Football Manager

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Re: Football Manager

Post autor: the badman »

Już brak możliwości trenowania reprezentacji jest mega dziwną i chujową zmianą
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

pytanie do @trez i innych grających w ekstraklasie w 24 - też macie problem z arabusami raidującymi wasze drużyny? po awansie do ekstraklasy tracę już trzeciego piłkarza w ciągu 1,5 roku bo przychodzą i rzucają sianem, a piłkarzyki się buntują :dunno: na chuj im takie ogóry :lol:
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

to jest problem kurwa z każdymi, nawet jakieś gówno z championship z sianem przychodzi i juz się cwele buntują
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Premier league to samo
Ojebalem lidera drużyny bruno jak arabusy dały 120 mln za niego ojro siemanko
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
2do5

Post autor: 2do5 »

taki obraz ich
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
po 3 sezonach ci piłkarze kosztują grosze, Australijczyk to nawet na wolnym agencie, oczywiście w momencie zakupu ni chuja nie byli warci takich pieniędzy (najbliżej Plizzari, ale wciąż overpriced)

w 2027 już nie są tak hojne Arabusy, i dobrze
pierdolę co myśli opinia publiczna
to rapowa wścieklizna, twój progres - mielizna
zuperhero

Post autor: zuperhero »

araby ogólnie nie rzucają zazwyczaj dużego siana na transfery + lubią brać gości 30+ z bardzo wysoką reputacją, więc w sumie to nie przeszkadza specjalnie, natomiast kontrakty to dają jakieś pojebane XD, czasem się zdarza że ktoś dostanie 100mln€/sezon
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Tak, kupują wiadrami. A potem można ich zgarniać z wolnego transferu, tak trafił do mnie np. Jota (nie ten z LFC) do Wisły. xd :lol:

Zbuntowani piłkarze mnie nie ruszają, po kilku miesiącach zazwyczaj mięknie im faja.
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Ja to w ogóle mam tak wyjebane na tych piłkarzy i co oni tam myślą. Specjalnie klub kokosa organizowałem dla buntowników jebanych xd A jak byli serio dobrzy, to grali obrażeni cały czas u mnie i jak wyniki się zgadzały, to im przechodziło w końcu. A jak nie przechodziło, to się żegnaliśmy po kontakcie i nara
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

jestem teraz w polowie 4 sezonu legia w fm24 i denerwujace jest to, ze za podstawowych pilkarzy mojego skladu dostaje oferty max 5mln euro, a aktualnie drugi raz z rzedu wychodze z grupy ligi mistrzow, wiec w teorii powinni sobie wyrobic renome i kosztowac wiecej. mam greenwooda, ktorego udalo mi sie podpisac z wolnego kontraktu i po strzeleniu 10 goli w 7 meczach LM oraz 20 w 17 rozegranych w eklapie jest wyceniany na 2,4-5.2mln euro :lol:
Awatar użytkownika
2do5

no niestety taka faza, reputacja ligi oraz klubu ma tutaj największe znaczenie
Awatar użytkownika
Kalom

standardzik i problem zaadresowany od 15 lat, ale przynajmniej będziesz mógł kobitkami pograć
Awatar użytkownika
2do5

bel na bude
Awatar użytkownika
insane

dobra, w marcu oglosilem, ze odchodze z legii po sezonie i dostalem propozycje przejecia evertonu na sezon 2027/28. biore greenwooda pod pache i lecimy po lige europy, bo w miedzyczasie the toffees wygrali puchar anglii z tymczasowym menedzerem

btw z takich ciekawostek, to neymar po arabii chcial cos wszystkim udowodnic i trafil do bournemouth :D ale nie pyklo mu, bo po dwoch sezonach ze srednia 7.0 jest wystawiony na liscie transferowej jako niepotrzebny
Awatar użytkownika
trez

Porzuciłem Wisełkę po 3 sezonach. Wyciągnąłem 1/4 LM, gdzie w 1 meczu z Bayernem miałem 3-1. W rewanżu dostałem już mocne lanie.
Pół roku na bezrobotnym. Przejąłem Gladbach i wyciągnąłem na 5 miejsce + wygrałem puchar Niemiec. W polskiej ekstraklasie robi się szybko nudno.
Z ciekawostek James Milner kończył karierę w Lechu. xd
Awatar użytkownika
insane

ja po dwoch latach regularnego grania w lidze mistrzow (najwiekszy sukces to 2x wpierdol w 1/8) mialem siano na zrobienie komina placowego dla christiana eriksena, ktory zarabial 110k eur/tydzien, a przed tym, jak sie okazalo ostatnim, czwartym sezonem sciagnalem cole'a palmera za 28mln euro i marquinhosa z arsenalu na wypozyczenie. ogolnie fajna pake tam mialem, bo na bramce stal majecki, na prawym skrzydle biegal jakub kaminski (obaj sciagnieci za lacznie mniej niz 10mln euro), a w ataku bestia greenwood, ktory sezon zakonczyl z 28 golami w lidze i 12 w LM - byloby wiecej, ale troche meczy opuscil z powodu kontuzji

a chcialem rozwijac mlodych polskich zdolnych, ale po wypromowaniu na zachod rejczyka (kot, trafil do chelsea i gra tam w pierwszym skladzie), pienko i matysika nie mialem kogo sciagac poza jakims 20 latkiem z cracovii, ktory chcial od razu miejsce w podstawowej 11, wiec go obsmialem i mlody kisnie dalej przy kaluzy <papa>

ogolnie to nie gralem z pol roku i jak wczoraj odpalilem kolo 15 to wylaczylem o 24 xD
Awatar użytkownika
Kalom

rejczyk kocur u mnie na sejwie też, siedzi w interze w 5. sezonie
Awatar użytkownika
trez

U mnie do Interu z Legii poszedł Szczepaniak, Strzałek do PSG, a Rejczyk kopie się po czole w Cagliari.xd
Awatar użytkownika
Kalom

https://www.youtube.com/@TheDeepLyingPlaymaker

jak ktoś lubi posłuchać o rolach w grze i taktyce to najlepszy kanał o FMie na jaki natrafiłem
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

role srole, kosić lamusów, ostra jazda, jebać kartki i golimy frajerów
Obrazek
Awatar użytkownika
trez

Gladbach kosi lamusów. 10/10 na starcie. :cool: