekawie wykombinowane. :D
Awatar użytkownika
wojtas

Post autor: wojtas »

Zebrałem sobie moje sampelkowe remixy do kupy jako album

chciałem pojedynczo wrzucić, ale wtedy soundcloud wywala 30 Inches przez prawa autorskie, a to akurat mój ulubiony remix xd
Awatar użytkownika
DoubleB

japierdole mocne :shock: coś pięknego, ja nie umiem takich chillowych bitów robić, props, więcej!!
Awatar użytkownika
Paul
Mistrz Fantasy NBA

@wojtas profesjonalna robota, najbardziej podobało mi się Kelly Green i jeden z moich ulubionych Lugerowych heaterów Stunna's Do, które w tej sielskiej odsłonie jest zupełnie innym numerem niż energiczny oryginał i nic nie stracił na jakości :cool:
Awatar użytkownika
DoubleB

dawaj wojtas robimy duet jak juicy j & dj paul, oni też mieli klimaty chillowe od juiciego i hardcorowe od paula hehe
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

@DoubleB mocne materiały pozdro
ODPOWIEDZ