Słuchawki
Moderator: wrubel
Re: Słuchawki
@Prez na mediamarkt, widzę że jakaś wersja kolorystyczna jeszcze została - https://mediamarkt.pl/pl/product/_sluch ... 74098.html - tylko tak jak pisałem, ja brałem zwykłe 4, nie active.
A ja wziąłem active i też teraz je przeceniają wszędzie, ja powinąłem w euro za 300, przecenione z 500.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kupiłem se wziąłem do porównania true wirelessy sportowe Soundcore X20 by Anker. Mają mięciutkie, wyginane i wydłużane "nauszniki", więc mam nadzieję że będą się stabilnie trzymać małżowin. Nie są duże i nie przeszkadzają okularom. Dźwięk bardzo dobry, jakość wykonania i ładowarka też (choć mogłaby być ciut mniejsza). Fizyczny przycisk i oznaczenie kolorami L/R - na plus. Appka na telefon biedna, tragicznie przetłumaczona. Zniżka 20% na amazon.nl
Wcześniej miałem Jabra Elite Active 4 i mimo wszystko czasem wypadały z ucha... oraz miały zaledwie poprawny dźwięk, wyraźnie gorszy od Edifier X3, które miałem jeszcze wcześniej (no ale to nie były słuchawki sportowe).
Wcześniej miałem Jabra Elite Active 4 i mimo wszystko czasem wypadały z ucha... oraz miały zaledwie poprawny dźwięk, wyraźnie gorszy od Edifier X3, które miałem jeszcze wcześniej (no ale to nie były słuchawki sportowe).
Spoiler
Sometimes my lyrics are sexist
But you lovely bitches should know I'm trying to correct this
But you lovely bitches should know I'm trying to correct this
Obczajcie sobie jeszcze te słuchawki
Nie mam, nie słyszałem, ale całkiem rzeczowa recenzja/opinia
Nie mam, nie słyszałem, ale całkiem rzeczowa recenzja/opinia
słuchawki kostne nie za miliony, głownie na podcasty do biegania + rower.
Poleci ktoś coś?
Poleci ktoś coś?
powinąłem Jabra Elite 3 Active i póki co jestem bardzo zadowolony
a czemu nie 4? właśnie zgubiłem po paru miechach swoje 4 i kolejne też zgubię bo lecę na tripa prawie 3 miechy, może wziąłbym 3 żeby przyoszczędzić jak i tak je zgubię, za ile powiijales?
za 250, nie mialem budzetu na 4
kumam, tu w dk jak patrzę teraz to wszędzie po ~220 PLN
topping L70 vs A90 ktoś coś? lub porównywalny wzmacniacz słuchawkowy zbalansowany ze wzmocnieniem 16ohmowym
salutens dla ludzi™
Jestem posiadaczem słuchawek ISK HD9999 ale są już na skraju wytrzymałości coś tam nie styka i muszę poprawiać 10 razy zanim puszczę piosenkę. Ogólnie byłem z nich zadowolony i słuchałbym dalej gdyby były ok, polecacie coś na co najmniej takim poziomie? Chyba z kablem bo ile teraz trzymają bezprzewodowe? I w jakiejś rozsądnej cenie do 300 zł.
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
panowie, jakieś budżetowe TWS dokanałowe, w których jest możliwość przełączania utworów przyciskiem na słuchawce, ktoś coś poleca?
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."