fragment 1:07:00 XD
Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
o matko
to zachowanie Alchemista może byłoby fajne raz na dwadzieścia minut, a nie ponad godzinę longiem, ale trzeba też powiedzieć, że Wini sobie z tym w ogóle nie poradził i od pewnego momentu uskutecznia tryhard starając się dorównać poziomem, oczywiście różnice językowe miały tutaj znaczenie i tego nie kwestionuje
ale żeś się przypierdolił do tego Winiego na siłę tutaj, gdzie sam mówi potem że mogło mu się pojebać z jeleniem, zresztą patrząc na poziom jego angielskiego to mnie to nie dziwi, jak on tutaj zajebał wtopę że nie zna Nasa xD
generalnie trudno stwierdzić o co tu chodzi, alchemist nie wydaje się być spięty co bardziej ma w chuju jakiekolwiek ciekawsze wypowiedzi, albo ma takie zblazowane poczucie humoru. widać że Wini próbuje coś z tego wycisnąć, mi się tego źle nie ogladało. skipnąłem część bo założyłem się że nie dowiem się niczego wartościowego od Alca na tematy okołomuzyczne. no kurwa, ta wymiana zdań nt europejskich artystów na przykład, mówi że taa słucha, ale nie umie podać najbardziej rozpoznawalnego w US xD
generalnie trudno stwierdzić o co tu chodzi, alchemist nie wydaje się być spięty co bardziej ma w chuju jakiekolwiek ciekawsze wypowiedzi, albo ma takie zblazowane poczucie humoru. widać że Wini próbuje coś z tego wycisnąć, mi się tego źle nie ogladało. skipnąłem część bo założyłem się że nie dowiem się niczego wartościowego od Alca na tematy okołomuzyczne. no kurwa, ta wymiana zdań nt europejskich artystów na przykład, mówi że taa słucha, ale nie umie podać najbardziej rozpoznawalnego w US xD
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
no właśnie typowy Alchemist z tej rozmowy
-czy znasz jakichś europejskich artystów rozpoznawalnych w stanach?
-tak
-potrafisz ich wymienić?
-tak, a widziałeś kiedyś jelenia na żywo?
<confused Wini's face>
parafrazuję nie cytuję, ale tak mniej więcej wyglądała cała gadka
-czy znasz jakichś europejskich artystów rozpoznawalnych w stanach?
-tak
-potrafisz ich wymienić?
-tak, a widziałeś kiedyś jelenia na żywo?
<confused Wini's face>
parafrazuję nie cytuję, ale tak mniej więcej wyglądała cała gadka
no Wini nie ogarnął wielokrotnie w tej rozmowie, czasami widać było że Alc sobie kręci beke, ale kurwa no ile można, zresztą sam to napisałeś :P z drugiej strony nie wiem co bym zrobił na jego miejscu, czy cisnąłbym dalej tego gościa żeby dał jakąś bardziej rozbudowaną wypowiedź czy jednak pogodził się że typ po prostu nie zamierza powiedzieć nic ciekawego - ale wtedy po chuj się zgadzał na rozmowę z jakimś randomowym typem (dla niego) z Polski. no kurwa, nie mogę rozgryźć tego Alca. pozostaje opcja że zjarał się w trzy dupy przed wywiadem i po prostu nie był w stanie wydusić z siebie nic ciekawego
TO SYBERIA
Mówił że sprawdzał jakieś wywiad winiego wcześniej żeby wiedzieć do kogoś iść na wywiad i że widział że zawsze ma kapelusz i wie że ma wiedzę na temat rapu a z aparycji nie sprawia takiego wrażenia
Wini mógł trochę się lepiej przygotować zamiast zajebac spontan i mógł zrobić wywiad w stylu nardwuara wciągając alchemista w pytania tak żeby miał mindfuck że w ogóle grubasek mu je zadał. Parę pytań swiniaczek zadał z dupy, np CO MYŚLISZ O AI I PRZYSZŁOŚCI MUZYKI, dałbym to do tej samej kategorii pytań co DLACZEGO RAP
Wiele pytań wini zadawał takich na które evidence nie mógł odpowiedzieć zwyczajnie ze względu na to że ktoś mógłby to wykorzystać, taka jest mentalność amerykańska zwłaszcza kogoś kto jest wiele lat na rynku
Nie zje hamburgera żeby nie robić za darmo reklamy, nie będzie kogoś z Europy wymieniał żeby kogoś promować za darmo np
