Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Ja tam miałem kupę dobrej zabawy polując na maszyny w Horizonie i sam ten element moim zdaniem sprawia, że warto spróbować, do tego ładny wizualnie świat. Fabuła z kolei mocno na minus, bo o ile sam pomysł jest całkiem zajebisty, to poprowadzone jest to jak jakiś film familijny, płytkie i naiwne.
Ja gram sobie w Lies of P, dotarłem do ostatniego bossa i jaram się, to pierwszy soulslike od którego nie odbiłem się na początku. Aż chyba zrobię drugie podejście do Elden Ringa po skończeniu, nabrałem wiary w siebie
Ja gram sobie w Lies of P, dotarłem do ostatniego bossa i jaram się, to pierwszy soulslike od którego nie odbiłem się na początku. Aż chyba zrobię drugie podejście do Elden Ringa po skończeniu, nabrałem wiary w siebie
Polecam Horizony. Mam platynę w obydwu i walka to dla mnie ideał, jest dynamiczna i daje ogromne możliwości.
W Tsushime jeszcze nie grałem, nadal zafoliowane leży.
W Tsushime jeszcze nie grałem, nadal zafoliowane leży.
- Rozpierdalator
przechodzę se pierwszy raz Wieśka trójkę
pograłem na razie z 7h i kurde fajny, chociaż z RPGów to tylko w Yakuzę grywam więc trochę mi zajmuje przyzwyczajenie się do mechanik
pograłem na razie z 7h i kurde fajny, chociaż z RPGów to tylko w Yakuzę grywam więc trochę mi zajmuje przyzwyczajenie się do mechanik
A LAMUSY PALĄ SZAJS
I PRUJĄ SIĘ NA PSACH
I PRUJĄ SIĘ NA PSACH
- genocidegeneral
haha o kurwa
kurwa, jedno ze ktos to napisał, ale ze grupa osób siadła nad tym potem i uznali ze puszczamy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Kurwa ea zamykaj ten Kurwa bioware w końcu i rób Fify i nfl do usranej śmierci
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- genocidegeneral
No @Jasny gwint, jak w normalnym RPG grasz szklaną armatą, a w ekipie masz klasy melee, to one mają umiejętności pozwalające na ściąganie na siebie uwagi wrogów, a ty w tym czasie sobie grasz druidem i walisz z różdżki
Ale w tym ruskim barachle towarzysze nie mają paska życia, więc nie mogą zginąć i w ogóle nie łapią aggro przeciwników Ja chciałem jebać tę grę za to, że są w niej trzy klasy postaci, ale tak naprawdę jest jedna - tank.
Ale w tym ruskim barachle towarzysze nie mają paska życia, więc nie mogą zginąć i w ogóle nie łapią aggro przeciwników Ja chciałem jebać tę grę za to, że są w niej trzy klasy postaci, ale tak naprawdę jest jedna - tank.
- piernikowyskoczek
gram sobie i wpadł mi companion z tarczą i ma skilla z tauntem, więc jakbyś chciał tak grać, to jest opcjagenocidegeneral pisze: ↑dzisiaj, 10:34 w ekipie masz klasy melee, to one mają umiejętności pozwalające na ściąganie na siebie uwagi wrogów, a ty w tym czasie sobie grasz druidem i walisz z różdżki
w tym designie chodzi o to, żebyś nie musiał mieć koniecznie tanka i healera w drużynie, żeby nie ograniczało ci to wyboru towarzyszy i to jest fajne
ja gram magiem i postać jest bardzo mobilna, więc sobie poradzisz bez tanka, przez to walki są dynamiczne, musisz dodgeować, sprintować, pozycjonować, CCować
ogółem system walki zajebisty
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer