Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Esdoer

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: Esdoer »

Ja tam miałem kupę dobrej zabawy polując na maszyny w Horizonie i sam ten element moim zdaniem sprawia, że warto spróbować, do tego ładny wizualnie świat. Fabuła z kolei mocno na minus, bo o ile sam pomysł jest całkiem zajebisty, to poprowadzone jest to jak jakiś film familijny, płytkie i naiwne.

Ja gram sobie w Lies of P, dotarłem do ostatniego bossa i jaram się, to pierwszy soulslike od którego nie odbiłem się na początku. Aż chyba zrobię drugie podejście do Elden Ringa po skończeniu, nabrałem wiary w siebie :lol:
BigPoppin

Post autor: BigPoppin »

cloud pisze: 30 paź 2024, 21:44 jeśli chodzi o tsushime i horizona to nie odpalałbym żadnej, mam nadzieję, że pomogłem
Amen
Mam nadzieję, że ludzie przejrzą na oczy na gry od Sony, które są ubi games mocno (oprócz AstroBoy, bo wygląda jak GOTY)
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Polecam Horizony. Mam platynę w obydwu i walka to dla mnie ideał, jest dynamiczna i daje ogromne możliwości.
W Tsushime jeszcze nie grałem, nadal zafoliowane leży. :lol:
https://www.last.fm/user/Parlae

Don't get mad at me
should've get mad at your dentist
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

przechodzę se pierwszy raz Wieśka trójkę

pograłem na razie z 7h i kurde fajny, chociaż z RPGów to tylko w Yakuzę grywam więc trochę mi zajmuje przyzwyczajenie się do mechanik
A LAMUSY PALĄ SZAJS
I PRUJĄ SIĘ NA PSACH
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

haha o kurwa
Obrazek
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

kurwa, jedno ze ktos to napisał, ale ze grupa osób siadła nad tym potem i uznali ze puszczamy :lol: :lol:
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Kurwa ea zamykaj ten Kurwa bioware w końcu i rób Fify i nfl do usranej śmierci
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

No @Jasny gwint, jak w normalnym RPG grasz szklaną armatą, a w ekipie masz klasy melee, to one mają umiejętności pozwalające na ściąganie na siebie uwagi wrogów, a ty w tym czasie sobie grasz druidem i walisz z różdżki

Ale w tym ruskim barachle towarzysze nie mają paska życia, więc nie mogą zginąć i w ogóle nie łapią aggro przeciwników :rotfl: Ja chciałem jebać tę grę za to, że są w niej trzy klasy postaci, ale tak naprawdę jest jedna - tank.
Obrazek
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

genocidegeneral pisze: dzisiaj, 10:34 w ekipie masz klasy melee, to one mają umiejętności pozwalające na ściąganie na siebie uwagi wrogów, a ty w tym czasie sobie grasz druidem i walisz z różdżki
gram sobie i wpadł mi companion z tarczą i ma skilla z tauntem, więc jakbyś chciał tak grać, to jest opcja

w tym designie chodzi o to, żebyś nie musiał mieć koniecznie tanka i healera w drużynie, żeby nie ograniczało ci to wyboru towarzyszy i to jest fajne

ja gram magiem i postać jest bardzo mobilna, więc sobie poradzisz bez tanka, przez to walki są dynamiczne, musisz dodgeować, sprintować, pozycjonować, CCować

ogółem system walki zajebisty
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
ODPOWIEDZ