Wini mógł trochę się lepiej przygotować zamiast zajebac spontan i mógł zrobić wywiad w stylu nardwuara wciągając alchemista w pytania tak żeby miał mindfuck że w ogóle grubasek mu je zadał. Parę pytań swiniaczek zadał z dupy, np CO MYŚLISZ O AI I PRZYSZŁOŚCI MUZYKI, dałbym to do tej samej kategorii pytań co DLACZEGO RAP
Wiele pytań wini zadawał takich na które evidence nie mógł odpowiedzieć zwyczajnie ze względu na to że ktoś mógłby to wykorzystać, taka jest mentalność amerykańska zwłaszcza kogoś kto jest wiele lat na rynku
Nie zje hamburgera żeby nie robić za darmo reklamy, nie będzie kogoś z Europy wymieniał żeby kogoś promować za darmo np
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
to możliwe że akurat skipnąłem
to akurat prawda. ja ogólnie mam wrażenie że Wini i tak przyprogresował jako rozmówca, ale brakuje mu ogaru i wiedzy czasemd3nt pisze: ↑19 wrz 2024, 0:50 Wini mógł trochę się lepiej przygotować zamiast zajebac spontan i mógł zrobić wywiad w stylu nardwuara wciągając alchemista w pytania tak żeby miał mindfuck że w ogóle grubasek mu je zadał. Parę pytań swiniaczek zadał z dupy, np CO MYŚLISZ O AI I PRZYSZŁOŚCI MUZYKI, dałbym to do tej samej kategorii pytań co DLACZEGO RAP
w sumie dobry trop, ale kurwa no żeby aż tak?d3nt pisze: ↑19 wrz 2024, 0:50 Wiele pytań wini zadawał takich na które evidence nie mógł odpowiedzieć zwyczajnie ze względu na to że ktoś mógłby to wykorzystać, taka jest mentalność amerykańska zwłaszcza kogoś kto jest wiele lat na rynku
TO SYBERIA
oglądam ten wywiad i rzeczywiście ta akcja z łosiem z dupy była ze strony alchemista w ogóle to skurwysyn ma przejarany rondel, niby skromny niby nie jest legenda ale przyleciałem z ameryki do Polski, jestem gwiazdą zobacz jaki jestem kurwa fajny
CAŁE ŻYCIE MAM
Dobra, jak go przestawiał to już było wiadomo co się wydarzy xD trochę zerknąłem na początku, odpaliłem rekomendowany 1:07:00 xD no i nie da się bez łażenia tego oglądać.
Nic dziwnego, że sobie robił bekę. Nie dość, że typ jest nieprzygotowany, to ledwo go jeszcze rozumie. Taka sama historia jak Stano z Shaqiem. Co się będę wysilał, skoro rozmawia ze mną ktoś, kto nie ma o mnie bladego pojęcia i nieprzygotowany pyta o kupę. Żeby nie było, nie czepiam się języka samego w sobie, bo pewnie osraniec by mi się włączył i wcale nie zrobiłbym tej rozmowy lepiej. Na rodzimym podwórku podobnie się ćwiczy dziennikarzy (powinno dużo częściej). Czy go chociaż o Mobb Deep zapytał?
Nic dziwnego, że sobie robił bekę. Nie dość, że typ jest nieprzygotowany, to ledwo go jeszcze rozumie. Taka sama historia jak Stano z Shaqiem. Co się będę wysilał, skoro rozmawia ze mną ktoś, kto nie ma o mnie bladego pojęcia i nieprzygotowany pyta o kupę. Żeby nie było, nie czepiam się języka samego w sobie, bo pewnie osraniec by mi się włączył i wcale nie zrobiłbym tej rozmowy lepiej. Na rodzimym podwórku podobnie się ćwiczy dziennikarzy (powinno dużo częściej). Czy go chociaż o Mobb Deep zapytał?
no nie porównujmy winiego do stanowskiego, wini przynajmniej nie założył butów czy koszulki od konkurencyjnej ekipy dla alchemista
- gods bidness
W ogóle Wini przestał na jakiś czas robić te rozmowy i chyba algorytmy jutuba go już pierdolą, bo jak zawsze miałem w polecanych na głównej, tak zapomniałem w ogóle o istnieniu tego na kilka miesięcy. Ale jak widzę co mnie ominęło, to chyba nic. Kaczy, ta piosenkarka co nie jest Roxy Węgiel tylko ta druga, Tomb i jakaś baba z psem. I wszystko ma wyświetleń tyle co kot napłakał. Z Alchemistem pewnie włączę z ciekawości, ale muszę mieć wenę na to.
"kurwa Redman... I cannot fakin wait when he will put out some new szit!"
Podpowie ktoś, kiedy jest gadka o łosiu i Wini mówi, że nie zna Nasa?
e: a dobra, to o Nasie pojawia się zaraz po Redmanie
Podpowie ktoś, kiedy jest gadka o łosiu i Wini mówi, że nie zna Nasa?
e: a dobra, to o Nasie pojawia się zaraz po Redmanie
Która minuta?
