Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
Mogę jeszcze dać kolejnego za masowe zgłaszanie postów, gdyż to bardzo utrudnia mi przeglądanie forum.
otoz Majo pomylilas ciula z cieciem. Ciul to wulgarny zwrot oznaczajacy osobe do ktorej czujemy duza antypatie i mamy calkowity brak szacunku.
A no tak racja. Dobła to jednak kolegę obraziłam ale nienaumyślnie
Pewien neandertalczyk edytuje swoje posty gdzie mnie obrażał i za pewne zgłosił już moje riposty. Zgadnijcie o kim mowa...tik tak tik tak
To wyciągnij wnioski albo obrażaj inteligentniej. Bo narażasz się na czyjeś zgłoszenia (nie każdy się tak ogólnie tobie przyzna) i potem jeszcze z ciebie zadrwi. Ciao.
Zresztą wszyscy dostali po
1 warnie po równo, ja też i nie płacze
A o jeszcze jedno no widzę że zauważyłeś że usunęłam część postów. Tak to prawda ale tylko tych na których były bity. Wiesz czemu @@camzat założyłam tu konto? Bo chciałam otworzyc wam oczy że rap moze brzemiec inaczej, że jest dojebany. Pokazałam wam drogę ale nie przejde jej za was. I oddałam hold komuś kto odszedł z mojego życia. Tak wypełniłam pustkę. Ale nie mam zamiaru się dzielić ze wszystkimi wszystkim bo nikt nie zrobił wice wersa. Także usunęłam. Mam takie prawo wiec odbij.
Zresztą wszyscy dostali po
1 warnie po równo, ja też i nie płacze
A o jeszcze jedno no widzę że zauważyłeś że usunęłam część postów. Tak to prawda ale tylko tych na których były bity. Wiesz czemu @@camzat założyłam tu konto? Bo chciałam otworzyc wam oczy że rap moze brzemiec inaczej, że jest dojebany. Pokazałam wam drogę ale nie przejde jej za was. I oddałam hold komuś kto odszedł z mojego życia. Tak wypełniłam pustkę. Ale nie mam zamiaru się dzielić ze wszystkimi wszystkim bo nikt nie zrobił wice wersa. Także usunęłam. Mam takie prawo wiec odbij.
No wczoraj popiłam, dobry tekst co chcesz
Dobra ja chce warna albo najlepiej bana wraz z usunięciem moich postów przez moderatora.
Poświeciłam jakiś swój czas, miałam sporo checi , pomyślałam że warto walczyć o idee zeby ten rap na tym forum aż wypierdalał na max
Ale tu widzę same tchórze, nikt nie wyjdzie przed szereg żeby coś pochwalić. No bo jak taka Majonezka mialaby być tak dobra. Imo lepszą ode mnie, chuj idę ze zaparte że słabe. Dziwo mnie tylko że np Wilko jak wrzuciłam to wyświetlenia mi wzrosły w jeden dzień z 1 000 na 2000 a Danielskiemu z 250 które bylo stałe długu czas teraz dobija 500. Heh same kurwy zakompleksione . Jssne.. pewnie ze słuchacie i to pewnie w pętli ..
Tak na prawde jestem Jarekk jebac was.
Widzok. Się na szczycie ja tam sobie mieszkam
Poświeciłam jakiś swój czas, miałam sporo checi , pomyślałam że warto walczyć o idee zeby ten rap na tym forum aż wypierdalał na max
Ale tu widzę same tchórze, nikt nie wyjdzie przed szereg żeby coś pochwalić. No bo jak taka Majonezka mialaby być tak dobra. Imo lepszą ode mnie, chuj idę ze zaparte że słabe. Dziwo mnie tylko że np Wilko jak wrzuciłam to wyświetlenia mi wzrosły w jeden dzień z 1 000 na 2000 a Danielskiemu z 250 które bylo stałe długu czas teraz dobija 500. Heh same kurwy zakompleksione . Jssne.. pewnie ze słuchacie i to pewnie w pętli ..
Tak na prawde jestem Jarekk jebac was.
Widzok. Się na szczycie ja tam sobie mieszkam
- zemsta1camzata
to wypierdalaj
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
i tak długo wytrzymałeś bortwick
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
- marmolad_k2
Nareszcie koniec projektu Majonez.
Tylu świetnych raperów, a akurat walić konia pod szparę z Poznania to jest coś.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Mam dziś super humorek, także nie pojadę Wam za to, koledzy.
Wrzucę tylko traczek. Jeden z lepszych od szpary z Poznania. Możecie mnie cmoknąć. A nie, nie możecie..Takie macie teraz minki o
Wrzucę tylko traczek. Jeden z lepszych od szpary z Poznania. Możecie mnie cmoknąć. A nie, nie możecie..Takie macie teraz minki o