Popkillery 2023
Re: Popkillery 2023
Jebac popkillera, sentino nawet nie nominowany xdxdxd
Chuja się znacie wy kurwy, ematej jebac cie w dupe ty niespelniony raperze z białaczkom
Chuja się znacie wy kurwy, ematej jebac cie w dupe ty niespelniony raperze z białaczkom
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
ale chociaż goha magical była na gali
- marmolad_k2
Myślałem, że to Ewa Szykulska.
Kozanostra niech tam głupot nie odstawia na popkillerach, tylko trzeba iść w lajta z Pawłem z Warszawy
ZAKAZ
- marmolad_k2
ahhaha już asbtrahujac od tego, co to w ogóle za kategoria XD
- piernikowyskoczek
ale pisanki
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
raper roku: Travis Scott
lol
lol
filipek z edziem dobrze dali
Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
ale widziałem całość a nie jakiś fragment minutowy
Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
ale widziałem całość a nie jakiś fragment minutowy
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- marmolad_k2
wysłał nypla
Nypel brzmi prawie jak naplet dobrze że nie wiem kto to
CAŁE ŻYCIE MAM
Biedny Ematej. Tyle lat starań z godnym podziwu uporem maniaka-zajawkowicza i że obecni słuchacze rapu będą mieli takie przedsięwzięcia w dupie można było raczej przewidywać, ale wykładają na to sami raperzy.
Pamiętam, jak na żywo oglądaliśmy rozdanie nagród ze dwie/trzy edycje temu i w 70% na scenę nie wychodzili sami zwycięzcy, a ich menagerowie/siostry/szwagier z walizką podróżną/fanka która wygrała na instagramie, nie wiem czy bardziej przykre, czy zabawne.
Pamiętam, jak na żywo oglądaliśmy rozdanie nagród ze dwie/trzy edycje temu i w 70% na scenę nie wychodzili sami zwycięzcy, a ich menagerowie/siostry/szwagier z walizką podróżną/fanka która wygrała na instagramie, nie wiem czy bardziej przykre, czy zabawne.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
nie zrobi polskich source awards, już za późno na takie akcje, wyobraź se peję, tedego i palucha na jednej gali xd
kony jest jaki jest, ale raczej nie wypierdoliłby do kosza nagrody, choćby to był srebrny przycisk youtuba
chłop ciężko pracuje, więc zakładam że potrafi uszanować też pracę innych
za całe zło, skasztanienie zespołu i pewnie za tę frajerską akcję również, odpowiada cool p
on zawsze jawił mi się jako śliski typ - rozpuszczony syn przećpanych pseudograjków, nieskalanych uczciwym zajęciem
jego stary, niejaki rafał "kwasek" kwaśniewski, przez kilka lat pierdział w pasiak za posiadanie narkotyków
a ludzie "kultury" pisali podania do prezydenta o ułaskawienie
pytam - no to jak ma być dobrze i normalnie?
dzieciak widzi, że jego ojciec zażywa, wyrabia, wącha
w przerwach od sztosu coś tam brzdąka, ale jest przy tym zwykłym skurwielem:

gdy SŁUSZNIE zamykają go wreszcie do puchy, to nagle staje się jakimś bohaterem, którego trzeba odbić z pierdla, co najmniej jakby był więźniem politycznym
x lat później, porobiony synalek niszczy statuetkę, krzyczy "jebać" i robi to w przekonaniu, że jest prawdziwym punkiem... jak tatuś
prosty mechanizm
w ogóle zobaczcie sobie teledysk życie to dziffka, z kim oni tam występują
dzięki dragom można upaść nisko, ale prawdziwy zjazd do piekła startuje od momentu dragi+kobiety
a tak się składa, że te z klipu, to są wręcz modelowe kandydatki do kuszenia facetów:
"dawaj allick, rozjeb ten szmelc, ematej taki szary, nieśmiały, nie to co ty, twój duży kutas i dostęp do mefedronu, no dalej, pokaż mu gdzie jego miejsce"
i głupi oluś, pod wpływem czaru cipy, pokazał
najlepsze, że te wszystkie odpady mianują się jakimiś artystkami sztuk multimedialnych
