missing 11 (i inne podobne gry)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: missing 11 (i inne podobne gry)
o dziwo to nie
fajny składzik
ten z Bayeru Leverkusen, a byłem przekonany, że o niego chodzi 
trójkąt bermudzki wola mokotów
Ja go zgadłem za pierwszym podejściem, ale tylko dlatego że jest podana ilość literek xD i nikt mi nie pasował za bardzo, a ten pamiętam że grał na jakimś Copa america 2004 albo 2007.
Ten sklad to latwy w chuj. Spróbujcie sobie zagrać ten skład Argentyny albo Brazylii, który pokazuje się jak odpalacie grę
same nołnejmy nawet dla mnie xD
Ten sklad to latwy w chuj. Spróbujcie sobie zagrać ten skład Argentyny albo Brazylii, który pokazuje się jak odpalacie grę
nie no panowie, ten ziomek był totalnym wymiataczem w sevilli z czasów np Kanoute gdzie wygrywali PUCHARY UEFA (uwielbialem jego estetyke) i copa del rey. co nie zmienia faktu, że też się na nim wyjebałem i 4 próba
28 spotkań dla canarinhos teraz patrzę na wiki
te składy z podobnego okresu są najbardziej banalne dla ludzi w naszym przedziale wiekowym, bo pamiętasz to z sentymentem z dzieciństwa + wiekszosc jednak bardzo mocno obsadzona i są LEGENDY na tych pozycjach. składy holandii, francji, anglii, czy portugalii były mnóstwo razy, ile razy można do chuja klepać literówki przy Van Bronckhorst
@@demon jaki skład masz na myśli, gdzie ty to masz?
28 spotkań dla canarinhos teraz patrzę na wiki
te składy z podobnego okresu są najbardziej banalne dla ludzi w naszym przedziale wiekowym, bo pamiętasz to z sentymentem z dzieciństwa + wiekszosc jednak bardzo mocno obsadzona i są LEGENDY na tych pozycjach. składy holandii, francji, anglii, czy portugalii były mnóstwo razy, ile razy można do chuja klepać literówki przy Van Bronckhorst
@@demon jaki skład masz na myśli, gdzie ty to masz?
yer a wizard, Harry
Argentyna 2015:
7-8 nazwisk banał. Trochę lipa z tym DM i CB na 10 liter, bo można się naciąć i u mnie tak wyszło Ostatecznie 14 prób.
7-8 nazwisk banał. Trochę lipa z tym DM i CB na 10 liter, bo można się naciąć i u mnie tak wyszło
Spoiler
dałem Mascherano na CB, bo już tak w Barcy grał chyba
odpaliłem chyba to, ale to nie są składy Argentyny i Brazylii
tylko jakiś randkowy mecz river plate i jakiegoś zespołu z brazylijskiej ligii XD
tylko jakiś randkowy mecz river plate i jakiegoś zespołu z brazylijskiej ligii XD
kurwa, nie no parę lat wstecz lubiłem pooglądać ligę brazylijska, ale te składy bez szans
ja przy dzisiejszej argentynie zaciąłem się na bramkarzu i klepałem literki, a to było dość proste
ps nigdy nie dojechał do tego jakim prze potworem był w FM08-13
ja przy dzisiejszej argentynie zaciąłem się na bramkarzu i klepałem literki, a to było dość proste
ps nigdy nie dojechał do tego jakim prze potworem był w FM08-13
Spoiler
javier pastore
yer a wizard, Harry
te ligowe w argentynie i brazylii nie mają sensu, ale czymś takim w realiach esa/1liga to bym nie pogardził
dzisiaj
dzisiaj
Spoiler
demichelis rzutem na taśmę, totalnie nie kojarzyłem go z tą epoką
trójkąt bermudzki wola mokotów
Poległem na BVB. Nie znam tych bocznych obrońców. Nie oglądam BL.
o dla mnie łatwe, chociaż lewego za drugim, reszta izi
Real 2001:
Takie składy są najpiękniejsze. U mnie 13 prób, ale byłoby 12, gdyby nie dwaj środkowi po 8 liter, z których ciężko rozkminić, który po której stronie.
Takie składy są najpiękniejsze. U mnie 13 prób, ale byłoby 12, gdyby nie dwaj środkowi po 8 liter, z których ciężko rozkminić, który po której stronie.
Spoiler
No i dałem Pavon zamiast Savio. Resztę wiedziałem.
haha, dziś udało się za drugim, gdzie czasem nawet i za 20 jest ciężko xdhorrypaz pisze: ↑03 wrz 2024, 13:01 takie cos ostatnio dropnelo
https://playfootball.games/contextinho/
(moj rekord to 4, fart jak chuj xd)
polecam ugułem rano do sranka wszystkie po kolei gierki od nich robie
po prostu zawsze zaczynam od tego samego piłkarza i dziś przy pierwszym strzale miałem już tylko 6 punktów, czy jaka tam jest jednostka więc poszło z górki
Dla takich składów jak dziś odpalam missing11. Piękne.
14 prób, mogło być lepiej
Ale ten ofensywny kwartet to
14 prób, mogło być lepiej
Ale ten ofensywny kwartet to
osiągnięcie wielkiego gówna z tak napakowaną reprezentacją argentyny to największa skaza w karierze trenerskiej bielsy
choć w ogóle jak patrzę na jego rubrykę sukcesy to mocny kandydat na najbardziej przecenianego trenera może nawet wszech czasów
choć w ogóle jak patrzę na jego rubrykę sukcesy to mocny kandydat na najbardziej przecenianego trenera może nawet wszech czasów
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Ale my też trochę tych piłkarzy możemy przeceniać mimo wszystko. to np. takie cracki były? Wiadomo, że dziś jaranko, bo mordeczki z plakatów, ale w top200 ever byś ich pewnie nie zmieścił.
Spoiler
Claudio Lopez, Kily Gonzalez czy Ortega
Top 200 to na pewno nie, to już elitarne grono raczej. Ortega moim zdaniem akurat jest trochę niedoceniany, bo on w Europie grał krótko i niespecjalnie udanie. Ale mieli też Ayale, wybranego obrońcą sezonu LM, Zanettiego, Samuela, Verona, Crespo, Batistutę. Z tego co pamiętam to na papierze w 2002 byli gorsi tylko od Francji.
Dzisiejszy skład też jest konkretny.
Prawy obrońca przejebanie trudny do odgadnięcia 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Kurde, dla mnie ten skład zbyt oldskulowy. Wystrzelałem się z tego co znam z Mundialu 98 + i 3 nazwisk zabrakło. Chyba LO, CB i CM.
Spoiler
Romario
wyłożyłem się na moim Milanie i miałem jeden błąd
Spoiler
brahim diaz mi pasował na lewym skrzydle ale niestety był to Leao