Juras - Przemiana (2022)
Re: Juras - Przemiana (2022)
To jest hip-hop fajny numer, historia gekona kolejny storytelling do klasyki. Reszta singli mi nie siada. Juras bardzo specyficzny raper.
Muzycznie fajnie sie tego slucha, podoba mi sie co zrobili tutaj producenci. Rapowo niestety bardzo slabo, chociaz pomysl na koncept album mial jakis potencjal.
Zajebisty album, zajebisty prawdziwy raper. Oby więcej takiej muzyki w polskim rapie.
Siedzi mi ta płytka, może nie w całości aczkolwiek w większości. Storytellingi Jurasa jak zwykle dobre, proste i przejrzyste.Rapowo klasycznie(normalnie)
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Jako, że żona Jurasa jest jedną z bohaterek albumu Przemiana (i właściwie jego współwydawczynią), to podrzucam tutaj. W ostatnich dniach pani Anna Wrońska, prywatnie odpowiadająca za PR Vitkaca, ma swoje pięć minut w mediach. Które trochę potrwa, bo dzisiaj ją oficjalnie potwierdzono w polsatowskim reality show - The Real Housewives Warszawa.
Pudelek już rozpisuje się o jej starciu ze Stanowskim na Life Balance Congress, gdzie wyznała, że... wyafirmowała sobie dom za 15 mln złotych
https://www.pudelek.pl/real-housewife-a ... 356761024a
Pudelek już rozpisuje się o jej starciu ze Stanowskim na Life Balance Congress, gdzie wyznała, że... wyafirmowała sobie dom za 15 mln złotych
https://www.pudelek.pl/real-housewife-a ... 356761024a

-
nescafeklasyg
Ja pierdole juras trafił do sekty
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=Mi4mCahlH8c
Juras - SUPERBOHATER (prod. Litt Willson)
Nie z płyty, ale chyba zapowiedź następnej niebawem
Juras - SUPERBOHATER (prod. Litt Willson)
Nie z płyty, ale chyba zapowiedź następnej niebawem
chuj wie o co chodzi z tym jurasem tera, na chuj on w ogóle rapuje ? Mieszka w chacie za 15 baniek, powrzucał na siebie jakieś fatałaszki pożyczone z vitkaca, kiedyś ulicznik tera trendsetter niewypał ? dzieciakowi dał na imię kurwa Orion ? Orion Wroński ?
To już zbyt duży odlot
No gruba historia, trzeba przyznać. Gdzie on znalazł taką odklejoną babę?
mój dziadek miał psa oriona, fajny taki wilczurEma pisze: ↑08 wrz 2023, 13:33 chuj wie o co chodzi z tym jurasem tera, na chuj on w ogóle rapuje ? Mieszka w chacie za 15 baniek, powrzucał na siebie jakieś fatałaszki pożyczone z vitkaca, kiedyś ulicznik tera trendsetter niewypał ? dzieciakowi dał na imię kurwa Orion ? Orion Wroński ?To już zbyt duży odlot
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=R9JR55mv5Y8
Juras - SHOWBIZNES (prod. Chris Carson)
nie ma tematu to wrzucam tu
Juras - SHOWBIZNES (prod. Chris Carson)
nie ma tematu to wrzucam tu
-
nescafeklasyg
Z tego co wyczytałem gdzieś w komemtarzach na insta jurasa, czy może gdzieś indziej, oni się do niej wprowadzili na pewien czas.Ta chata wciąz wisi jako dostępna do wynajęcia.Ogólnie nie mam nic przeciwko, niech sobie każdy wynajmuje nawet wieże eiffle'a, nie rozumiem tylko po co te pozory że to niby ich, ta jego żona pierdoli coś o afirmacji a juras wrzuca posty że trzeba spełniać marzenia bo oto on juras wprowadził się do pałacu.Nie oszukujmy się, 15 baniek to nie w kij dmuchał, to już trzeba być solorzem albo wojewódzkim a nie podrzędnym raperem i szafiarką.Po co im ta cała gra pozorów to nie wiem, ale wypada to słabo i w sumie to trochę nawet przykro.
Chyba najbardziej niedoceniany raper w Polsce.
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
Ja na przykład wolę sobie odpalić Jurasa niż niekturych raperów.
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
-
nescafeklasyg
I co, mieszkają dalej w tej hacjendzie czy afirmacja wygasła i powrót na śródmieście do zgredów?