Parlae pisze: ↑04 wrz 2024, 16:22
33 osoby wczoraj grały w to.
Na PS teraz ludzie grają po platynę i najszybciej się wbija exp potrzebny do jednego achivka przez spierdalanie się w przepaść w meczu i teraz niegrywalne to jest, bo w sumie sami tacy zostali xD
poczekam aż stanieje w wersji fizycznej (wyjściowa 280zł jak widziałem w ofercie lokalnego sklepu z gierkami), szkoda, że ceny wersji cyfrowych są tak duże w wypadku sony, bo strasznie nie lubię pierdolenia się z tymi płytkami
w międzyczasie ostrzę zęby na stellar blade, a potem wukong
lygrys pisze: ↑22 sty 2024, 9:47
Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
cloud pisze: ↑06 wrz 2024, 17:14
w międzyczasie ostrzę zęby na stellar blade
kupiłem jakoś po premierze, zagrałem 1,5h i mi się podobało, ale coś czasu nie miałem, przestałem i zapomniałem o tym w ogóle xd także dziekóweczka za przypomnienie, wrócę sobie akurat na weekend
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Co byście wybrali dzisiaj - Xbox Series X czy PS5? Jestem laikiem, zależy mi na dostępności tytułów do grania we dwoje z tż (na pewno Overcooked będzie pykany) i tym samym opcji, która ma niższy próg wejścia, żeby ogarnąć pada i interfejs.
Sorki jak to pytanie jest zbyt fajnopolackie.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2024, 13:35 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
xbox z game passem jest najlepszy dla casuali, bo w formie abonamentu masz dostep do biblioteki gier (warto skorzystac z promki: https://tanigamepass.pl) i w zasadzie out of the box mozesz grac w multum gierek (jest np overcooked 2 ). a jak czegos nie ma, to kupujesz tanie klucze z argentyny i aktywujesz je przez vpn na swoim koncie, bo gry sa region free.
sam chcialem kupic ps5 w zeszlym roku, ale dla 4 gierek sie nie oplaca i poczekam az wyjda na pc konsola stanieje
no ale co Wy z tym gejmpasem, jak na playstation masz teraz jeden z drugim ps plus extra, ktore niczym sie nie rozni [moze mniej premier, ale za to masz dostep do kozak gierek Sony]. Jedyny plus to cebulka na miesiecznych abonamentach xboxa, ale plus extra na dwóch to 260 zł + da sie pewnie to zbic kupujac karty podarunkowe
Bierzesz Series X i w Game Passie masz z miejsca It Takes Two, A Way Out, Unravel Two i Gears 5: Hivebusters czyli absolutny peak kanapowego grania - nie ma nic lepszego do grania we dwójkę dla casuali i nie tylko. Jeśli przynajmniej tych dwóch pierwszych gier nie ma w abonamencie PS Plus Extra, a chce grać głównie na kanapie z dupeczką, to po co mu ten abonament
chyba bym series S używany kupił do takich celów a zaoszczędzone pieniądze zostawił na nowego switcha dla porównania (oczywiście na lokacie by budować kapitał i niezależność finansową)
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
I finalnie tak zrobiliśmy - kupiliśmy nówkę, ale series S właśnie i do naszych potrzeb będzie i tak wystarczająca (nie mamy jakiegoś dojebanego TV z wysokiej półki). Wyszło niecałe 1300zł za konsolę, 2 pady i 3 miesiące Game Pass.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.