a to po prostu chodzi o prezentowanie dupy na ig w zamian za profity typu samarka/darmowy tatuaż
jesteście gównami i kurwami
co do samego matiego, mogę tylko podbić słowa admina
też czasem śmieszkuję że rondel, że wiecznie spięty, ale to naprawdę jest człowiek hip-hop
od czasów bitew, spinnera, przez wywiady... no nikomu nie trzeba tłumaczyć zresztą
i widać jak próbuje docierać nowymi kanałami ze swoimi projektami - tym bardziej smutno, bo to nie jest obrażony boomer, co neguje istnienie instagrama, tiktoka, tylko otwarty ziomuś z siecią kontaktów
niestety, raperzy w znakomitej większości są niewdzięcznymi dupkami
trudną rolę sobie wybrał, pociąg pokoleniowy też już trochę odjechał
jak zaprosił bognę świątkowską, to genzety na streamie z popkillerów pisały "goha 3zł"
no po prostu zwariował świat, który go wychował i pomimo szczerych chęci, to nie wiem co musiałby teraz wykombinować, żeby znowu być traktowany 100% poważnie
przykra chujnia
chłop ciężko pracuje, więc zakładam że potrafi uszanować też pracę innych
za całe zło, skasztanienie zespołu i pewnie za tę frajerską akcję również, odpowiada cool p
on zawsze jawił mi się jako śliski typ - rozpuszczony syn przećpanych pseudograjków, nieskalanych uczciwym zajęciem
jego stary, niejaki rafał "kwasek" kwaśniewski, przez kilka lat pierdział w pasiak za posiadanie narkotyków
a ludzie "kultury" pisali podania do prezydenta o ułaskawienie
pytam - no to jak ma być dobrze i normalnie?
dzieciak widzi, że jego ojciec zażywa, wyrabia, wącha
w przerwach od sztosu coś tam brzdąka, ale jest przy tym zwykłym skurwielem:

gdy SŁUSZNIE zamykają go wreszcie do puchy, to nagle staje się jakimś bohaterem, którego trzeba odbić z pierdla, co najmniej jakby był więźniem politycznym
x lat później, porobiony synalek niszczy statuetkę, krzyczy "jebać" i robi to w przekonaniu, że jest prawdziwym punkiem... jak tatuś
prosty mechanizm
w ogóle zobaczcie sobie teledysk życie to dziffka, z kim oni tam występują
dzięki dragom można upaść nisko, ale prawdziwy zjazd do piekła startuje od momentu dragi+kobiety
a tak się składa, że te z klipu, to są wręcz modelowe kandydatki do kuszenia facetów:
"dawaj allick, rozjeb ten szmelc, ematej taki szary, nieśmiały, nie to co ty, twój duży kutas i dostęp do mefedronu, no dalej, pokaż mu gdzie jego miejsce"
i głupi oluś, pod wpływem czaru cipy, pokazał
najlepsze, że te wszystkie odpady mianują się jakimiś artystkami sztuk multimedialnych
a to po prostu chodzi o prezentowanie dupy na ig w zamian za profity typu samarka/darmowy tatuaż
jesteście gównami i kurwami
co do samego matiego, mogę tylko podbić słowa admina
też czasem śmieszkuję że rondel, że wiecznie spięty, ale to naprawdę jest człowiek hip-hop
od czasów bitew, spinnera, przez wywiady... no nikomu nie trzeba tłumaczyć zresztą
i widać jak próbuje docierać nowymi kanałami ze swoimi projektami - tym bardziej smutno, bo to nie jest obrażony boomer, co neguje istnienie instagrama, tiktoka, tylko otwarty ziomuś z siecią kontaktów
niestety, raperzy w znakomitej większości są niewdzięcznymi dupkami
trudną rolę sobie wybrał, pociąg pokoleniowy też już trochę odjechał
jak zaprosił bognę świątkowską, to genzety na streamie z popkillerów pisały "goha 3zł"
no po prostu zwariował świat, który go wychował i pomimo szczerych chęci, to nie wiem co musiałby teraz wykombinować, żeby znowu być traktowany 100% poważnie
przykra chujnia
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
Saturn jest forma, ja ci kibicuję, jebac hejterow
CAŁE ŻYCIE MAM