Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
- Korben Dallas
Re: Sportowy Offtopic
Canal + nie pokazuje już Ligue 1??
Chyba tylko eleven.
ścisły top najgłupszych piłkarzy, może uchodzić nawet za archetyp piłkarzyka kretyna, gdzie ten przygłup by był gdyby nie sport i jak długo można się bujać na jednym względnie udanym sezonie, przecież on ma już ze 35 lat i jest tak samo głupi jak był 15 lat temu
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
-
genocidegeneral
opinie? bo moja brzmi tak
siatkówka to tenis dla niedojebów
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
w ogóle dawno temu na jakimś melanżu pokazano mi nagranie z najebanym zbigniewem bartmanem, który wygadywał tam takie rzeczy, że gdyby ten film kiedykolwiek gdziekolwiek wypłynął jego kariera medialna od razu by się skończyła i to mimo tego, że minęło już z kilkanaście lat
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
- zemsta1camzata
Mecz Wenezuela Argentyna to jakieś kuriozum.
Ten mecz powinien zostać przełożony.
Nie wiem dlaczego sędzia dopuścił do gry na takiej murawie. Piłka za każdym razem po zagraniu została w miejscu. Basen nie murawa
Próbowałem oglądać ten cyrk na Eleven. Zniesmaczony przełączyłem po 15 min.
Ten mecz powinien zostać przełożony.
Nie wiem dlaczego sędzia dopuścił do gry na takiej murawie. Piłka za każdym razem po zagraniu została w miejscu. Basen nie murawa
Próbowałem oglądać ten cyrk na Eleven. Zniesmaczony przełączyłem po 15 min.
W poniedziałek wybory nowego Prezesa PZKosz.
Piesiewicz ustępuje ze stanowiska.
Miejmy nadzieję, że jego dni w PKOL też są policzone
Piesiewicz ustępuje ze stanowiska.
Miejmy nadzieję, że jego dni w PKOL też są policzone
- zemsta1camzata
ale gortat nie startuje nawet
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
@joey
@zemsta1camzata
Moje zdanie jest takie:
Gortat w koszykówce - to trochę tak jak Tomaszewski w piłce.
Wieczne narzekanie, jebanie wszystkiego i wszystkich po kolei bez podawania własnych pomysłów
@zemsta1camzata
Moje zdanie jest takie:
Gortat w koszykówce - to trochę tak jak Tomaszewski w piłce.
Wieczne narzekanie, jebanie wszystkiego i wszystkich po kolei bez podawania własnych pomysłów
@mas nie czuję się na tyle kompetentny, żeby to oceniać. Info podałem raczej z dziennikarskiego obowiązku.
W każdym razie wracając do Piesiewicza:
Po przeczytaniu kilku wywiadów uważam, że jest to niezły cwaniak i karierowicz.
W każdym razie wracając do Piesiewicza:
Po przeczytaniu kilku wywiadów uważam, że jest to niezły cwaniak i karierowicz.