Wiśnia Bakajoko - Świadomość (2024)
Wiśnia Bakajoko - Świadomość (2024)
wisienka sie nie zatrzymuje, singiel zajebisty w chuj, teledysk jeszcze lepszy
Re: Wiśnia Bakajoko - Świadomość [2024]
@knarku @2do5 @oldschool widzę was raz dwa
Ja sluchałem i niestety mi nie siedzi ten numer zupełnie, to nie chciałem się wpisywać i zniechęcać ludzi. Ale jak wywołałeś to tablicy, to prawda jest taka, że czekam na następne 

Nie do rozjebania tak jak dom kombatanta
dla mnie najbardziej się podoba refren, w ogóle chętnie bym posłuchał całego numeru na tym patencie bitu
zwroty dość spoko, Wiśnia naturszczyk
zwroty dość spoko, Wiśnia naturszczyk
pierdolę co myśli opinia publiczna
to rapowa wścieklizna, twój progres - mielizna
Mi sie bit podoba, ogolnie z gondkiem dobra chemia jest, fajnie, ze sie wpisaliscie, bo wisnia to unikat na naszej scenie, oldschoolowy naturszczyk ale jednoczesnie slychac ze pedant jak chodzi o sprawy muzyczne i wizualne. Czekamy co dalej 
ziomal, dzien dzis piekny
tak jak każden jeden inny
sam sobie szefem, dwa-cztery godziny
i moglby zarapowac dwa-cztery godziNNy, zajebiscie by sie to zlozylo

Spoko, ale w 1 zwrocie az sie prosi o taki przyswirowany patent jak nawija
ziomal, dzien dzis piekny
tak jak każden jeden inny
sam sobie szefem, dwa-cztery godziny
i moglby zarapowac dwa-cztery godziNNy, zajebiscie by sie to zlozylo
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2024, 14:26 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
dla mnie w ogolnym rozrachunku spoko, ale raczej do tego trackula wracac nie bede, chociaz na plus tyfytyfy cuty dj gondka, do bitow tez ma wisnia ucho to tez sie moze podobac i fajnie sklada przede wszystkim co jest u niego najwiekszym plusem, bo to siedzi melodycznie i nie brzmi tak wymuszenie jak u vnma kiedys takie akcentowanie smieszne zeby sie rymy zgadzaly xD jak wyjdzie calosc to sprawdze co tam wysmazy bo sama nazwa plyty jako slowo ma potezna wage to moze tam wisnia przemyci troche prawd uniwersalnych z bronowickich osiedli
ja to jestem fanem klipów wisienki ostatnich jak oglądam banan na ryjcuu cały klip 

one take
Jak na intro spoko ale nadal czekam na lepszego singla
oj niestety strasznie genetyczne, jakbym miał sobie wyobrazić losowy instrumental plus losową nawijkę danego rapera, to właśnie tak by to brzmiało w przypadku Wiśnia Bakajoko
pierdolę co myśli opinia publiczna
No niestety póki co nie grzeje ta płyta.
Nie do rozjebania tak jak dom kombatanta
no kurwa zgadzam sie z wami chlopaki i wkurwia mnie to nie powiem, bo nastawiony jestem fest, pierwszy singiel mi się podobał, a tutaj no nie da sie użyć lepszego słowa niż generyczność. poza tym nie ma vlogów co było już nieodłączną sprawą przy płycie, zwłaszcza, że reżyser cały czas się z nim buja
@Bisclavret czy wisienka jest rozpoznawany szerzej w LBN zwlaszcza po nutce z Beacią Kozidraq?
@Bisclavret czy wisienka jest rozpoznawany szerzej w LBN zwlaszcza po nutce z Beacią Kozidraq?
-
O nie przyszło mi powiadomienie. Zależy w jakich kręgach, wśród morderczek fejm ma ogromny, mam wrażenie że co drugi osiedlowy ziomeczek lata w ciuchach Bakajoko, pełno vlepek na mieście (chyba więcej niż Motoru

kolejny singiel od wisienki co w pamięci ma braki, grucha w klipie i elegancko
jest chec eksperymentowania z flow, jest niezly bit, jest juz klasycznie najlepszy teledysk w PL, ale rapowo jest bardzo średnio
I to mowie jako die hard fan wisienki, jest szansa, ze single (tez juz tradycyjnie) sa najslabsze z calej plyty wiec czekam i tak
I to mowie jako die hard fan wisienki, jest szansa, ze single (tez juz tradycyjnie) sa najslabsze z calej plyty wiec czekam i tak
- FruitOffTheWall
wisienka oczywiście propsy kurde, jak ktoś nie zna niech vlogi z jego kanału odpali.
owoc dziwko moze wszystko
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
Re: Wiśnia Bakajoko - Świadomość (2024)
No szkoda wlqsnie ze ni ma wlogow do tej plyty
Wnioski po pierwszym odsłuchu całej płyty - materiał niebezpiecznie skręca w stronę foliarsko-patriotyczą. Wisienka, proszę, nie idź tą drogą
.

Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Aj kurwa nie dobrze, kiedy streamingi?