CAŁE ŻYCIE MAM
Coś koło 1h8m, a dokładniej to 1h12m, ale polecam mniej więcej od 1h7m
A jednym z żenujących momentów o których ja pisałem stronę wcześniej było 1h5m gdzie jest mowa o pisaniu tekstu krwią kozy/dziewicy, coś czuję że tu całość tak wygląda
Alchemist dziwny typ generalnie, pierdoli jakieś kocopoły, jakby sobie trochę kręcił bekę z polaczka Winiego, ale z drugiej strony widać, że Wini nie rozumie często co w ogóle jest mówione, nie ogarnia żartów i ironii (np. to, że DJs love requests) i w sumie słabo jest przygotowany do rozmowy.
Ja rozumiem, że "nie jestem dziennikarzem, ROZMOWA nie WYWIAD", ale jakiś plan wypadałoby mieć, a nie tylko "Redman cool, love redman, do you count lambs when you fall asleep? Metallica, Kora, kurwa Molesta <wyskakuje przez okno>"
Słaba rozmowa z obu stron, musiałem skipnąć wiele razy z żenady i nic ciekawego z tej półtorej godziny nie wyniosłem
a łosia też jeszcze nie znalazłem, daj ktoś namiary
Ja rozumiem, że "nie jestem dziennikarzem, ROZMOWA nie WYWIAD", ale jakiś plan wypadałoby mieć, a nie tylko "Redman cool, love redman, do you count lambs when you fall asleep? Metallica, Kora, kurwa Molesta <wyskakuje przez okno>"
Słaba rozmowa z obu stron, musiałem skipnąć wiele razy z żenady i nic ciekawego z tej półtorej godziny nie wyniosłem
a łosia też jeszcze nie znalazłem, daj ktoś namiary
- gods bidness
Jednak obejrzałem. Nie znam Alchemista, więc nie wiem jaki jest w innych wywiadach, więc ciężko się odnieść. Pewnie się poczuł niezainspirowany przez Winiego do ciągnięcia rozmowy i się nie dziwię. Nie wiem gdzie ich Wini wiózł i po co, ale może właśnie podwózka to był główny cel. Jakby nie było, to wyszedł na bubka, który robił łaskę, że w ogóle się odzywa, ale z drugiej strony no hard feelings.
Wini powinien się zastanowić czy robić wywiadu po angielsku, bo czasami faktycznie jak trafi na bubka to to nie pójdzie. Taki Benny the Butcher chyba obecnie większa gwiazda, większy hardkor życiowy, a jednak normalnie potraktował półangielski Winiego i się rozwodził, sam się wypowiadał, nie przejmował czy Wini wyłapie czy nie, tylko mu jakby pomagał. Z drugiej strony tamten wywiad to sztampa wyszła.
Alechemist się czuł za pewnie, mając ziomka z tyłu, który był jego głównym audytorium. Wini powinien jeździć z z jakimś wkurwionym Popkiem na głodzie z tyłu, to by taki Alchemist się bardziej poczuł do odpowiadania na poważnie. Albo z jakimiś smutnymi Czeczenami.
I na pewno nie powinien używać AI napisów, bo to momentami bardziej abstrakcyjny humor niż ta cała rozmowa.
Dodano po 23 minutach 18 sekundach:
Ale ale. Posłuchałem 5 top kawałków Alchemista na tidalu i są jeszcze bardziej zamulone niż ta rozmowa, więc mamy tu, jak to gangsterska młodzież mawia, koherencję.
Wini powinien się zastanowić czy robić wywiadu po angielsku, bo czasami faktycznie jak trafi na bubka to to nie pójdzie. Taki Benny the Butcher chyba obecnie większa gwiazda, większy hardkor życiowy, a jednak normalnie potraktował półangielski Winiego i się rozwodził, sam się wypowiadał, nie przejmował czy Wini wyłapie czy nie, tylko mu jakby pomagał. Z drugiej strony tamten wywiad to sztampa wyszła.
Alechemist się czuł za pewnie, mając ziomka z tyłu, który był jego głównym audytorium. Wini powinien jeździć z z jakimś wkurwionym Popkiem na głodzie z tyłu, to by taki Alchemist się bardziej poczuł do odpowiadania na poważnie. Albo z jakimiś smutnymi Czeczenami.
I na pewno nie powinien używać AI napisów, bo to momentami bardziej abstrakcyjny humor niż ta cała rozmowa.
Dodano po 23 minutach 18 sekundach:
Ale ale. Posłuchałem 5 top kawałków Alchemista na tidalu i są jeszcze bardziej zamulone niż ta rozmowa, więc mamy tu, jak to gangsterska młodzież mawia, koherencję.
Za to wycieczka rowerowa z hostingiem Gospela bardzo sympatyczna. Lubię typa jak nie jest wystrzelony
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Przestał już tak sapać i stękać ? Bo niekiedy goście ciekawi ale nie mogłem przeboleć jak stękał mlaskal i sapał
pocięte troszqu, chyba była autoryzacja pierw
26:15 Rogal DDL?
26:15 Rogal DDL?
Ostatnio zmieniony 04 paź 2024, 19:11 przez NEGRO, łącznie zmieniany 1 raz.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.