Football Manager
Moderator: con shonery
- the badman
- Artysta
Re: Football Manager
Już brak możliwości trenowania reprezentacji jest mega dziwną i chujową zmianą
pytanie do @trez i innych grających w ekstraklasie w 24 - też macie problem z arabusami raidującymi wasze drużyny? po awansie do ekstraklasy tracę już trzeciego piłkarza w ciągu 1,5 roku bo przychodzą i rzucają sianem, a piłkarzyki się buntują na chuj im takie ogóry
- zemsta1camzata
to jest problem kurwa z każdymi, nawet jakieś gówno z championship z sianem przychodzi i juz się cwele buntują
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
- ConeyIsland
Premier league to samo
Ojebalem lidera drużyny bruno jak arabusy dały 120 mln za niego ojro siemanko
Ojebalem lidera drużyny bruno jak arabusy dały 120 mln za niego ojro siemanko
Spoiler
taki obraz ich
po 3 sezonach ci piłkarze kosztują grosze, Australijczyk to nawet na wolnym agencie, oczywiście w momencie zakupu ni chuja nie byli warci takich pieniędzy (najbliżej Plizzari, ale wciąż overpriced)
w 2027 już nie są tak hojne Arabusy, i dobrze
Spoiler
w 2027 już nie są tak hojne Arabusy, i dobrze
pierdolę co myśli opinia publiczna
to rapowa wścieklizna, twój progres - mielizna
araby ogólnie nie rzucają zazwyczaj dużego siana na transfery + lubią brać gości 30+ z bardzo wysoką reputacją, więc w sumie to nie przeszkadza specjalnie, natomiast kontrakty to dają jakieś pojebane XD, czasem się zdarza że ktoś dostanie 100mln€/sezon
Tak, kupują wiadrami. A potem można ich zgarniać z wolnego transferu, tak trafił do mnie np. Jota (nie ten z LFC) do Wisły. xd
Zbuntowani piłkarze mnie nie ruszają, po kilku miesiącach zazwyczaj mięknie im faja.
Zbuntowani piłkarze mnie nie ruszają, po kilku miesiącach zazwyczaj mięknie im faja.
- checollada
Ja to w ogóle mam tak wyjebane na tych piłkarzy i co oni tam myślą. Specjalnie klub kokosa organizowałem dla buntowników jebanych xd A jak byli serio dobrzy, to grali obrażeni cały czas u mnie i jak wyniki się zgadzały, to im przechodziło w końcu. A jak nie przechodziło, to się żegnaliśmy po kontakcie i nara
jestem teraz w polowie 4 sezonu legia w fm24 i denerwujace jest to, ze za podstawowych pilkarzy mojego skladu dostaje oferty max 5mln euro, a aktualnie drugi raz z rzedu wychodze z grupy ligi mistrzow, wiec w teorii powinni sobie wyrobic renome i kosztowac wiecej. mam greenwooda, ktorego udalo mi sie podpisac z wolnego kontraktu i po strzeleniu 10 goli w 7 meczach LM oraz 20 w 17 rozegranych w eklapie jest wyceniany na 2,4-5.2mln euro
no niestety taka faza, reputacja ligi oraz klubu ma tutaj największe znaczenie
standardzik i problem zaadresowany od 15 lat, ale przynajmniej będziesz mógł kobitkami pograć
bel na bude
dobra, w marcu oglosilem, ze odchodze z legii po sezonie i dostalem propozycje przejecia evertonu na sezon 2027/28. biore greenwooda pod pache i lecimy po lige europy, bo w miedzyczasie the toffees wygrali puchar anglii z tymczasowym menedzerem
btw z takich ciekawostek, to neymar po arabii chcial cos wszystkim udowodnic i trafil do bournemouth ale nie pyklo mu, bo po dwoch sezonach ze srednia 7.0 jest wystawiony na liscie transferowej jako niepotrzebny
btw z takich ciekawostek, to neymar po arabii chcial cos wszystkim udowodnic i trafil do bournemouth ale nie pyklo mu, bo po dwoch sezonach ze srednia 7.0 jest wystawiony na liscie transferowej jako niepotrzebny
Porzuciłem Wisełkę po 3 sezonach. Wyciągnąłem 1/4 LM, gdzie w 1 meczu z Bayernem miałem 3-1. W rewanżu dostałem już mocne lanie.
Pół roku na bezrobotnym. Przejąłem Gladbach i wyciągnąłem na 5 miejsce + wygrałem puchar Niemiec. W polskiej ekstraklasie robi się szybko nudno.
Z ciekawostek James Milner kończył karierę w Lechu. xd
Pół roku na bezrobotnym. Przejąłem Gladbach i wyciągnąłem na 5 miejsce + wygrałem puchar Niemiec. W polskiej ekstraklasie robi się szybko nudno.
Z ciekawostek James Milner kończył karierę w Lechu. xd
ja po dwoch latach regularnego grania w lidze mistrzow (najwiekszy sukces to 2x wpierdol w 1/8) mialem siano na zrobienie komina placowego dla christiana eriksena, ktory zarabial 110k eur/tydzien, a przed tym, jak sie okazalo ostatnim, czwartym sezonem sciagnalem cole'a palmera za 28mln euro i marquinhosa z arsenalu na wypozyczenie. ogolnie fajna pake tam mialem, bo na bramce stal majecki, na prawym skrzydle biegal jakub kaminski (obaj sciagnieci za lacznie mniej niz 10mln euro), a w ataku bestia greenwood, ktory sezon zakonczyl z 28 golami w lidze i 12 w LM - byloby wiecej, ale troche meczy opuscil z powodu kontuzji
a chcialem rozwijac mlodych polskich zdolnych, ale po wypromowaniu na zachod rejczyka (kot, trafil do chelsea i gra tam w pierwszym skladzie), pienko i matysika nie mialem kogo sciagac poza jakims 20 latkiem z cracovii, ktory chcial od razu miejsce w podstawowej 11, wiec go obsmialem i mlody kisnie dalej przy kaluzy <papa>
ogolnie to nie gralem z pol roku i jak wczoraj odpalilem kolo 15 to wylaczylem o 24 xD
a chcialem rozwijac mlodych polskich zdolnych, ale po wypromowaniu na zachod rejczyka (kot, trafil do chelsea i gra tam w pierwszym skladzie), pienko i matysika nie mialem kogo sciagac poza jakims 20 latkiem z cracovii, ktory chcial od razu miejsce w podstawowej 11, wiec go obsmialem i mlody kisnie dalej przy kaluzy <papa>
ogolnie to nie gralem z pol roku i jak wczoraj odpalilem kolo 15 to wylaczylem o 24 xD
rejczyk kocur u mnie na sejwie też, siedzi w interze w 5. sezonie
U mnie do Interu z Legii poszedł Szczepaniak, Strzałek do PSG, a Rejczyk kopie się po czole w Cagliari.xd
https://www.youtube.com/@TheDeepLyingPlaymaker
jak ktoś lubi posłuchać o rolach w grze i taktyce to najlepszy kanał o FMie na jaki natrafiłem
jak ktoś lubi posłuchać o rolach w grze i taktyce to najlepszy kanał o FMie na jaki natrafiłem
- Cz4rny1337
- Moderator
role srole, kosić lamusów, ostra jazda, jebać kartki i golimy frajerów
Gladbach kosi lamusów. 10/10 na starcie.