Co tam ostatnio ciekawego wyszło na torrentach?
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Co tam ostatnio ciekawego wyszło na torrentach?
Ma ktoś może film Fanatyk z 2017 do pobrania? Przeszukałem różne torrenty/warezy i nie ma. Poratuj ktoś plssss.
Fanatyk jest na NF.
Jak mi znajdzie na rapideo to po południu mogę podesłać wygenerowanego linka na pw.
Jak mi znajdzie na rapideo to po południu mogę podesłać wygenerowanego linka na pw.
No właśnie nie ma na rapideo.
JUŻ NVM. Burak poratował!
JUŻ NVM. Burak poratował!
Despicable Me 4, MaXXXine
Sometimes my lyrics are sexist
But you lovely bitches should know I'm trying to correct this
- Rozpierdalator
Zainstalujcie se na android tv (czy tam na kompie czy na komórze) apke stremio + dodatek do niej o nazwie torrentio + jak chcecie mieć premium experience to kupcie real debrid za 14zł/msc (ale nie jest to wymagane) i jak nie macie wyrzutów sumienia to wyjebcie wszystkie VOD bo już nie będziecie ich potrzebować
A longlegs bardzo takie sobie, oglądałem w zeszłym tygodniu i nie pamiętam co tam się działo
A longlegs bardzo takie sobie, oglądałem w zeszłym tygodniu i nie pamiętam co tam się działo
A LAMUSY PALĄ SZAJS
I PRUJĄ SIĘ NA PSACH
I PRUJĄ SIĘ NA PSACH
No nie zgadzam się, spoko film, chociaż przy odkrywaniu konceptu i finale trochę fabularny zawód, ale 3/4 filmu klasa mocno. Warsztatowo i aktorsko wszystko siedzi. Wyjebałbym te pojedyncze jumpscare'y.
A i polecam February (Zło we mnie), najlepszy film od Perkinsa, a ocena na filmwebie to jakiś żart.
A i polecam February (Zło we mnie), najlepszy film od Perkinsa, a ocena na filmwebie to jakiś żart.
@Mider ...aaand we're back
Sometimes my lyrics are sexist
piraci ktoś filmy online i może polecić legit stronki, gdzie są polskie napisy do wyboru? oglądałem cały czas na soap2hd, ale spadło niedawno
potem na vumox i watchseriesx i też pospadały, a na lookmovie wprowadzili paywall na jakość 720p wzwyż i za friko tylko 480p
odzwyczaiłem się już od torrentowania, więc spoko jakby istniały jeszcze jakieś alternatywy no i nie chcę mi się po angielsku oglądać
potem na vumox i watchseriesx i też pospadały, a na lookmovie wprowadzili paywall na jakość 720p wzwyż i za friko tylko 480p
odzwyczaiłem się już od torrentowania, więc spoko jakby istniały jeszcze jakieś alternatywy no i nie chcę mi się po angielsku oglądać
Jak nie chcesz całe życie szukać kolejnych stron, które po kilku tygodniach padną to tyllko torrenty + qnapi.
- CeHaTeHaCe
filser.cc (prosze gatekeepować)
Strange Darling i Deadpool & Wolverine.
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
-
już w 4k lata