Linkin Park
Linkin Park
Są na tym forum jacyś fani Linkin Park?
Pytam, bo są tu ludzie dużo młodsi ode mnie, a pytam, bo ostatnio w różnych polskich podcastach prowadzonych przez osoby młodsze ode mnie słyszę, że to był dość ważny dla nich zespół.
Jak nigdy nie mogłem się przekonać do tego zespołu, single z debiutanckiego albumu nigdy mnie też nie kupiły.
Zawsze ten zespół wydawał mi się strasznie kiczowaty z "In The End", którego do tej pory nie znoszę mimo przebojowości.
"One Step Closer" odrzuca mnie tym, że brzmi jak nu metalowy N'Sync, to już chyba lepiej Good Charlotte lepiej wychodziło łączenie estetyki Backstreet Boys i N'Sync z Pop Punkiem.
Pytam, bo są tu ludzie dużo młodsi ode mnie, a pytam, bo ostatnio w różnych polskich podcastach prowadzonych przez osoby młodsze ode mnie słyszę, że to był dość ważny dla nich zespół.
Jak nigdy nie mogłem się przekonać do tego zespołu, single z debiutanckiego albumu nigdy mnie też nie kupiły.
Zawsze ten zespół wydawał mi się strasznie kiczowaty z "In The End", którego do tej pory nie znoszę mimo przebojowości.
"One Step Closer" odrzuca mnie tym, że brzmi jak nu metalowy N'Sync, to już chyba lepiej Good Charlotte lepiej wychodziło łączenie estetyki Backstreet Boys i N'Sync z Pop Punkiem.
- marmolad_k2
Re: Linkin Park
Ostatnio było o nich głośno, bo mają nową wokalistkę, coś tam obejrzałem i w ogóle mi nie podchodzi, no gdzie tam jej do Chestera 

akurat sluchalem hybrid theory ze dwa dni temu, wspaniała płytka
Grałem w grę Burnout na ps2 i słuchałem płyty Meteora i było fajnie
MalinowyJogurt 2
Pierwsze 3 płyty to klasyki mojego dzieciństwa i wczesnej młodości, później już przestałem słuchać, ale ten zespół jakies tam miejsce w serduszku ma na zawszę
No kurwa, nawet za gnoja byłem na koncercie na stadionie śląskim.
A nowa wokalistka jest extra <3
#edit tylko muzyka już nie jest taka extra po Meteorze i Hybrydzie
A nowa wokalistka jest extra <3
#edit tylko muzyka już nie jest taka extra po Meteorze i Hybrydzie
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
sie sluchalo za malolata, lubie do dzisiaj pare numerow, chociaz z albumow to mozna sie pochylic jedynie nad hybrid theory i meteora, na minutes to midnight znalazlyby sie pojedyncze trackulce i chyba ciezko o cos wiecej ;]
- ART
- Mistrz Fantasy NBA
nie mow tak stary
samcro pisze: ↑08 gru 2024, 8:58odstaw nofap xdcliffhanger pisze: ↑08 gru 2024, 1:54 nigdy nie glosowlaem na PIS ale chyba skresle tego Nawrockiego w drugiej turze...
pierwsze skojarzenie jakie mam z LP to magik dobrego ziomeczka w chyba 1 gimnazjum przez to że zostawił link do jakiejś ich piosenki w opisie na gg 

Byc moze dzisiejsza mlodziez lubi LP, bo jest o depresji, emocjach itp
Hybrid Theory, Meteora, Reanimation - klasyki, dalej lubie do tego wracac
Wszystko co wyszlo potem nie podoba mi sie, zbyt popowe, z wyjatkiem kilku pojedynczych walkow.
Polecam, jak ktos jeszcze nie zna Grey Daze
"Formed in 1993 in Phoenix, Arizona by Sean Dowdell, Jonathan Krause, Steve Mitchell and Chester Bennington, Grey Daze underwent several line-up changes over the subsequent years and, once the band's lead singer Chester Bennington and then-current bassist Mace Beyers had decided to leave the band around late-1998, formed into a completely different band.
Grey Daze released 2 full length records: "Wake Me" in 1994 (Chester Bennington, Sean Dowdell, Jason Barnes and Jonathan Krause) and "...No Sun Today" in 1997 (Chester Bennington, Sean Dowdell, Bobby Benish and Mace Beyers), both of which were a local success."
Z tym ze nie te starsze wersje, tylko Amends (2020) i The Pheonix (2022), zremasterowane, lepsze instrumentale, swiezsze wokale. Ofc nie tak wybitne jak Linkin Park, ale jako fan Chestera znalazlem tam kilka ciekawych pozycji np:
PS a nowa wokalistka nie siedzi, jeszcze glos, spiewanko moze byc, ale teksty w stylu Goin around like a revoler, wypadaja slabo.
Hybrid Theory, Meteora, Reanimation - klasyki, dalej lubie do tego wracac
Wszystko co wyszlo potem nie podoba mi sie, zbyt popowe, z wyjatkiem kilku pojedynczych walkow.
Polecam, jak ktos jeszcze nie zna Grey Daze
"Formed in 1993 in Phoenix, Arizona by Sean Dowdell, Jonathan Krause, Steve Mitchell and Chester Bennington, Grey Daze underwent several line-up changes over the subsequent years and, once the band's lead singer Chester Bennington and then-current bassist Mace Beyers had decided to leave the band around late-1998, formed into a completely different band.
Grey Daze released 2 full length records: "Wake Me" in 1994 (Chester Bennington, Sean Dowdell, Jason Barnes and Jonathan Krause) and "...No Sun Today" in 1997 (Chester Bennington, Sean Dowdell, Bobby Benish and Mace Beyers), both of which were a local success."
Z tym ze nie te starsze wersje, tylko Amends (2020) i The Pheonix (2022), zremasterowane, lepsze instrumentale, swiezsze wokale. Ofc nie tak wybitne jak Linkin Park, ale jako fan Chestera znalazlem tam kilka ciekawych pozycji np:
PS a nowa wokalistka nie siedzi, jeszcze glos, spiewanko moze byc, ale teksty w stylu Goin around like a revoler, wypadaja slabo.
Ale to była żenada w tamtych czasach tego zespołu słuchać jak te pierwsze albumy wychodziły.
- przedszkolanek
a dzisiaj nie jest? xd
To jest oczywiste że jest. Ja sie odniosłem że prawie każdy tu pisze coś w stylu "za małolata". Ja w gimbazie sie tego wstydziłem słuchać, ja i całe moje otoczenie, plus nawet w necie były zdania takie same.
pewnie label im kazał ją przyjąć więc nie mieli wyborumarmolad_k2 pisze: ↑13 paź 2024, 13:17 Ostatnio było o nich głośno, bo mają nową wokalistkę, coś tam obejrzałem i w ogóle mi nie podchodzi, no gdzie tam jej do Chestera![]()
o kurde to jak w necie tak pisali to rzeczywiscie wstyd jak skurwysyn
Napinka na zespoły numetalowe przez ludzi którzy słuchają tylko "prawdziwej" muzyki zawsze śmieszy.