Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Re: Warny/Bany

Post autor: gogi »

Mogę jeszcze dać kolejnego za masowe zgłaszanie postów, gdyż to bardzo utrudnia mi przeglądanie forum.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Morf

Post autor: Morf »

Majonez pisze: 16 sie 2024, 9:19 Ja dostałam warna za użycie wobec innego użytkownika słowa ciul, ciul to nie jest przekleństwo ani obraza, ciulem jest osoba która np czegoś pilnuje a jego miejscem pracy jest ciuluwa. Czyż nie?
otoz Majo pomylilas ciula z cieciem. Ciul to wulgarny zwrot oznaczajacy osobe do ktorej czujemy duza antypatie i mamy calkowity brak szacunku.
Majonez

Post autor: Majonez »

A no tak racja. Dobła to jednak kolegę obraziłam ale nienaumyślnie :lol:
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Pewien neandertalczyk edytuje swoje posty gdzie mnie obrażał i za pewne zgłosił już moje riposty. Zgadnijcie o kim mowa...tik tak tik tak :bag:
Majonez

To wyciągnij wnioski albo obrażaj inteligentniej. Bo narażasz się na czyjeś zgłoszenia (nie każdy się tak ogólnie tobie przyzna) i potem jeszcze z ciebie zadrwi. Ciao.

Zresztą wszyscy dostali po
1 warnie po równo, ja też i nie płacze

A o jeszcze jedno no widzę że zauważyłeś że usunęłam część postów. Tak to prawda ale tylko tych na których były bity. Wiesz czemu @@camzat założyłam tu konto? Bo chciałam otworzyc wam oczy że rap moze brzemiec inaczej, że jest dojebany. Pokazałam wam drogę ale nie przejde jej za was. I oddałam hold komuś kto odszedł z mojego życia. Tak wypełniłam pustkę. Ale nie mam zamiaru się dzielić ze wszystkimi wszystkim bo nikt nie zrobił wice wersa. Także usunęłam. Mam takie prawo wiec odbij.
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

:sleep:
Majonez

No wczoraj popiłam, dobry tekst co chcesz
:lol:
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

ale jesteś krejzolka
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Majonez

Dobra ja chce warna albo najlepiej bana wraz z usunięciem moich postów przez moderatora.

Poświeciłam jakiś swój czas, miałam sporo checi , pomyślałam że warto walczyć o idee zeby ten rap na tym forum aż wypierdalał na max
Ale tu widzę same tchórze, nikt nie wyjdzie przed szereg żeby coś pochwalić. No bo jak taka Majonezka mialaby być tak dobra. Imo lepszą ode mnie, chuj idę ze zaparte że słabe. Dziwo mnie tylko że np Wilko jak wrzuciłam to wyświetlenia mi wzrosły w jeden dzień z 1 000 na 2000 a Danielskiemu z 250 które bylo stałe długu czas teraz dobija 500. Heh same kurwy zakompleksione . Jssne.. pewnie ze słuchacie i to pewnie w pętli ..
Tak na prawde jestem Jarekk jebac was.
Widzok. Się na szczycie ja tam sobie mieszkam
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

@Jarekk ??
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

to wypierdalaj
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

i tak długo wytrzymałeś bortwick
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Nareszcie koniec projektu Majonez.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Tylu świetnych raperów, a akurat walić konia pod szparę z Poznania to jest coś.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Majonez

Mam dziś super humorek, także nie pojadę Wam za to, koledzy.
Wrzucę tylko traczek. Jeden z lepszych od szpary z Poznania. Możecie mnie cmoknąć. A nie, nie możecie..Takie macie teraz minki o :cry:
ODPOWIEDZ