Modowy offtopic
Moderator: wrubel
- scam_sakawa
Re: Modowy offtopic
@SiNi co sądzisz o powyższym outficie Onara?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Jest hip-hopowo, ale elegancko szanuję.
- marmolad_k2
Kurde, zapomniałem się przelogować
@scam_sakawa Nie wiem za bardzo o który chodzi, ten na poprzedniej stronie ? Jeśli tak to ma za długą marynarkę, która go skraca, nie podobają mi się totalnie te spodnie tzn, ich wykończenie (ściągacz )o wiele lepiej prezentowałby się proste, szerokie, opadające na buty lub po prostu delikatnie zwężane przy bucie (one akurat kijowe) jak już to stan smith, superstar albo converse lub sezonowy hit czyli samby, ale dobrze by wyglądały te z grubszą i szeroką podeszwą.
@emcess Rzeczywiście ma te nogawki podwinięte, nie przyjrzałem się dokładnie , nie mniej jednak fatalnie wygląda dół.
Onar to przykład wsiura z warszaffki
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
W sobotę wybieram się na przyjęcie weselne , które raczej ma być w luźnym stylu przez sporą liczbę młodych osób , myślałem by ubrać mokasyny , jasne chino i niebieską koszulę , ale co na górę ? Kamizelka czy lepiej marynarka ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- ConeyIsland
zjebane to jest że koszulki teraz mają nadruki na plecach, po chuj? plecami mam stawać przed lustrem żeby to zobaczyć? (przecież dla siebie się głównie ubieram)
ja zawsze lubiłem nadruki na plecach, ale przy jednoczesnej małej grafice z przodu, kiedyś miałem koszulkę z halucynkami z przodu i liściem gandzia na plecach, w gimnazjum robiło wrażenie
ja sobie kiedyś taką kupiłem i mi się podobała, ale jakość nadruku na plecach dramat
Spoiler
Spoiler
pierdolę co myśli opinia publiczna
to rapowa wścieklizna, twój progres - mielizna
to rapowa wścieklizna, twój progres - mielizna
-
te z hufa nadruki na plecach fatalne, czułem się w nich jakbym nosił usztywnienie na kręgosłup
i jeszcze nie oddycha, no jebać zwyczajnie
i jeszcze nie oddycha, no jebać zwyczajnie
ja mam jedną fajną z nadrukiem na plecach z lumpa, zwykła szara koszulka z bawełny tak grubiej plecionej i na plecach sitem chyba robiony print, w ogóle nie czuć przy noszeniu nadruku, szkoda, że to jakiś noname bez metek to bym mógł polecić