Problemy w działaniu forum
Moderator: Moderatorzy
Re: Problemy w działaniu forum
Dawidzie, nie potrzeba swna, jak wrzucasz coś z zamkniętej grupy albo coś dla wąskiej określonej grupy, to nie działa. Jak się klika w ten link, co chcesz wrzucić, to jest info, że zawartość niedostępna, bo nie jest publiczna.
Rap MATTers podcast
https://www.youtube.com/c/rapmatters
https://www.youtube.com/c/rapmatters
To już wiem, ale ja sam nie mogę zobaczyć tego co wrzuciłem i tu jest Problem.
- piernikowyskoczek
akurat tu dobrze vipdavid gada
siedzę teraz na fonie na firefoksie i normalnie też nie widzę tego, co wstawił, przełączam przeglądarkę w tryb komputerowy i widzę
siedzę teraz na fonie na firefoksie i normalnie też nie widzę tego, co wstawił, przełączam przeglądarkę w tryb komputerowy i widzę
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- genocidegeneral
chuj w te linki bratko, ale weź mnie powiedz 1z2 czy tylko u mnie to forum tak zamula ostatnio? czasami po kilkanaście sekund mi odświeża stronę
tak jest, przy czym to loteria - parę stron się ładuje z miejsca, a potem nagle stop
- zemsta1camzata
z tymi loteriami to byłbym ostrożny
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
mi się zawsze temat offtop długo ładuje na telefonie, ale to pewnie dlatego, że ma dużo stron
Także @SWN jak widzisz nie tylko ja mam ten problem, ale także @piernikowyskoczek
I pewnie kilku innych. Zróbcie coś z tym jako administracja
I pewnie kilku innych. Zróbcie coś z tym jako administracja